20. maaliskuu 2012 22:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Nokian Renkaiden sähköinen uutiskirje 1/2012Tästä pääset tutustumaan uutiskirjeeseen.

Liittymällä postituslistalle saat uusimman uutiskirjeen automaattisesti sähköpostiisi.

Uutiskirje 1/2012 - Nauti vedestä.Kesärenkaan on oltava turvallinen ajaa kaikissa olosuhteissa, joihin pohjoisilla teillä voi törmätä: paahteisina kesäpäivinä, viileinä syysaamuina, niin märällä ja kuivalla asvaltilla kuin roudan runtelemilla hiekkateilläkin. Nokian Hakka –renkaat on suunniteltu toimimaan turvallisesti ja yllätyksettömästi kaikenlaisina kesäpäivinä. Ainutlaatuiset innovaatiomme ja ylivertaiset lisäpalvelumme viimeistelevät ajonautintosi. Kevätkampanjassamme edistetään Hakka-turvan rekisteröintiä: rengasmyyjien kilpailun ja kuluttaja-asiakkaiden arvonnan palkintona on matka Porschen ajokouluun Saksaan!

Uutuus Nokian Hakka Blue - Suorituskykyä märälle tielle


Uusi Nokian Hakka Blue -kesärengas sijoittui jaetulle ykköstilalle Tekniikan Maailma -lehden (5/2012) tuoreessa vertailutestissä. Pohjoisen nopeasti vaihteleviin keleihin suunnattu Nokian Hakka Blue -kesärengas tuo parasta mahdollista pitoa ja täsmällistä ajotuntumaa märälle tielle.

Nokian Rotiiva AT - Jämäkkää kestävyyttä


Jämäkkä Nokian Rotiiva AT takaa optimaalisen suorituskyvyn tinkimättä turvallisuudesta tai ajomukavuudesta. Vankka rakenne ja viillonkestävä kulutuspintasekoitus antavat kiitettävän kestävyyden myös raskaammissa autoissa.

EU:n uudet rengasmerkinnät


EU:n marraskuun alusta 2012 voimaan astuvat renkaiden luokittelukriteerit helpottavat uusien renkaiden ostopäätöstä.

Tervetuloa Hakka Clubiin!


Rekisteröityessäsi Hakka Clubiin, saat Nokian Hakka tai Nokian Hakkapeliitta -rengassarjan mukana myös ainutlaatuisen Hakka-turvan, Hakka-tiepalvelun ja Hakka-tyytyväisyyslupauksen kesärenkaille.

Arjen testikuljettajat bloggaavat!


Viimeisimmät Hakkapeliitta-testikuskiemme kuulumiset ja muita renkaista ja renkaiden vierestä kertovia havaintoja voit lukea testikuljettajiemme blogijulkaisuista. Kukin testikuljettajamme raportoi elämästään pyörien päällä omalla persoonallisella tyylillään.

Hakkapedia - Liikenneturvallisuutta edistämässä


Hakkapedia ilmentää modernilla tavalla Nokian Renkaiden tuotekehityksen filosofiaa, jonka perustana on liikenneturvallisuuden parantaminen. Tutustu kokonaisuuteen, tule mukaan ja vinkkaa eteenpäin!