13. lokakuu 2005 11:38 kategoriassa Tuoteuutiset

NOKIAN ALL WEATHER PLUS – TURVALLISEEN AJOON KAIKKINA VUODENAIKOINA


Nokian Renkaat tuo markkinoille Nokian All Weather Plus –nimisen renkaan, joka edustaa uudenlaista tuoteajattelua. Rengas on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, kaikkiin vuodenaikoihin. Se on talvirengas, jolla voi ajaa kesälläkin miellyttävästi ja turvallisesti.

Nokian All Weather Plus on kehitetty erityisesti keskieurooppalaisille autoilijoille. Uusi tuote on erinomainen vaihtoehto niille kuluttajille, jotka ajavat vähän tai satunnaisesti talvisissa olosuhteissa ja haluavat hankkia autoonsa vain yhden rengaskerran ja ajaa sillä kaikkina vuodenaikoina. Nokian All Weather Plus on järkivalinta: turvallinen, mukava ja vaivaton.

Nokian All Weather Plus –renkaassa Nokian Renkaiden vahva talviosaaminen yhdistyy ihanteellisesti ympärivuotisen renkaan helppokäyttöisyyteen ja parhaimpiin ominaisuuksiin.
Kulutuspinnan täyssilicasekoitus ja tehokas pintakuvio yhdistävät korkeatasoiset pito- ja ajo-ominaisuudet alhaiseen vierinvastukseen ja melutasoon.

Nokian All Weather Plus -rengas toimii mukavasti ja luotettavasti kesäoloissa niin kuivalla kuin märälläkin asvaltilla. Lumi-, räntä- ja jääkeleillä Nokian All Weather Plus on olennaisesti turvallisempi kuin kesärengas.

Tuote on ympäristöystävällinen. Se valmistetaan käyttäen vain puhdistettuja, matala-aromaattisia öljyjä. Ohiajo- ja ohjaamoääneltään Nokian All Weather Plus on hiljainen ja miellyttävä. Renkaan kulumisvaroitin (Driving Safety Indicator) ilmaisee renkaan uransyvyyden millimetreinä. Renkaan alhainen vierinvastus vähentää polttoaineenkulutusta ja pakokaasupäästöjä.

Nokian All Weather Plus –rengasta valmistetaan 11 yleisintä kokoa T-, H- ja V-nopeusluokkiin.

Nokian Renkaat markkinoi uutuutta rengasliikkeiden ja autokaupan lisäksi mm. autovuokraamoille. Tuote suunnataan vuoden 2006 kesärengasmyyntiin.


Lisätietoja: Nokian Renkaat Oyj

·tuotekehityspäällikkö Teppo Huovila
·markkinointipäällikkö Antti-Jussi Tähtinen