4. marraskuu 2013 22:00 kategoriassa Tuoteuutiset

eNewsletter 4/2013 - Uudet Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaat testivoittajat Pohjoismaissa ja
Venäjällä



Tästä pääset tutustumaan uutiskirjeeseen.
Liittymällä postituslistalle saat uusimman uutiskirjeen automaattisesti sähköpostiisi.

Uudet Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaat testivoittajat Pohjoismaissa ja Venäjällä


Uudet Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaat ovat hallinneet ylivoimaisesti
autolehtien vertailutestejä Pohjoismaissa ja Venäjällä. Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas on voittanut yhtä vaille kaikki talvirengastestit Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja Ukrainassa. Uusi pohjoismainen nastaton talvirengas Nokian Hakkapeliitta R2 on valloittanut testin ykköspaikan tähän mennessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä.

Hakka-turva® ja Hakka-tiepalvelu autoilijoiden apuna talviliikenteessä


Maksuton rengasvakuutus kaupan päälle - koskee Nokian Hakka -kesärenkaita ja Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaita.

Enemmän turvallisuutta ja lisää käyttöikää!


Moni suomalainen luulee, että talvirenkaiden asennuksen jälkeen voi ajella turvallisin mielin koko talven vilkaisematta enää renkaisiin. Tämä harhaluulo voi johtaa renkaiden nopeaan kulumiseen tai pahimmillaan vakavaan auto-onnettomuuteen. Näillä viidellä toimenpiteellä takaat turvallisuutesi ja pidennät renkaiden käyttöikää.

Hakkapeliitta talviajokoulu


Turvallinen rengasvalinta auttaa autoilijan matkantekoa talven ääriolosuhteissa. Hyvät renkaat eivät kuitenkaan yksin riitä, vaan autoilijalla tulee olla tietoja ja taitoja talviautoilusta. Testaa tietosi talviajokoulussa!

Tutustu käyttäjien tuotearvosteluihin!


Montako tähteä annat Nokian-renkaillesi? Avasimme asiakkaillemme mahdollisuuden kirjoittaa renkaillemme tuotearvosteluja. Kerro kokemuksesi Nokian renkaista, osallistut kuukausittain arvottavien bensalahjakorttien arvontaan.

Nokian Hakkapeliitta 8 - Ylivoimaista pitoa, kevyempää menoa


Testivoittaja Nokian Hakkapeliitta 8 –nastarengas on huippu-uutuus pohjoisen talveen, jonka moninaiset keksinnöt tuntuvat ja näkyvät talviautoilijan arjessa. Rengas edustaa täysin uutta aikakautta, jossa yhdistyvät äärimmäinen talviturvallisuus ja vähäinen tienkulumavaikutus.

Nokian Hakkapeliitta R2 - Tarjoaa pohjoista mukavuutta


Uusi pohjoismainen kitkarengas Hakkapeliitta R2 on ykkösvalinta ainutlaatuista ajomukavuutta ja vihreämpää liikkumista arvostavalle autoilijalle tarjoten tuntuvaa polttoainesäästöä ja pienempiä hiilidioksidipäästöjä.

Tästä pääset tutustumaan uutiskirjeeseen.
Liittymällä postituslistalle saat uusimman uutiskirjeen automaattisesti sähköpostiisi.