Kitkarenkaat henkilöautoon / Nokian Renkaat

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

Nokian Tyres
Hakkapeliitta R5

testivoittaja sähköautot hakkaturva

Hakkapeliitta R5 on kitkarengas henkilöautoihin. Se varmistaa tinkimättömän pidon ja älykkäät ajo-ominaisuudet talven jokaisena päivänä.

Tutustu renkaaseen

Nokian Tyres
Hakkapeliitta R5 EV

sähköautot hakkaturva

Hakkapeliitta R5 EV on henkilöautoihin, crossovereihin ja katumaastureihin tarkoitettu kitkarengas.

Tutustu renkaaseen

Valitse oikeat kitkarenkaat henkilöautoon

Nastarenkaat ovat olleet pitkään itsestäänselvä valinta talvirenkaaksi monelle suomalaiselle autoilijalle. Samaan aikaan monissa Euroopan maissa kitkarenkaat ovat ensisijainen talven rengastyyppi, sillä nastarenkaiden käyttö ei kaikissa maissa ole edes sallittua. Rengasteknologian kehittyessä markkinoille on kuitenkin tullut hyviä vaihtoehtoja nastarenkaiden lisäksi, jotka ovat yhtä lailla turvallinen valinta talvirenkaaksi Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Nokian Renkaat on pitkän ja huolellisen tuotekehityksen sekä vuosien asiantuntemuksen tuloksena luonut kitkarenkaat, jotka antavat turvaa myös pohjoisen lumisilla teillä. Tutustu valikoimaan ja löydä henkilöautoosi luotettavat talvirenkaat, nastoilla tai ilman. Renkaiden valinnan avuksi voit hakea sopivia talvirenkaita Nokian Renkaiden rengashaun avulla. Syötä hakuun autosi rekisteritunnus, malli tai rengaskoko ja tutustu tarkemmin autoosi sopiviin vaihtoehtoihin.

 

95 % arvioijista suosittelee tuotteitamme

Järkevä kuluttaja vaatii ostamiltaan tuotteilta paljon. Vuosia kestävän käytön aikana syntyy vahva tunne siitä, oliko ostos onnistunut.

Tee käyttäjäarvio renkaistasi ja voita leffaliput kahdelle!

Kirjoita käyttäjäarviointi Tutustu tuotearvioihin

Tuotteiden käyttäjäarviointeja
18361
4.5
Nokian Hakkapeliitta R2