26. marraskuu 2019 10:00 kategorioissa Tuoteuutiset, Yhtiöuutiset

Uusia matalaprofiilisia joka sään renkaita – Nokian Hakka Truck -rengasperhe laajenee 60-sarjaan

Matalaprofiilisista 60-sarjan kuorma-autonrenkaista on tullut suosittuja matalarunkoisissa, suurikapasiteettisia puoliperävaunuja vetävissä ajoneuvoyhdistelmissä. Vuoden 2019 lopusta alkaen Nokian Hakka Truck Drive- ja Nokian Hakka Truck Steer -renkaiden kokovalikoima laajenee uuteen 60-sarjaan, jolloin yhä useammat ajoneuvot pääsevät hyötymään rengasperheen tasapainoisista joka sään ominaisuuksista.

Nokian Hakka Truck -tuoteperhe on ympärivuotiseen keskipitkän ja pitkän matkan ajoon keskieurooppalaisilla teillä optimoitu sarja kuorma- ja linja-auton renkaita. Koko 3PMSF-merkintää kantava valikoima soveltuu erinomaisesti kaikenlaisille tienpinnoille vaihtelevissa sääolosuhteissa.

“Nokian Hakka Truck -renkaiden ominaisuudet ovat hyvin tasapainossa”, kertoo tuotepäällikkö Teppo Siltanen Nokian Renkailta. ”Mukava kyyti ja tarkka ohjaustuntuma, hyvä pito kaikissa oloissa ja erinomainen kilometritulos tasaisen kulumismuodon ansiosta – kaikki löytyy.”

Pysyvää pitoa

Nokian Hakka Truck -renkaiden silmiinpistävimpiä piirteitä ovat avoin kuviomuoto ja syvä, tehokas lamellointi. Niiden ansiosta pito säilyy myös renkaan kuluessa.

”Pitkä käyttöikä merkitsee taloudellisempaa ja ympäristöystävällisempää elinkaarta”, Siltanen sanoo. ”Lisäksi renkaan matala vierintävastus tarkoittaa parempaa polttoainetaloutta ja alhaisempaa melutasoa.”

Uudet 60-sarjan koot

Vuoden 2019 lopusta alkaen Nokian Hakka Truck -tuoteperhettä on saatavilla ohjaus- ja vetorenkaina matalaprofiilisessa 60-sarjan koossa. Ohjausakselille tarkoitettu uusi Nokian Hakka Truck Steer -koko on 315/60R22.5. Vetoakselille tarjolla on Nokian Hakka Truck Drive, jonka uudet koot ovat 315/60R22.5 ja 295/60R22.5.

“Matalarunkoisten rekkojen ja suuren kapasiteetin puoliperävaunujen myötä matalaprofiilisille renkaille on kasvava tarve”, Teppo Siltanen sanoo. ”Laadukkaat renkaat tuovat mielenrauhaa niin kuljettajalle kuin koko yrityksellekin.”

 

Lisätietoja:

www.nokiantyres.com/hakkatruckPR

www.nokiantyres.com/heavy

 

Toni Silfverberg, myynti- ja markkinointijohtaja, Nokian Raskaat Renkaat Oy

[email protected], puh. 010 401 7854

 

Teppo Siltanen, tuotepäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy

[email protected], puh. 010 401 7709