Parempi polttoainetehokkuus ja suurempi tuottavuus yhä useampien maatalousalan ammattilaisten ulottuvilla: Nokian Renkaat esittelee Soil King VF -tuoteperheen suuritehoisille traktoreille

Parempi polttoainetehokkuus ja suurempi tuottavuus yhä useampien maatalousalan ammattilaisten ulottuvilla: Nokian Renkaat esittelee Soil King VF -tuoteperheen suuritehoisille traktoreille

16.4.2024 3:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Nokian Tyres Soil King VF on ainutlaatuinen uusi traktorinrengas, joka DLG:n testien mukaan parantaa merkittävästi polttoainetehokkuutta niin pelloilla kuin tiekuljetuksissa. Nokian Tyres Flexforce® VF -teknologiaa hyödyntävä VF-rengas on nyt saatavilla kahdeksassa yleisessä suuritehoisen traktorin rengaskoossa. Tämä tarkoittaa, että yhä useammat maatalouden ammattilaiset voivat hyötyä testivoittajan tehokkuudesta.

Nokian Tyres Soil King VF on ensimmäinen traktorinrengas, jossa käytetään Nokian Tyres Flexforce® VF -rengasteknologiaa. Huippuluokan rengasteknologialla on todistetusti tärkeä rooli traktorin suorituskyvyn optimoinnissa, sillä sen avulla maataloustöitä on mahdollista tehostaa. Flexforce VF-teknologia luo XXL-kokoisen kosketuspinnan maahan ja vähentää tehohäviöitä. 

Nokian Tyres Soil King VF on arvostetun DLG:n eli Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaftin testaama. Vertailu muihin korkealuokkaisiin VF-maatalousrenkaisiin todisti, että rengas tarjoaa luokkansa parhaan suorituskyvyn pellolla ja tiekuljetuksissa. Renkaan luisto oli vähäisempää, polttoaineenkulutus matalampi ja tunnissa muokattu peltoalue suurempi kuin kilpailijoilla. 

Renkaalle on tehty myös laajoja kenttätestejä. Testikäyttäjät korostavat uuden VF-renkaan maaperäystävällisyyttä, vakautta ja tieominaisuuksia. Renkaan ansiosta suuria kuormia on mahdollista kuljettaa pienellä paineella. Lisäksi rengas mahdollistaa suuremmat nopeudet pelloilla ja tiekuljetuksissa. 

 

Alan kärkinimet kiittelevät uutta rengasinnovaatiota  

Renkaat nähtiin Agritechnica 2023 -messuilla Fendtin ja Valtran traktoreissa. Molemmat valmistajat ovat vaikuttuneita Soil King VF-renkaan erinomaisesta suorituskyvystä pellolla ja tiellä.   

Soil King VF on saatavana AGCOn nykyaikaisiin traktoreihin, kuten Fendt 728 Gen7 sekä Valtra Q- ja S-sarjaan.   

  

Koot ja saatavuus  

Soil King VF-rengas on nyt saatavilla kahdeksassa yleisessä suuritehoisen traktorin rengaskoossa, ja kokovalikoima laajenee lähitulevaisuudessa.   

Soil King VF -tuoteperheeseen kuuluvat tällä hetkellä seuraavat koot: VF710/70R42, VF650/85R38, VF600/70R30, VF600/70R28, VF710/75R42, VF600/70R34, VF650/65R34 ja F650/60R34.  

 

 

Lisätietoja:  

Tero Saari, Product Manager

[email protected], puh. +358 10 401 7226  

  

Marketing, Nokian Heavy Tyres      

[email protected]     

  

  

Lisätietoja ja kuvia:  

Kuvat ja lehdistömateriaali: www.nokiantyres.com/PRFlexforceVF

Tuotesivu: www.nokiantyres.com/soilkingVF

Yrityssivusto: www.nokiantyres.com/heavy