Elämäsi matkalla

Mäet kutsuvat ympäri vuoden!

minute read

Kesäajan aktiviteetit hiihtokeskuksissa ovat yhtä hauskoja kuin talviurheilu


Koetteletko mielelläsi rajoja laskettelurinteessä? Vaikka lumi on sulanut pois, voit edelleen haastaa itsesi hiihtokeskuksissa. Monet niistä ovat avoinna ympäri vuoden ja tarjoavat erilaisia ulkoiluaktiviteetteja.

 

ALAMÄKIPYÖRÄILY EI OLE VAIN RÄMÄPÄILLE

Jos sinussa on vauhtihirmun vikaa, voit kokeilla taitojasi alamäkipyöräilyssä! Tästä maastopyöräilyn erikoistuneesta versiosta on tullut monissa hiihtokeskuksissa kesäkauden hitti. Se saattaa kuulostaa huimapäiden harrastukselta, mutta vaikeustasoja on laskettelun tapaan erilaisia. Kukkuloita aloittelijoille ja jyrkkiä mäkiä edistyneemmille temppuilijoille. Parasta on, että useimmiten sinun ei tarvitse ajaa mäkeä ylös, vain alas! Aivan kuten lasketellessasi talvella, hiihtohissi vie sinut ja pyöräsi huipulle asti.

Monet lomakohteet tarjoavat opetusta ensikertalaisille ja vuokraavat tarvittavat välineet, joten voit kokeilla lajia ostamatta ensin varusteita. Tarvitaan erikoispyörä sekä kokokypärä ja suojapanssari turvallisuuden vuoksi. Pääset hetkessä vauhdin hurmaan!

AJA LUONTOPOLUILLE TURVALLISESTI

Useimmat lomakohteet sijaitsevat kauniissa maisemissa, jossa on paljon luontopolkuja. Mutta tie perille ei todennäköisesti ole yhtä tasainen kuin moottoritiet. Meidän renkaillamme voit ajaa yhtä turvallisesti pienillä metsäteillä kuin kotikaupunkisi kaduilla. Sen sijaan, että keskityt vain matkantekoon, voit pitää taukoja, kuten retkeillä ja ottaa upeita kuvia Instagramiin, ja silti sinulla on vielä energiaa nauttia lomakeskuksen palveluista perillä.

Löydä sinulle sopivat kesärenkaat

Nokian Hakka -kesärenkaamme tarjoavat turvallisen matkan kaikissa pohjoisen ajo-olosuhteissa varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Löydä sinulle sopivat kesärenkaat helposti a nauti huolettomista ajomatkoista.

NOKIAN HAKKA -KESÄRENKAAT