29. joulukuu 2020 10:00 kategorioissa Tuoteuutiset, Yhtiöuutiset

Nokian Renkaat tuo markkinoille talvirengasvalikoimansa uudet lippulaivatuotteet: Nokian Hakkapeliitta® 10 hyödyntää alan moderneinta nastateknologiaa

Nokian Renkaiden kattava ja monipuolinen nastarengasvalikoima uudistuu. Maailman pohjoisin rengasvalmistaja lanseeraa vuoden 2021 alussa markkinoille uudet lippulaivatuotteensa: henkilöautoihin ja katumaastureihin suunnatut Nokian Hakkapeliitta 10 -nastarenkaat. Tuoteperheen erikoisuutuutena markkinoille tuodaan sähköautoihin ja hybrideihin kehitetty oma versio. Ensimmäistä kertaa Nokian Renkaat esittelee myös erityisesti Venäjän markkinoille räätälöidyt Nokian Hakkapeliitta 10p -nastarenkaat.   

- Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaat tunnetaan turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden edelläkävijöinä. Nokian Hakkapeliitta 10:n uuden sukupolven tuplanastateknologia sopeutuu talven kaikkiin olosuhteisiin ja tarjoaa tasapainoista pitoa ja hallitun ajotuntuman niin jäälle, lumelle kuin sulalle tielle. Erityishuomiota olemme kiinnittäneet myös ajomukavuuteen. Uuden sukupolven nastarengas voi olla myös hiljainen, sanoo Nokian Renkaiden tuotekehitysjohtaja Olli Seppälä
 
- Nokian Hakkapeliitta on johtava talvirengasbrändi Pohjoismaissa ja Venäjällä. Laadukkaat ja alan edistyksellisintä tekniikkaa hyödyntävät uudet Nokian Hakkapeliitta -nastarenkaat tukevat vahvasti sekä meidän että asiakkaidemme myyntiä. Odotamme innokkaasti, että myös kuluttajat pääsevät toteamaan uutuustuotteidemme ainutlaatuiset turvallisuus- ja ajo-ominaisuudet tulevina talvina, Nokian Renkaiden tuotteista ja innovaatioista vastaava johtaja Jukka Kasi toteaa.  
 
Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaiden lisäksi Nokian Renkaat tuo markkinoille uudet nastalliset Nokian Nordman 8- ja Nokian Nordman 8 SUV -talvirenkaat. Nokian Nordman -tuoteperhe on hinta-laatusuhteeltaan oivallinen vaihtoehto suorituskyvyltään ja turvallisuudeltaan premium-renkaiden huippua edustavan Nokian Hakkapeliitta -talvirengasperheen rinnalla ja täydentää Nokian Renkaiden eri kuluttajaryhmille suunnattua tuotevalikoimaa. Molempien tuoteperheiden päämarkkinat ovat Pohjoismaissa, Venäjällä ja Pohjois-Amerikassa. 

Uusien tuotteiden toimitukset jälleenmyyjille käynnistyvät keväällä 2021. Kattava kokovalikoima on kuluttajien saatavilla syksyn 2021 talvirengassesongissa. Uusien talvirenkaiden yksityiskohtaisemmat tuotetiedot ja kuvat julkaistaan tammi-helmikuun vaihteessa. 
 
Lisätietoja:  

Nokian Renkaat Oyj 
Tuotepäällikkö Mikko Järvinen, puh. 010 401 7979 
[email protected]