Nokian Hakkapeliitta 9 SUV - Tasapainoista pitoa, vakaata ja kestävää menoa

Nokian HakkaPELIITTA 9 SUV

Tasapainoista pitoa, vakaata ja kestävää menoa

Maksimaalista pitoa ja kestävyyttä

Ainutlaatuinen, patentoitu tuplanastateknologia tarjoaa huipputurvallisuutta arvostavalle kuljettajalle ehdotonta pitoa. Vaativaan SUV-käyttöön optimoidun renkaan sivupinnat on vahvistettu luotiliiveistäkin tutulla aramid-kuidulla, joka antaa renkaalle maksimaalisen kestävyyden.

  • ERITYYPPISET NASTAT OPTIMOIVAT MAKSIMIPIDON ÄÄRITILANTEISSA
  • ENSILUOKKAISEN VAKAA JA JÄMÄKKÄ OHJAUSTUNTUMA JÄÄLLÄ JA LUMELLA
  • AINUTLAATUISEN KESTÄVÄT, ERIKOISVAHVAT SIVUPINNAT VASTUSTAVAT ISKUJA JA VIILTOJA
Virallisesti hyväksytty talvikäyttöön
Virallisesti hyväksytty talvikäyttöön
Nokian Hakkapeliitta 9 SUV
Nokian Hakkapeliitta 9 SUV
4.5
152

Käyttäjäarviot

Arvosana 4,5 perustuu 152 käyttäjäarvioon

Rengaskoot

215/65R16 102T XL Studded

maksimikuorma 850 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

215/70R16 100T Studded

maksimikuorma 800 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

265/70R16 112T Studded

maksimikuorma 1120 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

215/60R17 100T XL Studded

maksimikuorma 800 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

SUOSITTELEMME TÄTÄ RENGASTA MYÖS SÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOIHIN

Täyssähköauton tai pistokehybridin valinnut kuljettaja arvostaa nautinnollista ja ympäristöystävällistä matkantekoa, huoletonta ajamista sekä matalia käyttökustannuksia. Oikea rengasvalinta parantaa turvallisuutta, ajomukavuutta ja lisää auton toimintasädettä. Ainutlaatuista pitoa ja pohjoista mielenrauhaa henkivästä kattavasta yli 400 tuotteen valikoimastamme löydät laaturenkaat sähköiseen talvi- ja kesäajoon.

LUONNOLLISESTI, KUIN EVOLUUTION MUOVAAMINA

Nokian Hakkapeliitta 9 SUV -nastarenkaissa on ainutlaatuinen, patentoitu tuplanastapito. Kahdet erilaiset nastat pitävät optimaalisesti niin liukkaissa kurveissa kuin suorilla.

NOKIAN TYRES ARAMID SIDEWALL -TEKNOLOGIA

Kestävyyttä ja suojaa yllättäviin ajotilanteisiin

Kulutusta ja viiltoja poikkeuksellisen hyvin kestävä sivupintarakenne sisältää äärimmäisen vahvaa aramid-kuitua. Samaa materiaalia hyödynnetään lentokoneteollisuudessa ja sotilaskäytössä. Aramid-kuitu vahvistaa sivupinnan kestämään entistä paremmin ulkopuolisia iskuja ja painumia vanteen sarvea vasten.

Funktionaalinen nastakonsepti

Äärimmäistä talvipitoa

Oma räätälöity nastansa renkaan kulutuspinnan keskialueella ja oma nastansa renkaan olkapääalueilla. Jarruttaessa, kiihdyttäessä ja kaarreajossa luonnollisen tehokkaasti toimivat erilaiset nastat varmistavat erinomaisen pitkittäispidon lisäksi ylivertaista sivuttaispitoa jäisellä ja lumisella alustalla.

Katso video

Snow Grip Booster

Erinomainen lumipito

Pintakuvion keskialueen välipalojen molemmilla reunoilla olevat leikkaukset tuovat lisää lumipitoa parantavia teräviä särmiä.

Ultra High Tensile Steel -teräsvyörakenne

Tasapainoinen ja tarkka ajotuntuma, lisää nautinnollisia ajokilometrejä

Vahva High Tensile Steel -teräsvyörakenne mahdollistaa kevyen mutta lujan rakenteen, joka tuntuu tarkkana käsiteltävyytenä myös kovemmissa nopeuksissa väistöissä ja kaistanvaihdoissa. Enemmän ajokilometrejä myös parantuneen viillon- ja pistonkestävyyden ansiosta.

Katso video

Hakka-turva rikkoutumisen varalle

Asiakasetumme sinulle on onni onnettomuudessa!

Yllättävä este tiellä voi rikkoa renkaan tapaturmaisesti. Hakka-turva korvaa korjauskelvottomaksi vaurioituneen renkaan veloituksetta!

Nokian Hakkapeliitta 9 SUV - Automedioiden vertailutestit

Testivoittaja (jaettu 1. sija)

Za Rulem 10/2020
Venäjä

Nokian Hakkapeliitta 9 SUVin plussia: Paras pitkittäispito jäällä, korkeatasoinen pito lumella, selkeä käsiteltävyys, paras jarrutusmatka jäällä ja paras kiihdytysaika jäällä.

Testivoittaja

Za Rulem 11/2018
Venäjä

Parhaat mahdolliset pisteet jäällä jarrutuksessa ja kiihdytyksessä. Suoritus lumella myös erinomaisella tasolla: paras tulos jarrutuksessa ja käsiteltävyydessä sekä aktiivisessa ohjauksessa että ääritilanteissa. Tasapainoinen lumella ja asvaltilla. Testin taloudellisin rengas.

Testivoittaja

Auto Motor & Sport 22/2018
Ruotsi

Testi toteaa, että jos SUV-renkaalle voisi antaa tittelin "Pohjolan kuningas", niin se tulisi antaa tälle suomalaiselle renkaalle. Jäällä rengas ohjautuu johdonmukaisesti ja turvallisesti. Rengas on kouluesimerkki korkeasta turvallisuudesta. Monille on varmaan yllätys se, että nastarengas voi jarruttaa ja ohjautua näin hyvin sekä märällä että kuivalla asfaltilla.

Testivoittaja

Motorföraren 7/2018
Ruotsi

Ehdottomasti paras pohjoismainen talvirengas. Tarkka ja turvallinen lumella ja jäällä. Erittäin korkea turvallisuustaso. Ylivoimaiset jarrutus- ja ajo-ominaisuudet märällä ja kuivalla asfaltilla.

Testivoittaja

AutoReview 17/2017
Venäjä

Loistava pito jäällä ajettaessa. Ajo-ominaisuudet lumella ja jäällä myös erinomaisella tasolla.

Testivoittaja

Tuulilasi 12/2017
Suomi

Esimerkillisen hyvä pito ja ajettavuus jäisellä ja lumisella tiellä. Vahva myös märällä. Testin matalin polttoaineenkulutus.

95 % arvioijista suosittelee tuotteitamme

Järkevä kuluttaja vaatii ostamiltaan tuotteilta paljon. Vuosia kestävän käytön aikana syntyy vahva tunne siitä, oliko ostos onnistunut.

Tee käyttäjäarvio renkaistasi!

Kirjoita käyttäjäarviointi Tutustu tuotearvioihin

Tuotteiden käyttäjäarviointeja
16302
4.5
Nokian Hakkapeliitta R2