1. syyskuu 2014 09:43 kategoriassa Tuoteuutiset

Äärimmäistä kestävyyttä, hallittua turvallisuutta

Nokian Renkaat tuo markkinoille viisi uutta katumaastureiden kesärengasta ja uudistaa myös pakettiautonrengasvalikoimansa

Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan tuotevalikoima kasvaa viidellä uudella katumaasturirenkaalla. Markkinoiden modernein, yhä laajeneva SUV-tuotevalikoima hyödyntää lentokoneteollisuudesta ja sotilaskäytöstä tuttua aramid-kuitua. Äärimmäisen vahva sivupintarakenne tuo kaivattua kestävyyttä ja turvallisuutta vaativiin tieolosuhteisiin ja yllättäviin tilanteisiin.

Ainutlaatuinen kestävyys yhdistettynä tarkkoihin käsittelyominaisuuksiin mahdollistaa voimakastehoisen katumaasturiauton kuljettajalle poikkeuksellisen ajonautinnon. Kovassa kasvussa olevaan SUV-käyttöön räätälöidyt erikoistuotteet suunnataan yhtiön päämarkkinoille Pohjoismaihin, Keski-Eurooppaan ja Venäjälle.  

Uudet Nokian Hakka -kesärengasmallit Pohjoismaihin ja Venäjälle

Pohjoismaissa ja Venäjällä lehtitestien kärkitiloja hallitsevan Nokian Hakka -kesärengasperheen uusimmat tulokkaat ovat Nokian Hakka Black SUV ja Nokian Hakka Blue SUV. Suosittuihin pieniin ja keskikokoisiin SUV-autoihin suunniteltu monikäyttöinen Nokian Hakka Blue SUV tarjoaa ehdottoman turvallisen ja mukavan matkanteon kevään ensi hetkistä pitkälle syksyyn. Tehokasta voimaa ja täsmällistä ajotuntumaa huokuvan, suurimpiin katumaastureihin suunnatun sporttisen Nokian Hakka Black SUV:n kokovalikoima on pikkuveljensä tapaan kuluttajien saatavilla kokonaisuudessaan keväällä 2015. Kattavaa Pohjoismaihin ja Venäjälle räätälöityä Hakka-kesärengasvalikoimaa täydentää Nokian Nordman S SUV, joka on kestävä ja mukava vaihtoehto hieman vanhempiin ja pienempiin katumaastureihin.

Uusien SUV-tuotteiden lisäksi Nokian Renkaat vahvistaa pohjoisen karkeille tienpinnoille täsmätyn Hakka-kesärengasperheensä tuotevalikoimaa myös Nokian Hakka C2 -pakettiautonrenkaalla. Vakaa Nokian Hakka C2 -pakettiautonrengas kantaa kasvaneet kuormansa turvallisesti, tarkasti ja kevyesti. Uuden tuoteperheen valikoimassa katetaan yhdellä pintamallilla sekä kevyemmät että raskaammat ajoneuvot.

Kasvava Nokian Line -tuoteperhe Keski-Eurooppaan

Keski-Euroopan vaihtelevissa kesäkeleissä erinomaisesti viihtyvä Nokian Line -tuoteperhe kasvaa kolmella uudella tuotteella. Suorituskykyinen, täsmällinen ja tarkka Nokian zLine SUV etenee hallitusti myös ääritilanteissa. Pienempiin ja keskikoisiin katumaastureihin säädetty Nokian Line SUV hurmaa monipuolisuudellaan. Se on oikea valinta kuljettajalle, joka arvostaa turvallista etenemistä, suorituskykyä ja ajomukavuutta sekä kaupunkiajossa että maaseudulla. Vankka ja turvallinen Nokian cLine soveltuu erinomaisesti raskaan sarjan ammattilaisille nykyaikaisiin jakelu- ja pakettiautomalleihin.    

Syksyn aikana lanseerataan globaaleille markkinoille myös kevytkuorma-autoihin, suurimpiin katumaastureihin sekä pick-up tyyppisiin autoihin suunniteltu Nokian Rotiiva HT, joka liikkuu luotettavasti niin asvaltilla kuin myös soralla.  

Maailman ensimmäisen talvirenkaan kehittäjä esittelee kesämallistonsa uutuustuotteet lähiviikkoina tärkeimmille sidosryhmilleen. Tarkemmat tuotetiedot julkaistaan syyskuun puolivälissä. Renkaiden toimitukset jälleenmyyjille käynnistyvät vuoden 2014 lopulla.  

Kuvia:

www.nokiantyres.com/hakkabluesuv 
www.nokiantyres.com/hakkablacksuv
www.nokiantyres.com/hakkac2

Videoita:

Video: Nokian Hakka Blue SUV – Tough wet performer
http://youtu.be/JS8tJoBGlvo

Video: Nokian Hakka Black SUV – Tough cool performer
http://youtu.be/u00rU28qq98

Video: Ainutlaatuista kestävyyttä - Nokian Aramid Sidewall –konsepti
http://youtu.be/N5LvBke-UqY

Video: Nokian kesärenkaat – Testausta äärioloissa
http://youtu.be/BydRpvWoZFw

Lisää aiheesta:

Lisäturvaa Pohjoisen teille ­– Hakka-turva
www.hakkaturva.fi

Nokian Renkaat – maailman pohjoisin rengasvalmistaja ja talvirenkaan kehittäjä www.nokianrenkaat.fi/yritys/perustietoa/historia/

Lisätietoja:

www.nokianrenkaat.fi

Nokian Renkaat Oyj,
Business Manager Petri J. Niemi, puh. +358 10 401 7646 [email protected] Tuotekehityspäällikkö Juha Pirhonen, puh. +358 10 401 7708 [email protected]

Twitter: https://twitter.com/NokianTyresCom

YouTube: www.youtube.com/NokianTyresCom

Facebook: www.facebook.com/nokianrenkaatsuomi

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/nokian-tyres-plc