Nokian Renkaat on mukana Power Truck Show -tapahtumassa Kauhavalla 11.–12.8.2023

Nokian Renkaat on mukana Power Truck Show -tapahtumassa Kauhavalla 11.–12.8.2023

25.7.2023 9:31 kategoriassa Yhtiöuutiset

Loppukesän voimakkain kokemus kannattaa merkitä kalentereihin jo nyt. Koko perheen Power Truck Show 2023 on tapahtuma, joka sisältää autonäyttelyn, kuljetusmessut sekä monenlaista oheisviihdettä. Nokian Renkaat on tapahtumassa näyttävästi esillä ja osastollamme U407 on erinomainen mahdollisuus tavata asiantuntijoitamme sekä päivittää kuljetuspuolen renkaat ajan tasalle.

Ensin työ, sitten huvit 

Power Truck Show pystytetään Kauhavan Alahärmään, Powerpark-huvipuiston välittömään läheisyyteen. Tapahtuma on ammattilaisille suunnattu tapahtuma ja Nokian Renkailla onkin esillä laaja valikoima renkaita kuorma-autorenkaista henkilöautonrenkaisiin. 

Myös messujen ympärillä riittää kuhinaa ja viihdettä. Power Truck Show 2023 -tapahtumassa kilvoitellaan muun muassa koreimman custom-auton tittelistä sekä kruunataan Suomen vahvin mies ja nainen. Perheen pienimpiä ilahduttaa tapahtumalavalle asteleva Ti-Ti Nalle ja koko perheen sykettä nostavat huimat moottoripyörätemput tai vaikkapa monsteriauton kyyti.   

Valikoimaa vaativaan makuun 

Nokian Renkaat antaa turvaa kuljetuksiin – säästä ja paikasta riippumatta. Siksi messuosastollamme on näytillä renkaita joka tilanteeseen. Nokian Tyres R-truck-renkaat soveltuvat vaativaankin käyttöön sekä tiellä että maastossa. Nokian Tyres Hakka Truck Steer on kuorma-auton ohjausakselin rengas, joka tarjoaa olosuhteista riippumatonta vakautta ja ajomukavuutta pitkille matkoille. 

Nokian Tyres Hakkapeliitta Truck E2 ja F2 -renkaat ovat omimmillaan äärimmäisissä talviolosuhteissa, kun renkaiden jää- ja lumipito joutuvat koetukselle. Hakkapeliitta Truck E2 on kuorma-auton vetorengas, jonka ansiosta kuljetukset etenevät sujuvasti ja turvallisesti huonokuntoisillakin talviteillä. Hakkapeliitta Truck F2-ohjausakselirengas takaa hyvät pito-ominaisuudet vaativissakin talviolosuhteissa. Lisäksi se säilyttää loistavat ajo-ominaisuutensa myös kuluneena, mikä mahdollistaa huolettomat kilometrit pitkillä kuljetuksilla sydäntalven myräköissä. 

Kun kuljetettavana on ihmisiä Nokian Tyres Hakka Truck Coach on taattu ja turvallisuuden takaava valinta. Se on kulumista kestävä linja-auton rengas, joka mahdollistaa hiljaisen ja huolettoman matkanteon kaikissa olosuhteissa.   

Taukoa arjesta ja tehokkuutta työhön 

Nokian Renkaat on siellä, missä työtä tehdään. Ammattilaisten kannattaa panostaa messuilla rengashankintoihin, jotka tekevät työnteosta syksyn pimetessäkin turvallista ja sujuvaa.

Liput loppukesän muistettavimpaan tapahtumaan voi ostaa osoitteesta lippu.fi

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme osastolle U407!