22. syyskuu 2013 21:00 kategoriassa Tuoteuutiset

eNewsletter 3/2013 - Ennenkokematonta pitoaTästä pääset tutustumaan uutiskirjeeseen.
Liittymällä postituslistalle saat uusimman uutiskirjeen automaattisesti sähköpostiisi.

Miten tiivistäisit Nokian Renkaiden syvimmän olemuksen?


Talvirengas, Nokian Renkaiden legendaarinen keksintö, täyttää 80 vuotta vuonna 2014. Starttaamme juhlavuoteen kutsumalla sinut keksimään Nokian Renkaille uutta slogania! Kahdeksan finalistia voittaa talvirenkaat, ja voittaja saa huimat 8 000 €! Lähetä ideasi 15. lokakuuta 2013 mennessä. Etsimme todellista innovaatiota – lyhyttä ja tarttuvaa iskulausetta, jota voidaan käyttää kaikkialla maailmassa ja joka ennen kaikkea tiivistää Nokian Renkaiden olemuksen.

Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas testivoittaja Tekniikan Maailman ja Tuulilasin talvirengasvertailussa


Nastallisen Nokian Hakkapeliitta 8:n voittokulku jatkui myös Tuulilasin (12/2013) vertailussa. Jo aikaisemmin uusi Hakkapeliitta 8 rankattiin testivoittajaksi Tekniikan Maailman (16/2013) ja Venäjän suurimman autolehden Za Rulemin (9/2013) lehtitesteissä.

Hakka-turva® ja Hakka-tiepalvelu autoilijoiden apuna talviliikenteessä


Tarjoamme kaikille Hakkapeliitta-talvirenkailla ajaville lisää mielenrauhaa tien päälle. Nokian Renkaiden asiakasedut Hakka-turva® ja Hakka-tiepalvelu matkustavat kätevästi mukanasi ollen yhden puhelinsoiton päässä yllättävän rengasongelman hetkellä.

Nokian Renkaat ja katupöly


Pitkäjänteisen ja ainutlaatuisen tuotekehitystyömme ansiosta renkaamme ovat turvallisia ja ympäristöystävällisiä: mahdollisimman vähän teitä kuluttavia ja ilmanlaatua heikentäviä. Tutustu verkkosivukokonaisuuteemme ja lataa uusi infoesite: Turvallisempaa ja vihreämpää liikkumista.

Nokian Hakkapeliitta 8 - Ylivoimaista pitoa, kevyempää menoa


Nokian Hakkapeliitta 8 –nastarengas on huippu-uutuus pohjoisen talveen, jonka moninaiset keksinnöt tuntuvat ja näkyvät talviautoilijan arjessa. Rengas edustaa täysin uutta aikakautta, jossa yhdistyvät äärimmäinen talviturvallisuus ja vähäinen tienkulumavaikutus.

Nokian Hakkapeliitta R2 - Kitkarengas, joka tarjoaa pohjoista mukavuutta


Uusi pohjoismainen kitkarengas Hakkapeliitta R2 on ykkösvalinta ainutlaatuista ajomukavuutta ja vihreämpää liikkumista arvostavalle autoilijalle tarjoten tuntuvaa polttoainesäästöä ja pienempiä hiilidioksidipäästöjä.

Nokian Hakkapeliitta R2 SUV - Pohjoista mukavuutta ja vakautta


Monipuolinen Nokian Hakkapeliitta R2 SUV yhdistää oivallisen talvipidon ja mukavan ajonautinnon. Uudet innovaatiot viimeistelevät jämäkän kitkarenkaan kehittyneet pito-ominaisuudet.