Joka vuodenajan klassikko uudistuu – Nokian Tyres Noktop 21 -vetävän akselin kulutuspintaan uusia ominaisuuksia

Joka vuodenajan klassikko uudistuu – Nokian Tyres Noktop 21 -vetävän akselin kulutuspintaan uusia ominaisuuksia

1.2.2024 12:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Nokian Tyres Noktop 21 on ollut vuosikymmenten ajan luotettava valinta kaupalliseen käyttöön, kiitos sen erinomaisen vetokyvyn, itsepuhdistuvien ominaisuuksien ja monipuolisuuden haastavilla pinnoilla. Vuoden 2024 alussa klassikkopinta uudistuu - säilyttäen kuitenkin ensiluokkaiset ominaisuutensa.

Helmikuusta 2024 alkaen Noktop 21 saa raikkaamman ilmeen ja uusia ominaisuuksia. Käytössä säilyvät tuttu kumiseos, kulutuspinnan kuvio ja kaksikerroksinen Cap/Base-rakenne. Uudistuksessa esitellään laajempi 240-280 mm kokovalikoima, nastareiät joka leveydelle, selkeämmät tuotemerkinnät ja 3PMSF-merkintä, joka vakuuttaa renkaan turvallisesta talvikäytöstä.

"Uusilla muoteilla ja muutamilla parannuksilla olemme antaneet klassikkopinnalle uuden alun", kertoo Nokian Renkaiden tuotepäällikkö Teppo Siltanen. "Uuden 280 mm:n leveyden myötä Noktop 21 -mallisto kattaa erinomaisesti suosituimmat rengaskoot."

Klassikko selkeillä merkinnöillä

Noktop 21 -kulutuspinta on vuosien saatossa muodostunut legendaksi kuljetusalalla. Hyvät itsepuhdistumisominaisuudet ja huomattava vetokyky ovat ansainneet talvisilla teillä työskentelevien luottamuksen. Kulutuspinnan mallia ovat kopioineet myös monet muut valmistajat.

"Aikaisemmissa Noktop 21 -versioissa oli tunnettu valkoinen raita, jonka jätimme myöhemmin pois valmistuksellisista syistä", Teppo Siltanen kertoo. "Nyt uudistetussa Noktop 21:ssä on selkeät merkinnät mallinumerolla, alkuperämaalla ja talvisymboleilla, todistaen sen aitouden ja alkuperäisyyden!"

Ihanteellinen ympärivuotiseen käyttöön

Pinnoitus on järkevää - sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta. Erityisesti Pohjoismaissa monet raskaat renkaat saavat toisen käyttökierroksen laadukkaalla pinnoituksella.

"Noktop 21:n kaksikerroksinen Cap/Base-rakenne on lyömätön ympärivuotisessa yleiskäytössä", vakuuttaa Teppo Siltanen. "Renkaan kulutuspinnan profiili muuttuu talven aikana kesäkäyttöön sopivaksi. Ja nyt uusien muottien ja ominaisuuksien ansiosta Noktop 21:n jatkaa menestystään."

 

Lisätietoja:

Teppo Siltanen, Product Manager TBR, Nokian Heavy Tyres
[email protected], tel. +358 10 401 7709

Markkinointi, Nokian Heavy Tyres    

[email protected] 

 

Lisätietoja ja kuvia:

Kuvat ja lehdistömateriaali: www.nokiantyres.com/heavypr

Tuotesivu: www.nokiantyres.com/noktop21

Yrityksen sivusto: https://www.nokiantyres.com/heavy

 

X I YouTube I Facebook I LinkedIn I Instagram