Nokian Tyres Outpost AT - AT-maastorengas katumaastureihin, crossovereihin ja kevytkuorma-autoihin

#uutuus

Nokian Tyres Outpost AT

AT-maastorengas katumaastureihin, crossovereihin ja kevytkuorma-autoihin

Erinomaista pitoa kaikilla alustoilla

Uusi Nokian Tyres Outpost™ AT tarjoaa ylivoimaista pitoa kaikissa olosuhteissa, pitkän käyttöiän sekä äärimmäistä kestävyyttä ja suojaa pistoja vastaan, jotta autoilijat voivat suunnata kohti uusia maastoja, uutta lujuutta ja uusia matkoja. Outpost AT on katumaastureihin, crossovereihin ja kevytkuorma-autoihin sopiva kesärengas, joka tarjoaa turvalliset ajo-ominaisuudet ja pitkän käyttöiän sekä teillä että maastossa. Pistonkestävyyden takaava Aramid Shield™ -teknologia ja muut Outpost AT:n ominaisuudet on suunniteltu tekemään työstä tuottavaa ja vapaa-ajasta rajoituksetonta myös haastavimmilla alustoilla.

  • SUUNTAA UUSIIN MAASTOIHIN – ERINOMAISTA PITOA KAIKILLA ALUSTOILLA
  • SUUNTAA UUTEEN LUJUUTEEN – ARAMID SHIELD TUO ÄÄRIMMÄISTÄ KESTÄVYYTTÄ
  • SUUNTAA UUSILLE MATKOILLE – ENTISTÄ PIDEMPI KÄYTTÖIKÄ
Nokian Tyres Outpost AT

Suuntaa uusiin maastoihin

Nokian Tyres Outpost AT:n avulla autoilijat voivat huoletta ajaa minne ikinä matka viekään. Rengas turvaa on road- ja off road -elämyksiä tuomalla ylivertaista pitoa kaikissa ajo-olosuhteissa. Summit Sidewalls -sivupintarakenne ja olkapääalueen lovet tarjoavat lisäpitoa renkaan upotessa pehmeään alustaan. Syvät Canyon Cuts -urat takaavat jämäkän käsiteltävyyden haastavassa maastossa, kuten mudassa ja hiekassa.

Suuntaa uuteen lujuuteen

Nokian Tyres Outpost AT:n tekniset ominaisuudet suojaavat autoilijaa kaikkein haastavimmissa ympäristöissä. Aramid Shield™ -teknologia takaa renkaan äärimmäisen kestävyyden ja pistonkeston. Luotiliiveissä ja avaruusteollisuudessa käytettävä aramid-kuitu suojaa renkaan kulutuspintaa ja sivupintoja. Gravel Guard -rakenne parantaa Nokian Tyres Outpost AT:n pistonkestävyyttä.

Suuntaa uusille matkoille

Nokian Tyres Outpost AT -renkaiden erinomainen kilometritulos perustuu räätälöityyn pintakuvioon, jossa on useita rengasta suojaavia ominaisuuksia. Kulutuspinnan erityisen syvät urat pidentävät renkaan käyttöikää, ja ekologisesti kestävä kumisekoitus tarjoaa nautinnollisen, tehokkaan ja vastuullisen ajokokemuksen jokaisella matkallasi.

Suuntaa uusille rajoille

Tutustu Sigurdur Bjarni Sveinssoniin ja siihen, miten Nokian Tyres Outpost AT -renkaat auttavat seikkailumatkailijaa ylittämään rajojaan ja reissaamaan uudella tavalla.

Äärimmäistä kestävyyttä kaikissa maastoissa

Aramid Shield. Pistonkestävää aramid-kuitua on kulutuspinnan alla ja sivupinnoissa, minkä ansiosta renkaat kestävät äärimmäisen hyvin vaativaa maastoa sekä kuoppaisia ja huonokuntoisia teitä.

Lisäpitoa pehmeillä pinnoilla

Summit Sidewalls. Sivupinnan yläosan ulokkeet ja olkapääalueen lovet muodostavat kokonaisuuden, joka takaa jämäkän sivuttaispidon pehmeillä alustoilla ja tuo renkaalle rouheutta.

Suojaa kaikilla teillä

Gravel Guards. Kulutuspinnan vahvistettu vyörakenne mahdollistaa mukavan ajon ja luotettavan menon myös kivisillä ja uraisilla teillä.

Luotettavuutta odottamattomiin tilanteisiin

Canyon Cuts. Olkapääalueen lovien ja kulutuspintakuvion risteyskohtien muodostamat X-urat parantavat renkaan pitoa haastavilla alustoilla.

Medialle

Medialle

Tervetuloa materiaalipankkiimme! Täältä löydät tiedotteet, valokuvat ja videot uudesta tuotteestamme. Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä, kunhan lähde mainitaan.

ENTÄ TALVIRENKAASI?

ENTÄ TALVIRENKAASI?

Premium-rengas säästää polttoainetta, on valmistettu ympäristöystävällisesti, vähentää tien kulumista ja melua - ja näyttää hyvältä. Lukuisat innovaatiot ja yli sata talvirengaspatenttia ovat tehneet Nokian Renkaiden talvirenkaista legendaarisia.

YMPÄRISTÖN PUOLESTA

YMPÄRISTÖN PUOLESTA

Vastuullisuus on tärkeä osa toimintaamme. Sekä turvallisuus että ympäristöystävällisyys huomioidaan renkaan koko elinkaaren ajan. Niin kuin muutkin tuotteemme, Nokian Tyres Outpost AT on kehitetty vastuullisuus mielessä pitäen.