13. joulukuu 2018 09:00 kategorioissa Yhtiöuutiset, Tuoteuutiset

Nokian Renkaiden rengastarrat uudistuvat – uusi ilme henkii pohjoismaista laatua

Nokian Renkaiden tuotteiden rengastarrat saavat uuden ilmeen vuoden 2019 alusta. Uudet tarrat ovat saaneet inspiraation pohjoismaisesta luonnosta, ja niissä lähdetään seikkailulle revontulten alle ja vaellellaan vuoristossa. Uudella ilmeellä halutaan viestiä entistä paremmin Nokian Renkaiden korkeasta laadusta, pohjoismaisista arvoista sekä lupauksestamme mielenrauhaan kaikissa olosuhteissa.

Nokian Renkaiden rengastarrat uudistuvat – uusi ilme henkii pohjoismaista laatua

Uusia rengastarroja tulee käyttöön useita erilaisia. Muissa kuin EU-arvoja vaativissa renkaissa tulee olemaan kuusi erilaisin kuvin olevaa tarraa ja premium-nastarenkaissa kolme talvisella kuvalla olevaa tarraa. Näiden lisäksi myös EU-arvot eli polttoainetaloudellisuuden, märkäpidon sekä ohiajomelun sisältävä rengastarra saa myös uuden arktisen ilmeen.

Rengastarran sisältämä tieto ei muutu, vaan jatkossakin se sisältää kaiken sekä myyjälle että kuluttajalle tärkeän informaation, kuten renkaan koon ja kantavuusluokan. Rengastarrauudistus koskee kaikkia Nokian Renkaiden henkilöauto- SUV- ja pakettiautotuotteita niin kesä-, talvi-, kuin all-weather- ja all-season-kategoriassakin.

Tarrauudistus on osa Nokian Renkaiden laajempaa brändiuudistusta, joka lanseerattiin aiemmin tänä vuonna. Uusi brändi-ilme ilmentää yhtiön pitkää historiaa, vastuullista toimintaa ja pohjoismaisia arvoja. Uudet rengastarrat kuvineen ovat ainutlaatuisia rengasmarkkinoilla, ja ne viestivät kuluttajalle Nokian Renkaiden pohjoismaisesta arvopohjasta nousevasta seikkailunhaluisesta sekä välittävästä ja vastuullisesta asenteesta.