2. marraskuu 2011 08:04 kategoriassa Tuoteuutiset

Hakkapeliitta 75 -verkkohistoriikki:
Tutustu maailman tunnetuimman talvirenkaan tarinaan


Nokian Hakkapeliitan koti on alusta alkaen ollut pohjoisessa. Pohjolan lumilla ja jäillä on vuosikaudet testattu renkaita äärioloissa ja äärinopeuksissa. Kartutettu kokemusta, syvennetty osaamista. Nokian Renkaat valmisti maailman ensimmäisen talvirenkaan viimaan ja pakkaseen jo vuonna 1934. Kaksi vuotta myöhemmin pohjoisen talveen syntyi Hakkapeliitta. Nykyisin maailman tunnetuin talvirengas on jo legenda kaikkialla, missä talvi ylipäänsä tunnetaan.

Pysähdy hetkeksi, nauti talvesta ja tutustu lumen ja jään voittajan tarinaan Hakkapeliitan juhlavuoden kunniaksi julkaistussa verkkohistoriikissa osoitteessa www.nokiantyres.com/hakkapeliitta75. Verkkohistoriikkia voit selailla myös taulutietokoneilla.

Vauhdikas turvallisuuden edelläkävijäHakkapeliitta-talvirenkaat ovat turvallisuuden edelläkävijöitä: maailman vaativimpien talvikelien voittajia. Hakkapeliittojen historia on myös värikäs ja maineikas. Suuren maailman tietoisuuteen ne nousivat legendaarisissa Monte Carlo -ralleissa 1950- ja 1960-luvuilla.

Vuodesta 1936 lähtien Nokian Renkaat on lanseerannut yhteensä 33 Hakkapeliitta-tuotetta, nastallisia ja nastattomia talvirenkaita sekä henkilöautoihin että raskaalle kalustolle. Hakkapeliitta-renkaiden erinomaisista talviominaisuuksista ovat nauttineet miljoonat turvallisuutta arvostavat autoilijat yli 50 maassa.

Maailman pohjoisin rengasvalmistaja testaa ja kehittää uusia Hakkapeliitta-perheen jäseniä omassa testikeskuksessaan Ivalossa, 300 kilometriä napapiirin pohjoispuolella. Nokian Renkaat on ainoa rengasvalmistaja maailmassa, joka keskittyy pohjoisten olojen asiakastarpeisiin ja tuotteisiin.

Verkkohistoriikki osoitteessa: www.nokiantyres.com/hakkapeliitta75

Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi

Nokian Renkaat Oyj
Tiedottaja Teemu Sainio
puh. +358 10 401 7296
teemu.sainio(at)nokiantyres.com