Uutiset

Massiivinen panostus tuotekehitykseen lisää testauskapasiteettia ja vahvistaa ammattiylpeyttä – uusi Nokian Raskaiden Renkaiden tuotekehityskeskus toimii täydellä teholla

15.12.2020 – Yhtiöuutiset

Raskaiden renkaiden käytön kehittäminen yhä turvallisempaan ja tehokkaampaan suuntaan asettaa tuotekehitykselle suuria vaatimuksia; testaamisella on tärkeä rooli uusien ideoiden tuomisessa nopeasti markkinoille. Nokian Renkaat on panostanut mittavasti uuden huippuluokan testikeskuksen rakentamiseen Nokian Raskaiden Renkaiden käyttöön, mikä nostaa testausmahdollisuudet aivan uudelle tasolle lisääntyneen automaation ja kapasiteetin myötä. COVID-19-haasteista huolimatta uudessa keskuksessa on jo nyt päästy tekemään mittavaa kehitys- ja testaustyötä, jonka ansiosta yhtiö voi tuoda markkinoille paitsi enemmän, myös entistä parempia uusia raskaita renkaita.

Lue lisää

Tehokkaan ja monipuolisen traktorinrenkaan kokovalikoima laajenee – Nokian Ground King -hybridirengas pian saatavilla jo 20 eri koossa

9.12.2020 – Tuoteuutiset

Vuonna 2019 lanseerattu Nokian Ground King -traktorinrengas uudenlaisella Hybrilug™-pintakuviolla herätti huomiota ensiesittelystään lähtien. Ensimmäistä kertaa samaa rengasta voitiin käyttää hyvin tuloksin niin pehmeällä pellolla kuin vauhdikkaammassa maantiekäytössäkin. Tarjotaksemme mahdollisimman monelle käyttäjälle traktorin monipuoliset käyttömahdollisuudet, olemme kasvattaneet Nokian Ground King -rengasvalikoimaa tuntuvasti– tammikuusta 2021 alkaen se on saatavilla jo 20 eri koossa.

Lue lisää

Turvallisia ja taloudellisia joka sään kilometrejä keskikokoisille kuorma-autoille – 19.5”-koot täydentävät Nokian E-Truck -tuotesarjan

18.11.2020 – Tuoteuutiset

Koko Nokian E-Truck -kuorma-autonrenkaiden valikoima on luotu ajatellen hyvää tasapainoa taloudellisten ja huolettomien kilometrien sekä erinomaisten joka sään ominaisuuksien välillä. Viimeisin lisäys tuotesarjaan pitää sisällään keskikokoisille kuorma-autoille sopivia rengaskokoja. Uusi 19.5”-koko täydentää valikoiman, ja sen myötä myös 12–16-tonniset keskikoon jakeluautot pääsevät hyötymään Nokian E-Truck -renkaiden tarjoamasta valmiudesta joka vuodenajan haasteisiin.

Lue lisää

Kuusi uutta kokoa – Nokian Hakkapeliitta TRI parantaa kompaktien traktorien talviominaisuuksia

29.10.2020 – Tuoteuutiset

Noin viisi vuotta sitten markkinoille tullut Nokian Hakkapeliitta TRI hankki alusta asti mainetta todellisena joka vuodenajan renkaana, jonka talviominaisuudet ovat ylittämättömät. Ajan mittaan tarjolla olevaa kokovalikoimaa on laajennettu vastaamaan eri urakoitsijoiden erilaisiin tarpeisiin. Viimeisin lisäys Nokian Hakkapeliitta TRI -sarjaan on kuusi uutta, erityisesti kompakteille traktoreille ja muille kompakteille koneille tarkoitettua kokoa – joihin on tarjolla myös Nokian Tyres Intuitu™ -älyrengasominaisuus.

Lue lisää

Tärkeä merkkipaalu digitaalisella matkallamme – Nokian Tyres Intuitu™ -älyrenkaat nyt saatavilla Suomessa

1.9.2020 – Tuoteuutiset

Raskaiden renkaiden digitalisaatio muuttaa jokapäiväistä työskentelyä sekä kalustonhallintaa merkittävästi. Nokian Renkaat esitteli Intuitu-älyrenkaat ensimmäistä kertaa Agritechnica 2019 -messuilla Hannoverissa marraskuussa. Nyt Intuitu on saatavilla valikoituihin maatalous- ja urakointitraktoreiden renkaisiin, ja tuotteiden myynti aloitetaan Suomesta.

Lue lisää