Enemmän vaihtoehtoja, enemmän kantavuutta – Nokian Tyres Tractor King saa kolme uutta kokoa

Enemmän vaihtoehtoja, enemmän kantavuutta – Nokian Tyres Tractor King saa kolme uutta kokoa

12.1.2024 10:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Tehokkaat traktorit ja haastavat maastot vaativat renkailta paljon. Nokian Tyres Tractor King -rengasperhe on suunniteltu vaativiin metsä-, maansiirto- ja tienrakennustöihin. Laaja kokovalikoima varmistaa renkaan parhaan sopivuuden koneeseen ja käsillä olevaan työhön. Siksi Tractor King -perhettä laajennetaan kolmella uudella koolla, 600/65R28 etuakselille sekä 710/70R38 ja 800/70R38 taakse.

Kun Nokian Tyres Tractor King -rengasperhe julkistettiin 2018, ottivat raskaita traktoritöitä hankalassa maastossa tekevät uutuuden innolla vastaan. Renkaan uusi, enemmän vetosärmiä tarjoava pintakuvio tarjoaa erinomaista pitoa vahvistetun rungon ja erityisen metsätöihin tarkoitetun kumiseoksen lisätessä luotettavuutta. Kolmen uuden koon myötä yhä useammat traktorit pääsevät hyötymään näistä voittavista ominaisuuksista.

“Oikean kokoinen rengas on elintärkeä traktorin optimaaliselle suorituskyvylle”, kertoo Teemu Vainionpää, Nokian Renkaiden Senior Product Manager. ”Laajasta kokovalikoimasta käyttäjät voivat valita kulloiseenkin käyttöön parhaiten sopivan, jolloin työn tehokkuus ja tuottavuus paranevat.”

Kantavuus uudelle tasolle

Kasvavat koneet, raskaat kuormat ja tehokkaat työlaitteet kysyvät renkaalta kantavuutta. Suurin uusista takarengasvaihtoehdoista, 800/70R38, nostaa kantavuuden uudelle tasolle.

“Uudella renkaalla on koko Tractor King -tuoteperheen korkein kantavuus kantavuusindeksin ollessa 183”, Teemu Vainionpää kertoo. ”Leveämmät takarenkaat tarjoavat enemmän vetokykyä ja kestävyyttä, mistä on erityistä hyötyä tehokkaissa vetotöissä maansiirtotyömailla.”

Käyttäjien kertomaa

Tractor King -perhe on osoittanut arvonsa lukemattomilla työmailla ympäri maailmaa. Espanjassa Nivelanciones Hnos. Cabanillas -yrityksessä työskentelevä Juan Vicente arvostaa renkaan lujuutta, pitoa ja kantavuutta.

“Olemme testanneet lukemattomia markkinoilla olevia renkaita, ja ilman epäilyksen häivää Nokian Tyres Tractor Kingin luotettavuus ja tuntitulos tekevät työstämme tuottoisampaa ja turvallisempaa”, Juan Vicente ylistää. ”Epäilemättä paras vaihtoehto omaan työhömme!”

Juan Vicente toivottaa myös uudet koot tervetulleiksi. ”Niiden myötä voimme asentaa Nokian Tyres Tractor Kingit yrityksemme kaikkiin koneisiin”, hän kertoo.

Saatavuus

Kolme uutta Tractor King -kokoa – 600/65R28, 710/70R38 ja 800/70R38 – ovat tilattavissa 11. tammikuuta 2024 alkaen.

 

Lisätietoja:

Teemu Vainionpää, Senior Product Manager
[email protected], puh. +358 10 401 7175

Marketing, Nokian Heavy Tyres 
[email protected]   

 

Lisätietoja ja kuvia:

Kuvat ja lehdistömateriaali: www.nokiantyres.com/tractorkingPR

Tuotesivu: www.nokiantyres.com/tractorking

Yrityssivusto: www.nokiantyres.com/heavy

 

X I YouTube I Facebook I LinkedIn I Instagram