Elämäsi matkalla

Näillä renkailla voit viedä katumaasturisi äärirajoille!

minute read

Saatat ajatella, että katumaasturillasi pääsee minne tahansa. Todellisuudessa huonot renkaat voivat estää sinua hyödyntämästä ajoneuvosi täyttä suorituskykyä ja mukavuutta jokapäiväisessä käytössä, puhumattakaan maasto-ominaisuuksista. Ratkaisumme on vahvistaa renkaan sivupinnat jämäkällä Aramid-kuidulla. Aramid on erittäin kestävä kuitu, jota käytetään esimerkiksi luodinkestävissä liiveissä. Aramid Sidewall -teknologian ansiosta renkaan sivupinta kestää poikkeuksellisen hyvin viiltoja ja kulumista, joten renkaat eivät vaurioidu osuessaan kuoppiin tai reunakiveykseen.


Kaikille teille

Yksi katumaasturin tärkeimmistä hankintaperusteista on auton korkeampi maavara, jonka ansiosta sillä voidaan ajaa myös epätasaisilla teillä. Siitä huolimatta ajaminen kuoppaan alhaisella rengaspaineella voi johtaa nopeasti vakaviin rengasvaurioihin, koska sivupinnat ovat yleensä renkaan heikoin osa. Aramid Sidewall -teknologia on kehitetty erityisesti estämään kuoppien ja terävien kivien aiheuttamat korjauskelvottomat rengasrikot.

Kotonaan myös kaupungissa

Vaikka et veisikään katumaasturiasi kovin usein maastoon, pysäköit sen varmaankin usein kadunvarteen. Reunakiven terävään reunaan osuminen voi aiheuttaa renkaalle pahoja vaurioita. Aramid Sidewall -teknologian ansiosta rengas on kuitenkin turvassa.

Katso videoltamme, miten iskusuojaustekniikka suojaa renkaita ja matkaasi.

Tutustu katumaastureiden aramid-vahvistettujen kesärenkaiden valikoimaamme ja jatka maastoretkiä!

Löydä sinulle sopivat kesärenkaat

Nokian Hakka -kesärenkaamme tarjoavat turvallisen matkan kaikissa pohjoisen ajo-olosuhteissa varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Löydä sinulle sopivat kesärenkaat helposti a nauti huolettomista ajomatkoista.

NOKIAN HAKKA -KESÄRENKAAT