18. elokuu 2016 14:02 kategoriassa Yhtiöuutiset

Nokian Renkaat nimisponsori suunnistuksen MM-kilpailuissa Strömstadissa

Suunnistuksen MM-kilpailut, Nokian Tyres World Orienteering Championships WOC, alkavat lauantaina 20. elokuuta Strömstadissa Ruotsissa ja kestävät aina 27.8 saakka. Kilpailuihin osallistuu 46:sta maasta yli 400 osanottajaa. Maailman pohjoisin rengasvalmistaja Nokian Renkaat on kisojen nimisponsori.

Nokian Renkaat nimisponsori suunnistuksen MM-kilpailuissa Strömstadissa

”Haaste” on yksi kisojen tunnussana. Sillä viitataan sekä kisojen haastavaan maastoon Länsi-Ruotsissa sekä siihen, että suunnistus lajina on haastava.

− Nokian Renkaiden brändi ilmentää samaa mentaliteettia: menestyminen poikkeuksellisen vaativissa olosuhteissa älyn ja peräänantamattoman taistelutahdon avulla. Juuri tämän vuoksi Nokian Renkaat on nimisponsori World Orienteering Championships -kisoissa tänä vuonna ja myös vuonna 2017, kertoo Nokian Renkaiden markkinointi- ja viestintäjohtaja Antti-Jussi Tähtinen.

− Nokian Renkaat sopii erinomaisesti yhteistyökumppaniksemme, koska yhtiö korostaa tuotekehityksessään suunnistajillekin tärkeitä haastavien olosuhteiden hallintaa ja vihreitä arvoja. Olemme todella tyytyväisiä siitä, että Nokian Renkaat on nimisponsorimme, sanoo Tom Hollowell, Kansainvälisen suunnistusliiton pääsihteeri.

MM-kisaviikon aikana eliittisuunnistajat ympäri maailmaa kilpailevat viidessä lajissa: sprintti, sprinttiviesti, keskimatka, pitkä matka ja viesti. Viikon aikana järjestetään myös yleisökilpailuja nimellä Rocky Orienteering Circus. Näihin kisoihin odotetaan osallistuvan tuhansia suunnistajia. Lisäksi useiden muiden oheistapahtumien uskotaan houkuttelevan tuhansia ihmisiä Strömstadiin.

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja ja ydintuoteryhmissään markkinajohtaja sekä Pohjoismaissa että Venäjällä. Yhtiön tuotteiden kysyntä kasvaa voimakkaasti myös Keski-Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoilla. Nokian Renkaiden tunnetuin brändi on Nokian Hakkapeliitta -talvirengas, joka täyttää 80 vuotta tänä vuonna. Lukemattomat innovaatiot, talvirengaspatentit, maailmanennätykset ja erinomainen menestys lehtitesteissä viime vuosikymmeninä ovat tehneet Nokian Hakkapeliitta -renkaat legendaarisiksi talvikelien voittajiksi.

NOKIAN TYRES WORLD ORIENTEERING CHAMPIONSHIPS 2016

Strömstad-Tanum, Sweden

Nokian Renkaat – Maailman pohjoisin rengasvalmistaja ja talvirenkaan kehittäjä
https://www.nokianrenkaat.fi/yritys/perustietoa/

Video: Nokian kesärenkaat – Testausta äärioloissa
http://youtu.be/BydRpvWoZFw

Video: Nokian Renkaat – Jäälläajon maailmanennätys
www.youtube.com/playlist?list=PLB53CA713E2BF4583

Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Antti-Jussi Tähtinen, puh. 010 401 7940,
[email protected]

Twitter: https://twitter.com/NokianTyresCom 
YouTube: www.youtube.com/NokianTyresCom 
Facebook: www.facebook.com/nokianrenkaatsuomi 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/nokian-tyres-plc