3. maaliskuu 2015 08:18 kategoriassa Tuoteuutiset

Aramid-kuitu maksimoi kestävyyden

Nokian Hakka –kesärengasvalikoima kattavampi kuin koskaan ennen

Kevätauringon paahteessa mieleen hiipii jo ajatus kesästä. Nokian Renkaiden vaihteleviin kesäkeleihin kehitetty Nokian Hakka -kesärengasvalikoima on nyt kattavampi kuin koskaan aikaisemmin. Viime suvesta maailman pohjoisimman rengasvalmistajan kesävalikoima on kasvanut peräti 30 prosenttia uusien tuotteiden ja laajentuneen kokovalikoiman ansiosta. Etenkin suosittujen katumaasturirenkaiden kattaus on huomattavasti monipuolistunut. Tarjolla on viisi uutta premium-luokan kesärengasta, jotka pitävät ja liikkuvat mukavasti sekä kestävät pohjoisen kesän yllätykset Aramid- kuidulla vahvistettujen sivupintojen ansiosta. Ainutlaatuinen Hakka-turva ja sen tiepalvelu takaavat matkan jatkumisen, jos rengasongelma yllättää.

Ääriolot turvallisesti ja täsmällisesti hallitsevan Nokian Hakka -kesärengasperheen uudet tulokkaat ovat katumaastureihin suunnatut urheilullinen Nokian Hakka Black SUV, tehokas Nokian Hakka Blue SUV ja vakaa Nokian Hakka C2 -pakettiautonrengas. Lisäksi saatavilla on myös raskaisiin SUV-tyyppisiin 4x4-ajoneuvoihin ja pick-up-tyyppisiin autoihin suunnatut Nokian Rotiiva HT ja Nokian Rotiiva AT Plus, joka soveltuu hyvin myös kevyeeseen maastoajoon.

- Tehokkaiden katumaastureiden valikoima ja kysyntä kasvavat koko ajan. Näiden suorituskykyisten SUV-autojen kuljettajat haluavat nauttia autojensa parhaista ominaisuuksista turvallisesti, mukavasti ja mahdollisimman pitkään. Uudet katumaasturirenkaamme kestävät tehokkaasti Suomen kesäteiden kuopat ja katukivetysten kolhut. Kestävyyttä kasvattaa uusin innovaatiomme Nokian Aramid Sidewall –teknologia. Puolustusväline- ja lentokoneteollisuudesta tuttu Aramid-kuitu vahvistaa renkaiden sivupinnat kestämään iskuja ja viiltoja entistä paremmin, Nokian Renkaiden Business Manager Petri Niemi kertoo.

Monipuolinen valikoima, testatusti turvallinen 

Uusien SUV-kesärenkaiden lisäksi useita rengastestejä voittaneesta Nokian Hakka -kesärengasperheestä löytyy myös kasvanut valikoima henkilöautonrenkaita, jotka antavat pohjoisen karkeilla teillä optimaalisen pidon laajalla lämpötila-alueella, varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Tuoteperheeseen kuuluvat urheilullinen Nokian Hakka Black, perheautoihin sopiva vesiliirto-ominaisuuksiltaan huippuluokkaa edustava Nokian Hakka Blue ja kevyesti rullaava Nokian Hakka Green.

- Tiiviin testaustyön tuloksena syntyvät pohjoisten teiden turvallisimmat kesärenkaat. Pelkästään viime vuonna testasimme yli 15 000 kesärengasta. Läheinen yhteistyö johtavien autonvalmistajien kanssa varmistaa, että Hakka-kesärenkaamme hyödyntävät optimaalisesti myös uusinta teknologiaa. Yhä kasvavasta valikoimasta on helppo valita juuri sinun autoosi ja ajotapaasi soveltuva testattu laatutuote, Niemi vakuuttaa.

Hakka-turva tuo mielenrauhaa

Nokian Renkaiden ainutlaatuiseen Hakka-konseptiin kuuluvat myös Hakka-turva ja Hakka-turvan tiepalvelu, jotka tuovat lisää mielenrauhaa pohjoisen teille. Jos asianmukaisesti käytetty ja oikein asennettu rengas rikkoutuu normaalikäytössä tapaturmaisesti korjauskelvottomaksi, kuluttaja saa vioittuneen renkaan tilalle uuden vastaavan tuotteen veloituksetta. Hakka-turva on voimassa neljän millimetrin uransyvyyteen saakka, enintään yhden vuoden renkaan ostohetkestä. Hakka-turvan tiepalvelu varmistaa, että pääset perille pahimpanakin mahdollisena päivänä. Jos rengas rikkoutuu tienpäällä, soitto riittää ja tiepalvelu saapuu avuksi.

Uusi Nokian Hakka Black SUV – viileää suorituskykyä ja äärimmäistä kestävyyttä 

Urheilullisen Nokian Hakka Black SUV:n tarkat käsittelyominaisuudet ja ainutlaatuinen kestävyys mahdollistavat voimakastehoisten katumaasturiautojensa ominaisuuksista nauttivalle kuljettajalle poikkeuksellisen ajonautinnon. Tehokasta voimaa huokuvan, suurimpiin katumaastureihin suunnatun Hakka Black SUV:n valikoima kattaa koot 17-tuumaisesta 22-tuumaiseen saakka nopeusluokissa V (240 km/h), W (270 km/h) ja Y (300 km/h).

Pääinnovaatiot: Sivupintavauriot torjutaan Nokian Aramid Sidewall –teknologialla. Trumpetti- ja sirppiurat tuovat turvallisuutta märälle tielle. Black Coral Silica –kulutuspintasekoitus - täsmällisempi ajokäytös, parempi märkäpito.

Lue lisää: www.nokianrenkaat.fi/kesarenkaat/nokian-hakka-black-suv/

Kuvia: www.nokiantyres.com/HakkaBlackSUV

Katso video: http://youtu.be/u00rU28qq98

Uusi Nokian Hakka Blue SUV – ajomukavuutta ja ennenkokematonta kestävyyttä   

Uusi Nokian Hakka Blue SUV hurmaa mukavalla luonteellaan, ei uuvu kovassakaan käytössä ja pihistelee polttoaineenkäytössä. Se on oikea valinta kuljettajalle, joka arvostaa tehokasta ja turvallista etenemistä, mutta haluaa nauttia katumaasturinsa luonteesta sekä mökkitiellä että kaupunkiajossa. Kokovalikoima koostuu yhteensä 32 tuotteesta 15-tuumaisesta 1-tuumaiseen saakka. Nopeusluokka on T (190 km/h), H (210 km/h) ja V (240 km/h). Pääinnovaatiot:  Nokian Aramid Sidewall –teknologia, trumpettiurat ja Hydro Grooves. Blue Coral Silica –kulutuspintaseos - oivallinen ajotuntuma ja märkäpito, vähemmän polttoaineenkulutusta. 

Lue lisää: www.nokianrenkaat.fi/kesarenkaat/nokian-hakka-blue-suv/

Kuvia: www.nokiantyres.com/HakkaBlueSUV

Katso video: http://youtu.be/JS8tJoBGlvo

Uusi Nokian Hakka C2 -pakettiautonrengas – hallittua vakautta ja kestävyyttä

Painaville kuormille, kovaan käyttöön optimoitu teräsvyöpaketti ja kumisekoitus tuovat pohjoisen ankarille teille rakenteellista kestävyyttä, turvaa ja ajomukavuutta, jotka säilyvät myös renkaan kuluessa. Sateen liukastamalla tiellä kaivattua märkäpitoa kasvattaa uusi Aqua Grip C -kulutuspintasekoitus. Nokian Hakka C2 soveltuu erinomaisesti kaikkiin nykyaikaisiin jakelu- ja pakettiautomalleihin. Tarjolla on markkinoiden laajin 20 tuotteen valikoima aina 14-tuumaisesta renkaasta 17-tuumaiseen saakka.

Lue lisää: www.nokianrenkaat.fi/kesarenkaat/nokian-hakka-c2/ 

Kuvia: www.nokiantyres.com/HakkaC2

Nokian Rotiiva AT Plus ja Nokian Rotiiva HT – Jämäkkää kestävyyttä

Kevytkuorma-autoihin ja pick-up –tyyppisiin autoihin suunnattu Nokian Rotiiva AT Plus –kesärengas toimii oivallisesti asvaltilla, mutta etenee vakaasti myös helpoissa maasto-olosuhteissa tarjoten kiitettävää kestävyyttä. Uudistettu kulutuspintasekoitus tuo enemmän ajokilometrejä. Monipuolinen Nokian Rotiiva HT -kesärengas kestää luotettavasti vaihtelevien teiden rasitukset. Ajotuntumaltaan poikkeuksellisen mukava erikoisrengas etenee varmaotteisesti sekä asvalttipinnalla että soratiellä. Suunniteltu erityisesti vaativaan käyttöön raskaisiin SUV-tyyppisiin 4x4-ajoneuvoihin ja pick-up-tyyppisiin autoihin.

Lue lisää: www.nokianrenkaat.fi/renkaat/suv-4x4-renkaat/kesarenkaat/

Nokian Hakka -henkilöautonrenkaat

Nokian Hakka Black – viileää suorituskykyä urheilulliseen ajoon

Nokian Hakka Black on huippuluokan kesärengas vaativiin ajotilanteisiin. Renkaan uuden sukupolven kulutuspintasekoitus, nanoteknologiaa hyödyntävä monikerrosrakenne ja nopeaan ajoon kehitetty pintamalli mahdollistavat, että rengas reagoi viipymättä ohjausliikkeisiin, mikä on ehdoton edellytys kun liikutaan turvallisesti äärirajoilla. Nopeaan ajoon suunniteltu uusi Nokian Hakka Black on UHP-kategorian rengas, eli korkeimpien W ( 270 km/h ) ja Y ( 300 km/h) nopeusluokkien rengas. Sen laajaan kokovalikoimaan kuuluvat kesärenkaat 16-tuumasta 20-tuumaan.

 Lue lisää: www.nokianrenkaat.fi/kesarenkaat/nokian-hakka-black/

 Kuvia: www.nokiantyres.com/HakkaBlack

Video: http://youtu.be/t9fZeEGmBdk

Nokian Hakka Blue – huippuluokan suorituskykyä märälle tielle

Suorituskykyinen Nokian Hakka Blue -kesärengas taitaa nopeasti vaihtuvat kesäkelit. Pohjoisen teille räätälöidyn Hakka-kesärengasperheen uusin jäsen tuo parasta mahdollista pitoa ja täsmällistä ajotuntumaa märälle tielle. Tunnokas ja täsmällinen rengas tarjoaa turvallisen ja mukavan matkanteon kevään ensi hetkistä pitkälle syksyyn. Mielenrauhaa kasvattaa myös renkaan ympäristöystävällisyys. Erittäin alhainen vierintävastus merkitsee luokkansa pienimpiin kuuluvaa polttoaineenkulutusta.

Lue lisää: www.nokianrenkaat.fi/kesarenkaat/nokian-hakka-blue/

Kuvia: www.nokiantyres.com/HakkaBlue

Video: http://youtu.be/TcQpuiubS2Y

Nokian Hakka Green - Kevyesti rullaavaa turvallisuutta vaihteleviin keleihin

Nokian Hakka Green on kesärengas pienempiin ja taloudellisiin autoihin. Rengas on pohjoisen kesään suunniteltu kesärengas, joka antaa varman ja vakaan ajotuntuman sekä äärikelien tinkimätöntä turvaa. Erittäin kevyesti rullaava rengas tarjoaa vihreää ja taloudellista ajonautintoa.

Lue lisää: www.nokianrenkaat.fi/kesarenkaat/nokian-hakka-green/

Kuvia: www.nokiantyres.com/hakkagreen

Video: http://youtu.be/wqebSYA0Dx0

Lisätietoa Nokian –kesärenkaista ja lisäpalveluista: Video: Nokian kesärenkaat – Testausta äärioloissa
http://youtu.be/BydRpvWoZFw

Video: Ainutlaatuista kestävyyttä - Nokian Aramid Sidewall –teknologia
http://youtu.be/N5LvBke-UqY

Lisäturvaa Pohjoisen teille ­– Hakka-turva
www.nokianrenkaat.fi/hakkaturva/

Nokian Nordman -kesärenkaat: www.nordmantyres.com

Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi 

Nokian Renkaat Oyj,

Business Manager Petri Niemi, puh. +358 10 401 7646 petri.niemi(at)nokiantyres.com

Teknisen asiakaspalvelun päällikkö Matti Morri, puh. +358 10 401 7621 matti.morri(at)nokiantyres.com

Twitter: https://twitter.com/NokianTyresCom

You Tube: www.youtube.com/NokianTyresCom

Facebook: www.facebook.com/nokianrenkaatsuomi

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/nokian-tyres-plc