Nokian Henkilöautonrenkailta kolme tuoteuutuutta

19. syyskuu 2007 13:21 kategoriassa Tuoteuutiset
Nokian Renkaat Oyj
Lehdistötiedote 19.9.2007


NOKIAN HENKILÖAUTONRENKAILTA KOLME TUOTEUUTUUTTA

Nokian Renkaat tuo markkinoille kolme uutta henkilöautonrengasta eli Nokian Hakka Z ja Nokian Hakka SUV -kesärenkaat sekä Nokian Hakkapeliitta R SUV -talvirenkaan. Tuotteet on suunniteltu vaativiin käyttöolosuhteisiin Pohjoismaiden ja Venäjän markkinoille. Nokian Hakka Z ja Nokian Hakka SUV -renkaat täydentävät Nokian Hakka -kesärengasperhettä, jonka ensimmäiset tuotteet (Nokian Hakka V ja Nokian Hakka H) tulivat kuluttajamyyntiin keväällä 2007.

Nokian Hakka Z -kesärengas on tarkoitettu urheilullisiin autoihin ja nopeaan ajoon. Rengas edustaa UHP-kategoriaa eli henkilöautonrenkaiden kovinta kastia. Sen kokovalikoimaan kuuluu lähes 30 W- (270 km/h) ja Y- (300 km/h) nopeusluokkien vaihtoehtoa 16-tuumaisesta 20-tuumaiseen renkaaseen asti. Tuotteen vähittäismyynti alkaa keväällä 2008.

Nokian Hakka SUV on suunniteltu keskikokoisiin kaupunkimaastureihin ripeästi kasvaville SUV-markkinoille. Laaja kokovalikoima kattaa kaikki suosituimmat Pohjoismaissa myytävät kaupunkimaasturimallit. Tuotteen vähittäismyynti alkaa keväällä 2008.

Maksuton Hakka-turva lisää varmuuttaNokian Hakka -kesärenkaat ovat rakenteeltaan lujia eivätkä rikkoudu normaalikäytössä. Molemmissa uutuustuotteissa on lukuisia ajamisen turvallisuutta ja ajomukavuutta parantavia innovaatioita. Nokian Renkaat myöntää Nokian Hakka -kesärenkaille tuotevakuutuksella laajennetun takuun eli Hakka-turvan. Jos asianmukaisesti käytetty ja oikein asennettu rengas rikkoutuu normaalikäytössä ajokelvottomaksi, kuluttaja saa vioittuneen renkaan tilalle vastaavan tuotteen veloituksetta Nokian Renkaita myyvästä liikkeestä Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Kolmas tuoteuutuus, Nokian Hakkapeliitta R SUV, täydentää Nokian Hakkapeliitta
-talvirengasperhettä. Uutuus on kaupunkimaastureihin tarkoitettu pohjoismainen kitkarengas, jonka kehitystyössä on painotettu renkaan toimivuutta lumella ja jäällä. Rengas tulee rajoitetusti myyntiin jo loppuvuodesta 2007, mutta varsinainen vähittäismyynti Pohjoismaissa, Venäjällä ja muilla päämarkkinoilla alkaa vuonna 2008.

Yksityiskohtaisempaa tietoa ja kuvia uutuustuotteista osoitteessa www.nokiantyres.com.

Lisätiedot:

Tuotekehityspäällikkö Teppo Huovila puh. +358 10 401 7701

Tuote-esittely: Nokian Hakka Z
Tuotekuvia: www.nokiantyres.com/NokianHakkaZ

Tuote-esittely: Nokian Hakka SUV
Tuotekuvia: www.nokiantyres.com/NokianHakkaSUV

Tuote-esittely: Nokian Hakkapeliitta R SUV
Tuotekuvia: www.nokiantyres.com/NokianHakkapeliittaRSUV