Elämäsi matkalla

Upeat ulkoilumaastot ovat lähempänä kuin luulet!

minute read

Sen sijaan, että matkustaisit ympäri maailmaa, haluaisitko lähteä ajelemaan ja kokea jännittäviä seikkailuja lähialueillasi? Lyhytkin luonnossa vietetty aika voi auttaa rentoutumaan ja hengittämään vapaammin.


Minilomalla minimaalinen hiilijalanjälki

Viikonloppumatkat tai kesälomat voivat antaa sinulle kaipaamasi tauon arkirutiineista. Kun nouset autoon, voit päättää aikataulun ja reitin itse. Päätät itse, ajatko pari tuntia vai koko päivän. Sinun ei tarvitse kiirehtiä lennolle eikä raahata matkalaukkuja asemilla. Sinun ei tarvitse kuin istahtaa autoosi ja lähteä, mihin päähäsi pälkähtää: marjastamaan, rentoutumaan rannalle tai tutkimaan vanhaa arkkitehtuuria. Löytyykö ajomatkan päästä kenties ulkoilualue? Tai puisto, jossa et ole vielä käynyt? Ajan viettäminen luonnossa vähentää stressiä ja ruokkii luovuutta.

Laatuaikaa perheen kanssa

Matkaillessasi lähiseudulla saat lisäksi viettää laatuaikaa rakkaidesi kanssa, kun seuraatte muuttuvia maisemia nauttien samalla oman auton mukavuudesta ja rauhasta. Lapselle seikkailu tarkoittaa sitä, että pakataan mukaan eväät ja mennään pikku retkelle luontoon. Kuvittele perheesi paistamassa nuotiolla makkaraa tai vaahtokarkkeja ja kuuntelemassa järven rauhoittavia aaltoja tai tuulen kuiskauksia puissa. Tällaisia muistoja lapsesi varmasti arvostaa varttuessaan. Päiväretket eivät edes tule kalliiksi, sillä voit ajaa illalla kotiin nukkumaan.

Nosta rengaspainetta, älä verenpainetta

Autollasi voi olla mukavaa ja turvallista ajaa ympäri vuoden, kunhan siinä on sopiva rengassarja. Muista kuitenkin, että kun olet pakannut autosi täyteen läheisiä ja laukkuja, sinun on tarkistettava, että renkaat ovat tilanteen tasalla. Mitä enemmän kuormaa, sitä suurempi paine turvallisuuden vuoksi tarvitaan. Joten kun kaikki tavarat ja matkustajat ovat kyydissä, muista poiketa huoltoasemalle tarkistamaan rengaspaineet ja lisäämään renkaisiin ilmaa, ennen kuin lähdet tutkimaan suurta tuntematonta!

Luottavaisena maastoretkelle

Tiesitkö, että voit saada lisää mielenrauhaa matkallesi, kun aktivoit Hakka-turvan uusille Nokian Hakka -renkaillesi? Jos automatkasi keskeytyy tapaturmaiseen rengasrikkoon, saat tiepalveluja, hinauksen ja aivan uuden renkaan ilmaiseksi. Joten anna mennä – elämäsi matka odottaa.

Löydä sinulle sopivat kesärenkaat

Nokian Hakka -kesärenkaamme tarjoavat turvallisen matkan kaikissa pohjoisen ajo-olosuhteissa varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Löydä sinulle sopivat kesärenkaat helposti a nauti huolettomista ajomatkoista.

NOKIAN HAKKA -KESÄRENKAAT