13. toukokuu 2019 10:00 kategoriassa Pörssitiedotteet

Nokian Renkaat Oyj: Bahri Kurter nimitetty Keski-Euroopasta vastaavaksi johtajaksi

Nokian Renkaat Oyj Pörssitiedote 13.5.2019 klo 10.00

Bahri Kurter (Master of Arts, Economics) on nimitetty Nokian Renkaiden Keski-Euroopasta vastaavaksi johtajaksi (Senior Vice President, Central Europe). Hän aloittaa tehtävässä viimeistään heinäkuussa 2019. Kurter siirtyy Nokian Renkaiden palvelukseen muun muassa Krupsia, Tefalia ja Moulinexia edustavan Groupe SEB:n Saksan, Itävallan ja Sveitsin johtajan paikalta. Kurter on toiminut laaja-alaisesti kansainvälisissä johtotehtävissä Pumassa, Nikellä ja Procter & Gamblella. Kurterista tulee Nokian Renkaiden johtoryhmän jäsen, ja hän raportoi toimitusjohtaja Hille Korhoselle.

– Bahri Kurterilla on vahva kokemus Keski-Euroopan markkinoista. Hänen kuluttajatuote- ja vähittäismyynnin sekä myynnin johtamisen kokemuksensa tulevat olemaan hyvin tärkeitä, kun tavoitteenamme on kasvattaa Keski-Euroopan liiketoimintaa 50 prosentilla, sanoo Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Hille Korhonen.  

Bahri Kurterin kuva ja ansioluettelo ovat saatavilla osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/yritys/sijoittajat/hallinto-ja-ohjausjarjestelma/konsernin-johtoryhma/ 

Nokian Renkaat Oyj 

Päivi Antola
Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja 

Lisätietoja:
Hille Korhonen, toimitusjohtaja
puh. 010 401 7733

Jakelu: Nasdaq Helsinki Oy, media ja www.nokiantyres.com