Nokian tyres HakkaPELIITTA LT3

Mielenrauhaa talviurakointiin

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

Nokian Renkaat käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää tuotteita ja palveluitamme, ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä. Lue lisää henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Nokian Renkaat käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää tuotteita ja palveluitamme, ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä. Lue lisää henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Kuinka tarkastat rengaskokosi

Autoosi sopiva rengaskoko ilmoitetaan numero- ja kirjainyhdistelmällä, kuten 205/55 R 16 94 V XL. Voit tarkistaa oikean koon nykyisten renkaittesi sivupinnasta tai auton rekisteriotteesta.

  1. Leveys esim. 205
  2. Korkeus esim. 55
  3. Vannekoko esim. 16

Mielenrauhaa talviurakointiin

Nokian Tyres Hakkapeliitta LT3 -talvirenkaassa yhdistyy poikkeuksellisen hyvä ajovakaus ja talvipito vahvaan rakenteeseen ja kestävyyteen. Vaativaan käyttöön suunniteltu Nokian Tyres Hakkapeliitta LT3 on luotettava ja turvallinen jäisillä tienpinnoilla ja lumipeitteisillä työmailla.

  • TURVALLISUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA ÄÄRIMMÄISIIN TALVIOLOSUHTEISIIN
  • MAAILMAN ENSIMMÄISTEN RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ VALMISTETTUJEN NASTOJEN ANSIOSTA RENGAS KESTÄÄ SUOLATUILLA TEILLÄ PITEMPÄÄN
  • TUKEA JA VAKAUTTA RASKAILLE KUORMILLE
Virallisesti hyväksytty talvikäyttöön
Virallisesti hyväksytty talvikäyttöön
Sopii myös sähköautoihin
Sopii myös sähköautoihin
sähköautot hakkaturva
Hakkapeliitta LT3

Käyttäjäarviot

Arvosana 4.7 perustuu 30 käyttäjäarvioon

Rengaskoot

LT225/75 R 16 115/112Q

maksimikuorma 1215 kg, maksiminopeus 160 km/h

Katso jälleenmyyjät

LT235/85 R 16 120/116Q

maksimikuorma 1400 kg, maksiminopeus 160 km/h

Katso jälleenmyyjät

LT245/75 R 16 120/116Q

maksimikuorma 1400 kg, maksiminopeus 160 km/h

Katso jälleenmyyjät

LT265/75 R 16 119/116Q

maksimikuorma 1360 kg, maksiminopeus 160 km/h

Katso jälleenmyyjät

ÄÄRIMMÄISTÄ TALVIPITOA JA VAKAUTTA

Vaativaan talvikäyttöön suunniteltu Nokian Tyres Hakkapeliitta LT3 on luotettava ja turvallinen niin jäisillä tienpinnoilla kuin lumipeitteisillä työmaillakin.

NOKIAN TYRES ARAMID SIDEWALL -TEKNOLOGIA

Kestävyyttä ja suojaa yllättäviin ajotilanteisiin

Kulutusta ja viiltoja poikkeuksellisen hyvin kestävä sivupintarakenne sisältää äärimmäisen vahvaa aramid-kuitua. Samaa materiaalia hyödynnetään lentokoneteollisuudessa ja sotilaskäytössä. Aramid-kuitu vahvistaa sivupinnan kestämään entistä paremmin ulkopuolisia iskuja ja painumia vanteen sarvea vasten.

AGGRESSIIVINEN PINTAKUVIO

Loistava vetokyky, parempi talvipito

Nokian Tyres Hakkapeliitta LT3 on suunniteltu taklaamaan talven vaikeimmatkin olosuhteet turvallisesti ja luotettavasti. Erityisesti raskaille ajoneuvoille on vetokyky äärimmäisen tärkeää. Renkaan uusi, aggressiivinen pintakuvio poistaa tehokkaasti lunta ja loskaa renkaan ja tien välistä. Kulutuspinnan keskiosan muotoilu parantaa vakautta ja ohjausvastetta, kun taas räätälöidyt lamellit tarjoavat erinomaista vetokykyä ja kaarrepitoa.

ARCTIC STUD -NASTAKONSEPTI

Ensiluokkaista talviturvallisuutta

Nokian Tyres Hakkapeliitta LT3 on tehty raskaisiin nelivetoautoihin ja pick-upeihin, ja se on täydellinen kumppani auraukseen tai perävaunun hinaamiseen kylmien talvikuukausien aikana. Uusi Arctic Stud -nastakonsepti parantaa kestävyyttä raskaassa käytössä sekä karuissa talviolosuhteissa. Nastat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä lisää sekä tyyliä että toimivuutta.

Arctic Grip –kumiseos

Kestävä rakenne, enemmän kilometrejä

Nokian Tyres Hakkapeliitta LT3:ssa on vahva LT-runkorakenne, joka hallitsee korkeita pyöräkuormia tarkasti ja turvallisesti. Hyvää kestävyyttä täydentää erittäin hyvin repeämiä ja viiltoja kestävä pintaseos. Erityisesti raskaaseen käyttöön suunniteltu Arctic Grip –kumiseoksen ansiosta rengas on kestää paremmin ja tarjoaa enemmän ajokilometrejä.

Hakka-turva rikkoutumisen varalle

Asiakasetumme sinulle on onni onnettomuudessa!

Yllättävä este tiellä voi rikkoa renkaan tapaturmaisesti. Hakka-turva korvaa korjauskelvottomaksi vaurioituneen renkaan veloituksetta!

95 % arvioijista suosittelee tuotteitamme

Järkevä kuluttaja vaatii ostamiltaan tuotteilta paljon. Vuosia kestävän käytön aikana syntyy vahva tunne siitä, oliko ostos onnistunut.

Tee käyttäjäarvio renkaistasi!

Kirjoita käyttäjäarviointi Tutustu tuotearvioihin

Tuotteiden käyttäjäarviointeja
18807
4.5
Nokian Hakka Black 2