19. syyskuu 2005 12:00 kategoriassa Tuoteuutiset
Tiedote 19.9.2005

NOKIAN NOKTOP 41 STUD PARANTAA MERKITTÄVÄSTI PITOA JA TURVALLISUUTTA


Nokian Renkaat laajentaa suosittua Noktop 41 –tuoteperhettään uudella nastoitettavalla pinnoituspinnalla, jolla saavutetaan ylivoimainen pito jäisissä talviolosuhteissa. Nastoituksella voidaan parantaa renkaan pitoa liukkaalla jäällä jopa yli 20 % nastoittamattomiin pintamalleihin verrattuna.

Puutavara-, säiliö- ja linja-autoihin sekä tavarankuljetuksiin tarkoitettu Nokian Noktop 41 Stud on turvallinen ja ympäristöystävällinen tuote. Se valmistetaan pohjoisiin oloihin kehitetyistä kumisekoituksista, joissa ei ole haitallisia korkea-aromaattisia öljyjä.Nastojen oikea sijoittelu takaa erinomaisen pidon


Nokian Noktop 41 Stud -renkaassa on otettu käyttöön Hakkapeliitta-renkaista tuttu Eco Stud
–tyyppinen nastanreikä. Nokian Renkaiden kehittämä Eco Stud System tarjoaa enemmän turvallisia ajokilometrejä kuin perinteinen nastateknologia. Esimuotoiltu nastanreikä pitää nastat lujasti renkaassa kiinni, mikä vähentää tien kulutusta ja nastaääntä.

Nokian Noktop 41 Stud on helppo nastoittaa. Nastat on sijoitettu kuuteen riviin, minkä ansiosta nastojen luisto jäällä on minimaalista. Suositeltava nastatyyppi on kaksoislaipallinen 15/11 tai 15/12 mm:n nasta. Yhdessä pinnassa on 150 nastaa.

Nokian Noktop 41 Stud -renkaassa on nuolimainen, V-muotoinen pintakuvio. Se parantaa veto- ja jarrutuspitoa sekä lisää lumipitoa. V-muotoiltu pintakuvio puhdistuu hyvin ja vähentää rengasmelua.

Lisäksi Nokian Noktop 41 Stud -renkaassa on kulumisvaroitin (DSI = Driving Safety Indicator), joka kertoo pinnan uransyvyyden. Kulumisvaroittimen avulla käyttäjä näkee heti montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä.

Myynnissä jo tänä syksynä


Nokian Noktop 41 Stud vahvistaa Nokian Renkaiden pinnoitusmateriaalien ydinosaamisaluetta eli pohjoismaisten talvivetopintojen tuoteryhmää.

Tuote on toimitusvalmiina syksyn 2005 sesonkiin. Myynnissä ovat yleisimmät leveydet 240, 250 ja 260 mm.

Lisätietoja: Nokian Renkaat Oyj
Markkinointipäällikkö Ari Maunula, Pinnoitustoiminnot ja kuorma-autonrenkaat
puh. (03) 340 7521, [email protected]

Tuotepäällikkö Teppo Siltanen, Pinnoitustoiminnot ja kuorma-autonrenkaat
puh. (03) 340 7709, [email protected]


Nokian Noktop 42 Stud tuotesivulle