Vahvat renkaat tekevät louhintatyöstä sujuvaa ja turvallista –  Nokian Tyres Armor Gard 2 Mine nyt saatavilla aiempaa pienempänä, koossa 9.00-20 

Vahvat renkaat tekevät louhintatyöstä sujuvaa ja turvallista –   Nokian Tyres Armor Gard 2 Mine nyt saatavilla aiempaa pienempänä, koossa 9.00-20 

16.5.2023 14:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Nokian Tyres Armor Gard 2 Mine -rengas on tehty pora-alustoille vaativiin louhintaolosuhteisiin erityisesti maanalaisissa kaivoksissa. Sen viillonkesto ja ajettavuus ovat huippuluokkaa, ja rengas palvelee käyttäjäänsä pitkään. Rengas on aiemmin ollut saatavilla koossa 10.00-20. Uusi koko 9.00-20 soveltuu yhä useampiin ajoneuvoihin.

Nokian Raskaiden Renkaiden tuotepäällikkö, Kimmo Kekki, toivottaa tuoteperheen uuden jäsenen ilomielin tervetulleeksi:

Nokian Tyres Armor Gard 2 Mine on jo osoittanut arvonsa käyttäjien keskuudessa”, Kekki sanoo. “Nyt, renkaan erinomaisten ominaisuuksien ansiosta, myös pienemmän kokoluokan koneilla pääsee työskentelemään tehokkaasti ja turvallisesti. Totta kai olemme siitä innoissamme. Työn tekeminen näillä renkailla on yksinkertaisesti sujuvaa.”

Poraa pelotta pintaa syvemmälle

Maanalainen louhintatyö asettaa renkaat erityiseen testiin. Terävät kivet lisäävät rengasvaurion riskiä. Liukkailla pinnoilla luotettava märkäpito on elinehto. Ahtaat tilat tekevät navigoimisesta hankalaa, ja vain kompaktit koneet pystyvät liikkumaan ympäristössä vapaasti. 

Edellä kuvatuissa olosuhteissa renkaiden täytyy täyttää myös erityisen korkeat turvallisuusstandardit. Nokian Tyres Armor Gard 2 Mine vastaa kaikkiin mainittuihin tarpeisiin. 

“Näihin renkaisiin käyttäjä voi luottaa jopa haastavimmissa maanalaisissa olosuhteissa”, tiivistää Kimmo Kekki. 

Parantunut suoja maanalaisia uhkia vastaan 

Armor Gard 2 Mine on 25 prosenttia jäykempi kuin edeltäjänsä. Sen kulutuspinnassa on 12 prosenttia enemmän kumia, ja kulutuspinta itsessään on aiempaa leveämpi, mikä lieventää siihen kohdistuvaa painetta ja tekee renkaasta kulutusta kestävämmän. 

Renkaiden rungon ja kulutuspinnan olkapääalueen jäähdytykseen sekä rungon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Lisäksi uuden Nokian Tyres Armor Gard 2 Mine -version sisäpintaa on paranneltu tuubien kestävyyden sekä renkaiden laadun parantamiseksi. 

Renkaan kulutuspinnan profiili on aiempaa leveämpi, mikä lisää renkaan vakautta jopa 25 prosentilla edelliseen malliin verrattuna. Ja kun kyseessä on jo pitkään tunnustusta kerännyt tuote, nämä parannukset tekevät erinomaisista renkaista entistä paremmat. Niiden avulla on hyvä porautua pintaa syvemmälle ja kartoittaa tuntematonta. 

“Muistetaan vielä renkaiden tarkka ohjattavuus”, Kekki lisää, ”ja on lupa sanoa, että nämä renkaat torjuvat uhan kuin uhan – mitä ikinä maanalaisiin kaivoksiin kätkeytyykään. 

 

Lisätietoja:

Kimmo Kekki, tuotepäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
[email protected], tel. +358 10 401 7254  

Markkinointi, Nokian Raskaat Renkaat Oy
[email protected]  

 

Medialle:                   

Lehdistömateriaalit: www.nokianrenkaat.fi/raskaat/ota-yhteytta/media/

Tuotesivu: www.nokianrenkaat.fi/raskaat/renkaat/maanalainen-kaivostyo/nokian-tyres-armor-gard-2-mine/

Yrityssivu: www.nokiantyres.com/heavy