3. tammikuu 2017 14:00 kategorioissa Pörssitiedotteet, Tuoteuutiset, Yhtiöuutiset

Nokian Renkaat Oyj Pörssitiedote 3.1.2017 klo 14

Nokian Renkaat tuo markkinoille talvirengasvalikoimansa uudet lippulaivatuotteet:

Nokian Hakkapeliitta 9 ja Nokian Hakkapeliitta 9 SUV hyödyntävät ainutlaatuista nastateknologiaa

Nokian Renkaiden nastarengasvalikoima uudistuu, kun Yhtiö lanseeraa uudet lippulaivatuotteensa henkilöautoihin suunnatun Nokian Hakkapeliitta 9:n ja katumaastureihin tarkoitetun Nokian Hakkapeliitta 9 SUV:n.

- Kehitimme Hakkapeliitta-talvirenkaisiimme uuden nastateknologian, jossa erilaiset nastat renkaan eri osissa toimivat aktiivisina turvavarusteina ja sopeutuvat talven kaikkiin keleihin. Tämä patentoitu ja rengasmaailmassa uniikki funktionaalinen nastoitusratkaisu varmistaa autoilijalle erinomaisen pitkittäispidon lisäksi ylivertaisen sivuttaispidon kaarreajossa talvisella ajoalustalla sekä vakaan ja mukavan ajotuntuman paljaalla tiellä, sanoo Nokian Renkaiden tutkimus- ja kehitysjohtaja Juha Pirhonen.

- Nokian Hakkapeliitta on johtava talvirengasbrändi Pohjoismaissa ja Venäjällä. Laadukkaat ja alan edistyksellisintä tekniikkaa hyödyntävät uudet Hakkapeliitta-nastarenkaat tukevat vahvasti sekä asiakkaidemme että omaa myyntiämme tulevina talvisesonkeina. Odotamme innokkaasti, että myös kuluttajat pääsevät toteamaan uutuustuotteidemme huippuunsa hiotut turvallisuus- ja ajo-ominaisuudet, sanoo Nokian Renkaiden väliaikainen toimitusjohtaja Andrei Pantioukhov.

Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaiden lisäksi Yhtiö tuo markkinoille uudet nastalliset Nokian Nordman 7 ja Nokian Nordman 7 SUV -talvirenkaat. Nokian Nordman -tuoteperhe edustaa hinta-laatusuhteeltaan vaihtoehtoa premium-tuotteille ja täydentää Nokian Renkaiden eri kuluttajaryhmille suunnattua tuotevalikoimaa. Molempien tuoteperheiden päämarkkinat ovat Pohjoismaissa, Venäjällä ja Pohjois-Amerikassa.

Uusien tuotteiden toimitukset jälleenmyyjille käynnistyvät keväällä 2017. Kattava kokovalikoima on kuluttajien saatavilla syksyn 2017 talvirengassesongissa. Uusien talvirenkaiden yksityiskohtaisemmat tuotetiedot ja kuvat julkaistaan tammi-helmikuun vaihteessa.

Nokian Renkaat Oyj 
Antti-Jussi Tähtinen
Markkinointi- ja viestintäjohtaja

Lisätietoja:

Tutkimus- ja kehitysjohtaja Juha Pirhonen, puh. 010 401 7708

Jakelu: Nasdaq Helsinki, media ja www.nokianrenkaat.fi