17. kesäkuu 2021 09:41 kategoriassa Artikkelit

Nokian Renkaat juhli uutta, ultramodernia rengasvarastoa Venäjällä

Nokian Renkaiden Venäjän-tehtaalle valmistui viime vuonna huipputeknologialla varustettu rengasvarasto, joka mahdollistaa renkaiden lastaamisen ja varastoinnin viimeisimmän teknologian avustamana. Toukokuun lopussa Vsevolozhskissa järjestettiin pienimuotoinen tilaisuus uuden varaston käyttöönoton kunniaksi.

Uudessa varastossa on 17 000 neliömetriä tilaa ja automatisoitua varastointikapasiteettia 550 000 renkaalle. Yhdessä vanhan varaston kanssa kapasiteetti on 1,6 miljoonaa rengasta. Ainutlaatuinen nykyteknologia on lisännyt varastokapasiteettia, parantanut varastologistiikkaa ja vähentänyt renkaiden vastaanottamiseen ja lähettämiseen kuluvaa aikaa. Rekkojen seisokkien vähentämisellä on myös myönteinen vaikutus ympäristöön.

”Automatisoinnin avulla tarjoamme parempaa palvelua asiakkaillemme. Meillä on Euroopan nykyaikaisin rengastehdas, ja nyt myös maailman modernein rengasvarasto ”, sanoo Andrei Pantioukhov, EVP, Russia and Asia and Global Marketing.

Automatisoitu rengasvarasto mahdollistaa renkaiden tehokkaan lastaamisen ja varastoinnin lisäksi myös yksittäisten tuotteiden varastopaikkojen ja lähetysten automaattisen tunnistamisen.

 "Uuden automatisoidun varaston ainutlaatuisuutena on, että kaikki renkaat varastoidaan pystyssä, ilman lisäpakkauksia, ja varastointiyksikkönä on yksi rengas, ei häkki tai lava. Uusi tekniikka mahdollistaa alueen varastointikapasiteetin kasvattamisen 2,3-kertaiseksi perinteiseen menetelmään verrattuna. Tämä on ainutlaatuinen logistiikkaratkaisu rengasmarkkinoilla”, sanoo Tatjana Budennaya, Nokian Renkaiden Venäjän toimitusketju- ja hankintajohtaja.

Automatisoidun varaston rakentaminen alkoi vuonna 2018 ja se valmistui vuonna 2020. COVID-19:n vuoksi yhtiö järjesti pienen tilaisuuden toukokuussa rajoitetulla määrällä vieraita. Kaikki osallistujat oli joko rokotettu tai heillä oli negatiivinen PCR-testi, mikä vastaa tehtaalla voimassa olevia turvallisuusmääräyksiä.

Osana tilaisuutta Leningradin alueen kuvernööri Alexander Drozdenko vieraili Nokian Renkaiden Venäjän-tehtaalla yhdessä pienen kutsuvierasjoukon kanssa. Juhlan aikana Nokian Renkaat julkisti myös lahjoituksen Vsevolozhskin aluesairaalalle, jonka ajoneuvoja varten annettiin 15 rengassarjaa hoitohenkilökunnan työn tukemiseksi.

Leningradin alueen, jossa tehdas sijaitsee, kuvernööri Alexander Drozdenko (vas.) vieraili Nokian Renkaiden tehtaalla toukokuussa. Isäntänä toimi Andrei Pantioukhov, EVP, Russia and Asia and Global Marketing.

Leningradin alueen kuvernööri Alexander Drozdenko (vas.) vieraili Nokian Renkaiden tehtaalla toukokuussa. Isäntänä toimi Andrei Pantioukhov, EVP, Russia and Asia and Global Marketing.