3. lokakuu 2014 05:50 kategoriassa Tuoteuutiset

Nokian Hakkapeliitta R2 testivoittaja myös Tuulilasin kitkarengasvertailussa

Talvirenkaan kehittäjän nastaton Nokian Hakkapeliitta R2 jatkoi pohjoisen vaativaan talveen suunnattujen Hakkapeliitta-renkaiden voittokulkua. Tuulilasin (13/2014) vertailutestissä Nokian Hakkapeliitta R2 kaappasi jaetun ykkössijan erinomaisten talviominaisuuksiensa ansiosta. Nokian Hakkapeliitat ovat voittaneet tähän mennessä kaikki autolehtien talvirengastestit Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä.

Nokian Hakkapeliitta R2

Tuulilasin mukaan Nokian Hakkapeliitta R2:n pito on jäällä hyvä. Erityskiitosta varsinkin karhennetulla jäällä Hakkapeliitta R2 saa erinomaisesta kaarrepidosta ja ohjausvasteesta. ”Lumella Nokian Hakkapeliitta R2 on huippurengas: looginen ja helppo ajettava”, Tuulilasi toteaa. Miellyttävää matkatekoa tahdittaa hiljainen ajoääni, joka yhdistyy testin pienimpään polttoaineenkulutukseen.

Tuulilasi testasi yhteensä 9 kitkarengasta koossa 205/55 R16. Mukana oli myös pitotaituri Hakkapeliitta R2:n leveämpi versio (225/45R17), joka valtasi jaetun hopeatilan. Hämmästystä herätti leveämmän Hakkapeliitan erinomainen kiihdytys- ja jarrutuspito sileällä jäällä ja käsittelykokeen nopein aika karhennetulla jäällä.

Tutustu Nokian-talvirenkaiden testimenestykseen: www.nokianrenkaat.fi/testimenestys