15. helmikuu 2016 09:00 kategoriassa Yhtiöuutiset

Nokian Renkaat yhteistyöhön F1-maailmanmestari Mika Häkkisen kanssa

Maailman pohjoisin rengasvalmistaja ja kaksinkertainen F1-mestari Mika Häkkinen ovat allekirjoittaneet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen aikana formulamestari Häkkinen tulee näkymään monipuolisesti Nokian Renkaiden brändin yhteydessä ja mm. erilaisissa liikenneturvallisuuteen liittyvissä kumppanuusprojekteissa.

Nokian Renkaat yhteistyöhön F1-maailmanmestari Mika Häkkisen kanssa

- "Mika on suomalainen ikoni, joka on henkilökohtaisella esimerkillään näyttänyt, kuinka menestyä ja nousta kirkkaimmalle huipulle F1-maailmassa”, Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Ari Lehtoranta sanoo.

- Hän on hyvin maanläheinen ihminen, mutta samalla esimerkki siitä, mitä voitontahdolla ja tinkimättömällä intohimolla päästä aina parempiin tuloksiin voi saavuttaa. Tämä on juuri sitä asennetta, jota Nokian Renkailla suuresti arvostamme. Maltamme tuskin odottaa yhteisiä projekteja Mikan kanssa.

F1-mestarilla ja Nokian Renkailla sama arvomaailma

Häkkinen kuvailee Nokian Renkaita suomalaisen teollisuusosaamisen menestystarinana ja näkee positiivisten suomalaisarvojen heijastuvan Nokian Renkaiden asenteessa ja tuotteissa.

- "Suomalaisuus merkitsee minulle sisua ja periksiantamattomuutta. Uusia asioita täytyy jatkuvasti oppia ja kehittää, jotta voit pysyä huipulla ja olla voittaja. Sama pätee Nokian Renkaisiin: innovaatiot ja jatkuva tuotekehitys takaavat heidän olevan jatkossakin alan edelläkävijöitä ja huippuosaajia kun on kyse rengasturvallisuudesta”, Häkkinen kuvailee.

Pitkän uran kilpa-autoilussa tehnyt kaksinkertainen F1-maailmanmestari arvostaa korkealaatuisia renkaita niin radalla kuin arkiliikenteessä.

- "Minulle renkaissa tärkeintä on, että voin luottaa niiden ominaisuuksiin myös ääritilanteissa. Nokian Renkaat on ”Northproof”: kehitetty ja testattu pohjoisen oloissa ja voin luottaa niiden turvallisuuteen kaikissa olosuhteissa. Nokian Renkaat onkin huippubrändi ja odotan innolla pääseväni työskentelemään heidän kanssaan”, kertoo Häkkinen.

Nokian Renkaat – vaativien olojen erikoisosaaja

Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ja edistävät ihmisten turvallista liikkumista vaativissa olosuhteissa. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat haastavat ajo-olosuhteet ja asiakastarpeet.

Ainutlaatuinen tuotekehitys pohjaa yli 80 vuoden aikana kertyneeseen suomalaiseen tietotaitoon ja jatkuvaan parempien ratkaisujen etsimiseen. Valmistimme ja kehitimme maailman ensimmäisen talvirenkaan vuonna 1934. Kaksi vuotta myöhemmin tunnetuin brändimme Nokian Hakkapeliitta rullasi ensimetrit pohjoisen talvessa. Poikkeuksellisen vaativissa oloissa voi menestyä nokkeluuden, peräänantamattoman taistelutahdon ja yhdessä tekemisen voimalla. Tällä reseptillä syntyvät myös edistykselliset kesärenkaamme, jotka hallitsevat ankarilla teillä ja sääolosuhteissa matkaamisen.

Ydinmarkkinoitamme ovat Pohjoismaat ja Venäjä, joissa olemme premium-renkaiden markkinajohtaja. Erityisen tärkeitä markkina-alueita ovat myös Keski-Eurooppa ja Pohjois-Amerikka, joista haemme kannattavaa kasvua.

Valokuvia: www.nokiantyres.com/hakkinen

Lisätietoa:

Nokian Renkaat – mailman pohjoisin rengasvalmistaja
https://www.nokianrenkaat.fi/yritys/perustietoa/

Video:

Nokian Tyres – Fastest on Ice 335,713 km/h (englanninkielinen)
https://youtu.be/VW5GMsT32RM

Video:

Nokian Renkaat ja kesärengastestaus
https://youtu.be/BydRpvWoZFw

Video:

Nokian Renkaiden rengastestaus Ivalon ”White Hell” testikeskuksessa https://youtu.be/n3UyMo4L8bM

Lisätietoa:

Nokian Renkaat Oyj,
Antti-Jussi Tähtinen, Markkinointi- ja viestintäjohtaja, puh. +358 10 401 7940
[email protected]

Twitter: https://twitter.com/NokianTyresCom 
YouTube: www.youtube.com/NokianTyresCom 
Facebook: www.facebook.com/nokiantyres 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/nokian-tyres-plc