26. maaliskuu 2019 09:00 kategorioissa Tuoteuutiset, Yhtiöuutiset

Kesärengaskausi lähestyy – Tiukassa tilanteessa laaturengas on korvaamaton

Yhtä varmasti kuin huhtikuu koittaa ja kevät voittaa, alkaa myös jokakeväinen renkaidenvaihtosesonki. Nokian Renkaat tarjoaa tulevaan kauteen kattavan ja monipuolisen valikoiman suorituskykyisiä Nokian Hakka –kesärenkaita. Kuluttajien arvostamat ja testimenestystä ansainneet laaturenkaat tarjoavat autoilijalle parasta mahdollista ajomukavuutta, kestävyyttä ja ennen kaikkea turvallisuutta – täydellistä mielenrauhaa kesän kaikkiin reissuihin.

Kesärengaskausi lähestyy – Tiukassa tilanteessa laaturengas on korvaamaton

Väistyvän talven jäljiltä tiet ovat karkeita ja uraisia. Sateella uriin saattaa kertyä helposti isojakin vesilammikoita. Pohjolan teille suunnatut Nokian Hakka -kesärenkaat on kehitetty ja testattu niin, että ne toimivat turvallisesti meille tyypillisissä vaihtelevissa kesäkeleissä ja laajalla lämpötila-alueella.

Hakka-renkaille on tyypillistä yllätyksetön, johdonmukainen ja vakaa käytös varsinkin ääritilanteissa. Renkaat reagoivat kuskin ohjausliikkeisiin tarkasti ja hallitusti, tasapainottaen samalla kuskin mahdollisia ohjausvirheitä. Pito on huippuluokkaa niin kuivalla kuin märällä, ja renkaat kestävät karkeankin asfaltin myllytyksen. Uuden sukupolven kumiseos-, pintamalli- ja rakenneratkaisut alentavat myös vierintävastusta, minkä ansiosta renkaat rullaavat kevyesti ja hiljaisesti, polttoainetta ja ympäristöä säästäen.

Pitkälle kehitetyt, testatut laaturenkaat tuovat turvaa erityisesti silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

- Melkeinpä mikä tahansa rengas rullaa kuivalla kesäkelillä ongelmitta. Yllättävissä ja vaikeissa olosuhteissa tilanne on jo aivan toinen. Nokian Hakka -kesärenkailla meno on äärimmäisen vakaata eikä rengas yllätä kuskia tiukoissakaan jarrutuksissa, kaistanvaihdoissa tai edes rajun ukkoskuuron kastellessa tienpinnan. Kuski voi luottaa siihen, että rengas toimii niin kuin sen pitää ja että ajo-ominaisuudet säilyvät tasaisina varhaiskeväästä pitkälle syksyyn, sanoo Nokian Renkaiden tuotehallintajohtaja Petri Niemi.

Kattavasta, lähes 300 tuotteen Nokian Hakka –valikoimasta löytyy rengasvaihtoehtoja kompakteista kaupunkiautoista isompiin SUV-maastureihin, myös uuden sukupolven hybrideihin ja sähköautoihin. Meno on nautinnollista ja turvallista olipa edessä kuuma moottoritie tai kuoppainen mökkitie. Rengaskokoja on saatavilla 13-tuumaisesta aina 22-tuumaiseen kumipyörään.

Sadekelin priimus on kuluttajien mieleen

Tehokkaisiin ja urheilullisiin perheautoihin kehitetty Nokian Hakka Blue 2 on rengas, johon on helppo mieltyä. Nokian Renkaiden nettisivuille annetuissa arvioinneissa Nokian Hakka Blue 2 saa kuluttajilta kokonaisarvosanaksi 4,5 asteikolla 1–5, ja käyttäjistä jopa 94% suosittelee tuotetta.

Turvallinen Nokian Hakka Blue 2 on todellinen sadekelin rengas, joka torjuu vesiliirtoa napakasti ja jonka märkäpito-ominaisuudet ovat erinomaiset. EU-rengasmerkinnän märkäpitoluokituksessa rengas onkin luokiteltu parhaimpaan A-luokkaan suurimmassa osassa kokoja. Tuulilasin (3/2019) testaamista kesärenkaista Nokian Hakka Blue 2 on koko joukon paras juuri märällä.

Myös Tekniikan Maailman (05/2019) kesärengastestissä, jossa Nokian Hakka Blue 2 nousi ykköseksi, rengas suoriutuu erinomaisesti märällä tienpinnalla. ”Nokian on kevään ykkösvalinta. Parasta on sen ominaisuuksien tasainen laatu. Heikkouksia ei löydy etsimälläkään”, TM kirjoittaa. Kiitosta saa myös hiljainen äänitaso sekä matala vierintävastus, joka tuntuu mukavasti lompakossa alentuneina polttoainekuluina.

Sopiva rengas tarpeen ja auton mukaan

Sporttiseen ja nopeaan ajoon Nokian Renkaat on kehittänyt tunnokkaan ja vakaan Nokian Hakka Black 2 –premium-renkaan. Maksimaalista pitoa ja kestävyyttä tarjoava rengas käyttäytyy tasapainoisesti ja kosketuspinta tiehen säilyy täsmällisenä vauhdikkaassakin ajossa.

Kestävä ja ketterästi rullaava Nokian Hakka Green 2 on parhaimmillaan pienemmissä ja keskikokoisissa perheautoissa. Tämä polttoainepihi rengas on erittäin hiljainen ja miellyttävä ajettava.

Kattavan ja kilpailukykyisen kesärengasvalikoiman täydentävät viime vuoden hulppeat SUV-uutuudet: Nokian Hakka Black 2 SUV ja Nokian Hakka Blue 2 SUV. Jämerät SUV-renkaat kestävät painavien katumaastureiden alla teräviäkin kiveniskuja ja viiltoja, sillä niiden sivupinnat on vahvistettu erittäin kestävällä Aramid-kuidulla.

Samaa Aramid Sidewall -teknologiaa hyödynnetään myös kaikissa Nokian Renkaiden paketti- ja matkailuautojen renkaissa. Nokian Hakka C2 –rengasperhe tuo pakettiautoihin kaivattua ajovakautta, tasapainoista pitoa ja erinomaista kulutuskestävyyttä.

Hakka-turva tuo avun tien päälle

Oston jälkeen kaikkiin Nokian Hakka -tuotteisiin saa aktivoitua ainutlaatuisen Hakka-turvan. Hakka-turvan tiepalvelu tulee apuun, kun rengas vioittuu yllättäen kesken matkan. Asianmukaisesti käytetyn ja oikein asennetun renkaan rikkoontuessa normaalikäytössä käyttökelvottomaksi, kuluttaja saa vioittuneen renkaan tilalle uuden vastaavan tuotteen veloituksetta.

Lisätietoja:

Lataa kuvia

Lue lisää testimenestyksestä

Nokian Renkaat Oyj

Tuotehallintajohtaja Petri Niemi, puh. +358 10 401 37646, [email protected]