FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube

Rengasperhe Nokian E-Truck 17.5

Rengasperhe ympärivuotiseen paikallis- ja kaupunkiliikenteeseen

Löydä jälleenmyyjä

Päällystettyjen teiden ja kaupungin katujen vaihtelevissa olosuhteissa risteily vaatii jakeluautoille sekä minibusseille tarkoituksenmukaiset renkaat. Nokian E-Truck 17.5 -rengasperhe on suunniteltu ympärivuotisen paikallis- ja kaupunkiliikenteen vaativiin tarpeisiin, ja se tarjoaa pitoa ja ajamisen varmuutta joka akselipaikalle. Pitkän käyttöiän ja joka vuodenajan ajomukavuuden takeena kaikissa Nokian E-Truck 17.5 -renkaissa on erikoiskumiseos, edistyksellinen pintakuvio sekä 3PMSF -merkintä.

JOKAISELLE AKSELIPAIKALLE

Nokian E-Truck Steer 17.5 -eturengas antaa vakaan ja tarkan ohjattavuuden Nokian E-Truck Drive 17.5 -vetorenkaan puolestaan tarjotessa luotettavaa pitoa.

TEHTY KAUPUNKIAJOON

Kun työpäivät ovat pitkiä ja kiireisiä, tarjoaa kestävä kumiseos hyvän suojan kaupunkiajon hiertävää kulutusta vastaan.

VETOKYKYÄ VUODEN YMPÄRI

Jotta toimitukset pysyisivät nopeina ja bussimatkat täsmällisinä myös lumen ja sohjon vallatessa kadut, on Nokian E-Truck Drive 17.5 -renkaassa 3PMSF-merkintä.

Nokian heavy tyres

Perhe laajenee

Nokian E-Truck -rengassarja on osoittanut luotettavuutensa keski- ja pitkän matkan maantiekuljetuksissa. Nyt Nokian E-Truck 17.5 -rengassarja tarjoaa yhtä taloudellisia kilometrejä myös paikallis- ja kaupunkiliikenteelle.

Tehty todelliseen tarpeeseen

Uusi Nokian E-Truck 17.5 -rengasperhe on suunniteltu kaupunki- ja paikallisliikenteen erityistarpeisiin.

Sen renkaat tarjoavat hiljaisia, ketteriä ja vähäpäästöisiä kuljetuksia ja kestävät kaupungin katujen kuluttavaa hankausta.

Nokian E-Truck Steer 17.5

Jämäkkä ohjausakselin rengas paikallis- ja kaupunkiliikenteeseen.

Nokian E-Truck Drive 17.5

Jämäkkä vetorengas paikallis- ja kaupunkiliikenteeseen.

KUORMA-AUTON JA LINJA-AUTON RENKAAT

Nokian Renkaiden kuorma- ja linja-auton renkaat kehitetään vaativaan ammattikäyttöön ja vaihteleviin oloihin varmistamaan turvallinen matkanteko kaikissa sää- ja tieolosuhteissa. Omissa testikeskuksissamme Ivalossa ja Nokialla tehdään testejä äärimmäisissä olosuhteissa kaikkina vuodenaikoina. Renkaita jatkokehitetään ajamalla miljoonia kilometrejä eri käyttöympäristöissä ja kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

RENGASTURVALLISUUS

Rengaspaineisiin liittyy vakava räjähdysriski, voimakkaat rengaskoneet aiheuttavat vaaratilanteita ja renkaiden kanssa työskentelyyn liittyy myös monia muita terveysriskejä. Tärkeintä on tunnistaa riskit ennalta ja pyrkiä hallitsemaan ne toimimalla tehokkaasti.

TEKNINEN KÄSIKIRJA

Tämä tekninen käsikirja toimii oppaana, jonka avulla voit löytää oikean renkaan työtäsi varten ja tehdä työtä huoletta. Renkaita ja lisätarvikkeita koskevien tietojen lisäksi tämä ohjekirja keskittyy kunkin tuotekategorian erityisvaatimuksiin.

MATERIAALIPANKKI

Materiaalipankkiin on kerätty mm. tärkeimmät logo-originaalit, uusimpia tuotekuvia ja –esitteitä, valmiita ilmoituspohjia, videoita ja teknisiä käsikirjoja. Tuotekuvia voi käyttää esim. lehtijuttujen kuvituksessa, kun lähde mainitaan.