16. toukokuu 2018 12:25 kategorioissa Tuoteuutiset, Yhtiöuutiset

Nokian Renkaat muuttaa käytetyt renkaat mainospinnaksi – SnapSkan-skannauspalvelu parantaa tieturvallisuutta

Nokian Renkaat haluaa muistuttaa ihmisiä kuluneiden renkaiden kunnon vaikutuksesta tieturvallisuuteen. Rengasturvallisuus on haaste koko maassa, joten Nokian Renkaat päätti sijoittaa turvallisuusdataa kierrätettyihin renkaisiin ympäri Suomea. Viestejä voi löytää muun muassa rengaskeinuista ja -lepuuttajista.

SnapSkan - Rengasturvallisuus on haaste koko maassa, joten Nokian Renkaat päätti sijoittaa turvallisuusdataa kierrätettyihin renkaisiin ympäri Suomea. Viestejä voi löytää muun muassa rengaskeinuista ja -lepuuttajista.

“Ajatuksena on tuoda rengasturvallisuus lähelle ihmisten arkea ja herättää huomiota. Siksi halusimme sijoittaa viestimme epätavallisiin paikkoihin ja antaa käytetyille renkaille uuden merkityksen”, kertoo marketing manager Hanna Kivimaa.

Yksi kymmenestä suomalaisesta ajaa turvattomilla renkailla

Vanhat ja kuluneet renkaat tulisi pitää poissa tieltä. Parantaakseen tieturvallisuutta Nokian Renkaat lanseeraa renkaiden kunnon mobiililaitteeseen raportoivan SnapSkan-skannauspalvelun. Toimitusjohtaja Hille Korhonen painottaa turvallisuusnäkökulman tärkeyttä:

“Ihmisistä huolehtiminen ja turvallisuus ovat liiketoimintamme ytimessä. SnapSkan-palvelun lanseeraus on luonnollinen jatkumo yrityksemme toiminnalle. Haluamme lisätä tielläliikkujien mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa.”

SnapSkan

Neljä uutta SnapSkan-pistettä avataan 15. toukokuuta Helsingin CityForumin, Vantaan Myyrmannin, Tampereen Hämpin ja Oulun Kivisydän-parkkihalleihin.

Uraauurtava tapa huolehtia rengasturvallisuudesta

Maksuttomat SnapSkan-skannauspisteet on sijoitettu keskeisillä paikoilla sijaitseviin parkkihalleihin. Program Manager Ville Nikkola toivoo, että ihmiset ottavat palvelun omakseen:

“Toivomme, että ihmiset löytävät skannauspisteet ja ottavat tavaksi tarkistaa renkaiden kunnon säännöllisin väliajoin. Haluamme tehdä renkaiden tarkistamisesta ja rengasturvallisuudesta huolehtimisesta mahdollisimman helppoa.”

Auton renkaat skannataan automaattisesti, kun kuljettaja ajaa SnapSkan-laitteen yli. Rengasraportin voi tilata lähettämällä auton rekisteritunnuksen numeroon 18136 tai syöttämällä sen SnapSkanin nettisivulla.

Nokian Renkaiden tavoitteena on rakentaa kattava verkosto SnapSkan-pisteitä, jotta palvelu saadaan mahdollisimman monen autoilijan saataville. Turvaa ja mielenrauhaa matkallesi.

Lisätietoa:
www.snapskan.fi
www.nokianrenkaat.fi/snapskan

Kuvia ja videoita: www.nokiantyres.com/snapskan-photos

Nokian Renkaat Oyj www.nokianrenkaat.fi Program Manager Ville Nikkola, puh. +358104017596 , [email protected] Marketing Manager Hanna Kivimaa, puh. +358104017440, [email protected]

SnapSkan lyhyesti
SnapSkan tekee urasyvyyden mittaamisesta nopeaa ja tehokasta. SnapSkan-skanneri on sijoitettu parkkihallin sisään- tai ulosajoväylälle. Autoilijan ajaessa skannerirampin yli, SnapSkan mittaa renkaiden urasyvyyden automaattisesti 3D-skannauksella. Palvelu on täysin ilmainen. Maksuttoman raportin renkaiden kunnosta saa lähetettyään rekisteritunnuksen tekstiviestitse numeroon 18136 tai syöttämällä sen sivulle www.snapskan.fi. Digitaalinen raportti lähetetään suoraan mobiililaitteeseen. Raportin voi tilata myös jo ennen skannaustapahtumaa, näin sen saa heti skannauksen jälkeen automaattisesti. Jos raporttia ei tilata, kaikki SnapSkanin ajoneuvosta keräämä tieto poistuu kahden viikon kuluessa. Raportti listaa renkaiden urasyvyydet ja kertoo, onko uusiin vaihtamiselle tarvetta. Samalla lähetetään myös koodi, jolla saa alennusta uusista renkaista valituissa myymälöissä.