Nokian
Hakkapeliitta 9 SUV

Tasapainoista pitoa, vakaata ja kestävää menoa

100%

7 / 7 käyttäjästä suosittelee tätä tuotetta

Kiitos!

Arviosi on vastaanotettu ja se odottaa ylläpidon hyväksyntää.

Arvioni tuotteesta

Nokian Hakkapeliitta 9 SUV

1 tähti = huonoin, 5 tähteä = paras
Kyllä Ei
Kyllä Ei
 • Kaikki
 • 5 (0)
 • 4 (0)
 • 3 (0)
 • 2 (0)
 • 1 (0)

Huippu pitoa

★★★★★ 5/5
Santsa
18 päivää sitten
Renkaat ovat tarjonneet hyvää pitoa liukkailla teillä. Myös kuviointi on todella hyvä pehmeillä sora- ja metsäautoteillä. Ainoa miinus siitä, että renkaat ovat asfaltilla äänekkäät, mutta se ei henkilökohtaisesti haittaa yhtään. Minulle tärkeintä on luotettavuus kaikissa olosuhteissa ja Hakkapeliitta 9 tarjoaa juuri sitä!

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

  Pito on hyvä ainakin uutena ja auton ajettavuus parani.

  ★★★★★ 5/5
  Reijo69
  44 päivää sitten
  Renkaat olleet alla viikon ja ainakin nyt vielä huomattava ero entisiin talvirenkaissa.

  Oliko tämä arvio hyödyllinen?

   Premium tuote

   ★★★★☆ 4/5
   kodiaq
   25 päivää sitten
   Hakka9 SUV:t olleet nyt ajossa reilun kuukauden, ja monenlaista talvikeliä sattunut kohdalle: kuivaa, märkää, loska, lunta ja jäätä. Ensivaikutelma kuivalla asfaltilla todella positivinen verrattuna Hakka 8:iin. Kuivan kelin ajettavuus on mielestäni saatu kohdilleen. Pakkaslumessa, polanteella ja jäällä rengas näyttää parhaat puolensa ja todistaa olevansa nastarenkaiden parhaimmistoa. Märällä kelilläkään en ole löytänyt moitittavaa. Ainoan miinuksen rengas saa meluisuudesta, jota on tosin kehitetty parempaan suuntaan edellisen sukupolven renkaasta. Renkaan/nastojen "ujellus" varsinkin alhaisissa nopeuksissa erottuu selvästi. Antaisin neljä ja puoli tähteä, jos se olisi mahdollista. Joka tapauksessa nastarenkaiden kuningas!

   Oliko tämä arvio hyödyllinen?

    Pitävä rengas

    ★★★★★ 5/5
    jannu
    38 päivää sitten
    Ostin renkaat reilu kuukausi sitten. Muutaman kerran on ollut "pääkallokeli" ja renkaissa tuntuu olevan pitoa hyvin. Rengasmelua voisi aavistuksen kehittää pienemmäksi seuraavassa Nokialaisessa. Vierintävastus tuntuu olevan aika pieni auton kulutuslukemien perusteella.

    Oliko tämä arvio hyödyllinen?

     225/60 R17

     ★★★★☆ 4/5
     pertsa1963
     18 päivää sitten
     Olen ajanut renkailla kuukauden. Pito jäällä ja lumella ovat todella hyvät. Sulalla asvaltilla hitaissa käänteissä tuntuu pientä luistoa auton etupäässä. Kokonaisuutena renkaat ovat kehittyneet parempaan suuntaan Hakkapeliitta 7 verrattuna.

     Oliko tämä arvio hyödyllinen?

      235/65/17 XC60

      ★★★★☆ 4/5
      Fese
      26 päivää sitten
      Alle laitettiin uuden Noksut just ennen ensimmäisiä liukkaita, kesän alla oli vanhta SUV7t nastat nypittynä. Oli ihan kelpo "kesärenkaat". Ensimmäinen ajelu uusilla nastoilla oli kyllä korviasärkevä, mutta ilmeisesti tuohon hieman tottuu, ei tunnu enää ollenkaan niin pahalta. Vaikkakin rouvan muutaman vuoden nuoremmassa CC60ssä on saman levyiset mutta matalammat 8t, on huomattavasti hiljaisemmat, vai olisiko äänen tasossa jotain eroa... Pitoa tuntuu riittävän, mutta niin tuossa autossa on vanhoillakin renkailla tuntunut riittävän, liukkauden huomaa yleensä vain toisten autoilijoiden varovaisuudesta liikenteessä. Pieni miinus siitä että ajettavuus on jotenkin "pilvinen" eli ihan kuin auto leijuisi joissain tilanteissa eli tuntuu kuin olisi liukasta vaikkei oikeasti olekaan.

      Oliko tämä arvio hyödyllinen?

       Suv9

       ★★★★☆ 4/5
       Samsonite
       13 päivää sitten
       Ohjattavuus on hyvä,samoin pito joka suhteessa.Hieman saisivat olla hiljaisemmat.

       Oliko tämä arvio hyödyllinen?

        Kyllä, suosittelen tätä tuotetta
        Ei, en suosittele tätä tuotetta

        Oliko tämä arvio hyödyllinen?

        1. Nokian Renkaat
        2. Haetaan lisää käyttäjäarviota