26. lokakuu 2000 21:00 kategoriassa Tuoteuutiset
TIEDOTE 27.10. 2000

NOKIAN NRC 2 -KOLMEN VUODENAJAN PAKETTIAUTONRENGAS


Nokian nykyaikaisten pakettiautonrenkaiden tuoteperhe täydentyy uudella kesärenkaalla. Nokian NRC2 on kehitetty toimimaan turvallisesti pohjoisissa oloissa eri vuodenaikoina: keväällä, kesällä ja syksyllä. Uutuus tulee pakettiautojen kokoluokkaan, jonka suosio kasvaa tasaisesti varsinkin taksikäytössä.

Monipuolisen kesärenkaan parhaimmat ominaisuudet - turvallisuus, taloudellisuus ja mukavuus - korostuvat vuodenaikojen ja kelien vaihtuessa. Kevään karkeilla teillä Nokian NRC2 on hiljainen ja kulutusta kestävä. Uuden pintamallin ja kumisekoituksen ansiosta Nokian NRC2:n kulumiskestoa on kyetty parantamaan lähes 10 prosenttia aiempaan tuotteeseen verrattuna. Renkaan pintaprofiili on kymmenyksen edeltäjäänsä leveämpi, mikä lisää kestävyyttä ja taloudellisuutta.

Nokian NRC2 on suunniteltu myös nopeaan ajoon. Hyvät ajo- ja käsittelyominaisuudet tuovat henkilöautomaista mukavuutta kesäisille teille. Alhainen vierinvastus parantaa polttoainetaloutta. Syksyn sadekeleillä Nokian NRC2:n vesiliirron ehkäisykyky ja märkäpito-ominaisuudet lisäävät turvallisuutta.

Renkaan kestävyyden vuodesta toiseen varmistaa luja rakenne. Uusi innovatiivinen teräsvyökonstruktio on jopa 40 % vahvempi kuin aiemmissa tuotteissa. Tukevan rungon ansiosta rengas voidaan pinnoittaa useita kertoja.

Nokian NRC2:n moderni ja tyylikäs ulkonäkö pohjautuu uuteen kulutusta kestävään ja pitävään pintamalliin. Renkaan kunnon ja turvallisuuden seuraamiseksi kulutuspintaan on sijoitettu uransyvyyden ilmaiseva kulumisvaroitin. Uuden kesärenkaan vahvistettu sivupinta suojaa rengasta katukiveyshankaumilta.

Suurin osa Nokian NRC2 -renkaista kuuluu S-nopeusluokkaan (180 km/h) ja yksi erikoiskoko eli 205/65 R 15 C T kuuluu nopeusluokkaan
T (190 km /h).

Tuote tulee vähittäismyyntiin keväällä 2001.
Nokian pakettiautonrengasta
valmistetaan myös amerikkalaistyyppisiin avolava- ja maastoautoihin sopivina LT-kokoina.

Lisätietoja:

Kehityspäällikkö Juha Pirhonen, Nokian Renkaat Oyj,
puh. (03) 340 7708, 050 515 1041
[email protected]