31. tammikuu 2000 13:00 kategoriassa Tuoteuutiset

NOKIAN RENKAAT UUDISTI PAKETTIAUTONRENKAIDEN TUOTEPERHEENSÄ


Pakettiautonrenkaiden tärkeimpiä ominaisuuksia on kulumiskesto. Uusien C-renkaiden käyttöikää on pystytty olennaisesti kasvattamaan entistä kestävämmällä teräsvyörakenteella, joka parantaa myös renkaan pinnoitettavuutta. Uusi vyörakenne on noin 40% edeltäjäänsä vahvempi.

Pakettiautonrenkaiden C-renkaiden 3 uutta tuotetta on räätälöity Nokian Renkaiden eri markkina-alueiden erikoistarpeisiin.

Nokian Hakkapeliitta C2 on uusi Pohjoismaiden markkinoille tarkoitettu nastallinen pakettiauton talvirengas. Sen pito-ominaisuuksia on tehostettu uudelleen muotoilulla nastareiällä ja nastojen parannetulla sijoittelulla.

Nokian Hakkapeliitta CQ on pohjoismainen kitkarengas, jossa on painotettu jää- ja lumipito-ominaisuuksia. Nokian Hakkapeliitta CQ:hun on sovellettu henkilöauton kitkarenkaan, Nokian Hakkapeliitta Q:n tiheää lamellointia sekä erityistä kitkakumisekoitusta.

Nokian Hakkapeliitta CS on keskieurooppalaisille markkinoille suunnattu talvirengas, jossa korostuvat märkäpito-ominaisuudet sekä ajettavuus moottoritienopeuksilla.

Kaikissa renkaissa on mukana Nokian Renkaiden kehittämät kulumisvaroittimet sekä jakeluajossa tärkeä rengasvaurioita vähentävä sivupinnan hankaussuoja. Kutakin tuotetta on saatavana 8 eri koossa.

Lisätietoja:
Nokian Renkaat Oyj, tuotekehitysjohtaja Antero Juopperi,
puh. 03-340 7701