Nokian
Hakka Green 2

Kesärengas pienempiin ja keskikokoisiin perheautoihin

95%

166 / 175 käyttäjästä suosittelee tätä tuotetta

Kiitos!

Arviosi on vastaanotettu ja se odottaa ylläpidon hyväksyntää.

Arvioni tuotteesta

Nokian Hakka Green 2

1 tähti = huonoin, 5 tähteä = paras
Kyllä Ei
Kyllä Ei
 • Kaikki
 • 5 (0)
 • 4 (0)
 • 3 (0)
 • 2 (0)
 • 1 (0)

Kulumiskestävyys ja renkaan taloudellisuus oli suuri pettymys!

★★☆☆☆ 2/5
Foxit2
14 kuukautta sitten
Kirjoitinkin tänne ensiarvioinnit jo pari kuukautta sitten ja lupasin palata asiaan kun minulla on enemmän kokemusta 195/65 R15 koon HakkaGreen 2:sta, näissä merkinnät olivat 95XL AA (Treadwear 400). Autona Toyota Auris Hybrid 2011 jolla omamassa noin 1400 kg. Tätä ennen alla olivat saman kokoiset Michelin Energysaverit 91H:t. Rengaspaineet aina 0,3-0,5 bar päälle suositusten, koska täten parempi rullaavuus ja pienempi renkaan kuluminen. HakkaGreen 2:t ehtivät olla autoni alla pari kuukautta ja 2395 km, kunnes siirtyivät uudelle omistajalle. Renkaat ehtivät kulua tässä ajassa 8,1 millistä edessä 7,3 ja 7,5 ja takana 7,7 ja 7,8 milliin. Samalla kulumisnopeudella yhdessä kesässä renkaista olisi ollut omilla ajoilla arviolta 10 tkm ajon jälkeen pintaa edessä noin 5,2 ja takana 6,6 milliä. Toisin sanoen kulumistahti oli näillä Nokialaisilla sittenkin aika kova, keskinmäärin (0,5 mm/2395km)*10 000 = 2,1 mm/10 tkm. Esimerkiksi edellisillä Michelinin ES:llä (Treadwear 400). kulumisnopeus oli 0,8 mm/10 tkm. Ero on siis jo todella iso eikä näitä Hakkagreen2:sia voi suositella kenellekään joka haluaa pitkäikäiset renkaat ja taloudelliset renkaat. Minusta tällä osa-alueella Nokian renkailla olisi vielä paljon kehitettävää. Positiivisena jäi mieleen, että renkaat olivat hiljaiset ja hyvin märällä pitävät. Rullaavuus ihan ok-tasolla, mutta ei mitään mullistavaa vaikka vierinvastusluokka olikin A. Tällä hetkellä autoni alla pyörii nyt jälleen kerran Michelinin Energy Saverit mutta vain uudempana painoksena plussa -versiona. Samalla vaihdoin vanteet halkaisijaltaan tuumaa isompiin. Nämä Michelin Energy Saver + koossa 205/65 R16 91V (Treadwear 400). ovat silti mukavemmat kuin HakkaGreen 2:t, ehkäpä juuri pienemmän kantavuuden takia vaikka nopeusluokka onkin korkeampi. Urasyvyys oli uutena vain 6,8 mm, mutta jos kulumiskestävyys on lähelläkään samaa tasoa vanhempien versioiden kanssa niin tulevat kestämään varmasti yli 40 tkm. Olen ajanut nyt ES+:lla 1500 km ja tämän perusteella HG2: oli hieman hiljaisempi rengas. Muuten rullaavuus vaikuttaisi olevan ES+:lla hitusen parempi vaikka vierintävastus onkin B-luokkaa. Tällä hetkellä tuntuu vain siltä että paljon mainostettu kulumiskestävyyden paraneminen vähintään 15 % on pelkkää markkinointipuppua tai sitten edellinen versio oli vielä surkeampi kulumiskestoltaan. Renkaan kyljessä oleva Treadwear -lukema ei tunnu olevan vertailukelpoinen eri valmistajien välillä. En ymmärrä miksi suomalaiset autolehdet Tuulilasi ja Tekniikan maailma ei kulumisen kestoa testeissään mittaa. Kuitenkin saksalaiset ADAC ja Autobild tätä ominaisuutta mittaavat. Tuntuu hieman pahalta maksaa kotimaisesta renkaasta 30 % korkeampaa hintaa kuin muista merkkirenkaista ja pettyä sen kestävyyteen. Nyt jouduin pudottamaan kokonaisarvosanaa neljästä tähdestä kahteen.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

  loistava kesärengas

  ★★★★★ 5/5
  auli157
  16 kuukautta sitten
  Ostin toissakeväänä renkaat ja ovat ihanan hiljaiset ja mukavat ajossa. Pitkänmatkan ajossa hyvin pitävät ja keveät. Sateella pito on ollut hyvä

  Oliko tämä arvio hyödyllinen?

   Hiljainen pitkässä maantieajossa

   ★★★★★ 5/5
   Klasu47
   16 kuukautta sitten
   Kinnitin uudet hankkimani renkaat autooni pääsiäislauantaina ja heti seuraavana päivänä ajoin autoni m/s Mariellan autokannelle päämäränä Malmö, jonne saapuminen toisena pääsiäispäivänä 630 ajokilometrin jälkeen. Hieno ajokomemus uusilla hiljaisilla renkailla!

   Oliko tämä arvio hyödyllinen?

    Hyvät nakit!

    ★★★★★ 5/5
    AnteroH
    16 kuukautta sitten
    Reilu viikko olleet tällaiset alla ja tyytyväinen voi olla, auto kulkee kuin juna.

    Oliko tämä arvio hyödyllinen?

     Erittäin hyvä rengas.

     ★★★★★ 5/5
     Molvr6
     16 kuukautta sitten
     Olen ajellut monellaisilla renkailla ja onnistuneen tuotekehittelyn tuntee tässä renkaassa. Tasapainoinen ja hyvä rengas.

     Oliko tämä arvio hyödyllinen?

      Hyvät on nokialaiset ajella

      ★★★★☆ 4/5
      Sintra68
      16 kuukautta sitten
      Renkaat on olleet alla vasta kaksi viikkoa, mutta ajotuntuma on jo osoittautunut odotetun laiseksi eli mukavaksi. Rouhea asfaltti aiheuttaa vielä melusaastetta, mutta uskon (=toivon) että rengasäänetkin hiljenevät toukokuun loppuun mennessä.

      Oliko tämä arvio hyödyllinen?

       Kunnon kesäpyörät

       ★★★★★ 5/5
       Sepi64
       16 kuukautta sitten
       Ostin melko uuteen autooni ensiasennusrenkaiden tilalle Hakka Greenit ja meno muuttui laakista.

       Oliko tämä arvio hyödyllinen?

        Hiljainen ja pidoltaan tasapainoinen rengas

        ★★★★☆ 4/5
        Foxit
        16 kuukautta sitten
        Asensin Toyota Auris (2011) hybridiin nämä Hakkapeliitta 195/65R15 95H XL Nokian Hakka Green 2:t (AA), joissa EU-merkinnät ovat A/ A/ 67 dB. Renkaat asensin maaliskuun lopussa ja nämä ovat olleet nyt autoni alla kuukauden ja n. 800 km. Ensivaikutelma renkaista oli positiivinen. Märällä asvaltti pito on todella hyvä, mutta kuivalla pito ei ole aivan yhtä hyvä, tosin kelitkin ovat olleet vielä aika kylmät, 0-13 asteen välillä. Rengas on hiljainen ja urasyvyyttä löytyy keskiurien kohdalta mukavat 8,1 mm ja reunaurista 7,6 mm. Tällä hetkellä 8 mm merkki näkyy vielä vetävien etupyörissä hailakasti. Lupaukset paremmin kestävistä Green 2:sta saattaa pitää hyvinkin paikkansa, jos kuluminen ei tästä kiihdy kelien lämmetessä. Rullaavuudesta on vaikea sanoa että ovatko vielä ihan A-tasoa kuten merkintä väittää. Rengaspaineet ovat olleet itselläni hieman korkeammat 2,9 bar autonvalmistajan suosittelemien 2,4 sijaan. Silti vaikuttaa siltä että tämä rengas ei rullaa aivan yhtä hyvin kuin juuri ennen tätä alla olleet Continelin Contivikingcontact 6:t, joissa ilmoitettu vierinvastus on B-luokkaa (ensimmäinen talvi takana). Näissä oli myös samat rengaspaineet käytössä. Aikaisemmin kesärenkaina oli Michelin Energy Saverit joissa vierinvastusluokka oli C, mutta 4 mm urasyvyydellä näissä tuntui olevan silti parempi rullaavuus. Suora vertaus enempi kuluneeseen renkaaseen ei ole kuitenkaan reilua, koska kuluneemmassa on yleensä aina alhaisempi vierinvastus. Olen seurannut viimeiset kaksi vuotta autoni bensankulutusta joten mielenkiintoista nähdä kuinka rengas vaikuttaa tulevan kesän aikana bensakuluihin. Pitää palata arvostelemaan tuotetta uudestaan kun minulla on enempi kokemusta renkaan taloudellisuudesta ja kestävyydestä. Pito- ja mukavuusominaisuudet ovat kyllä kunnossa tässä renkaassa.

        Oliko tämä arvio hyödyllinen?

         Laatua kesäisille teille!

         ★★★★★ 5/5
         Janne1986
         15 kuukautta sitten
         Mietin että mitkä renkaat ostaisin kesäksi ja tuli valinnan aika luettuani useita keskusteluita ja tutkittuani eri valmistajien malleja ja päädyin uuden testin perusteella nokian hakka green 2 malliin, todella hyvä ajettava ja tosi tarkka rengas kaarteissa sekä käännöksissä, hiljainen moottoritiellä ja hyvä ajettavuus märällä. Iso plussa!

         Oliko tämä arvio hyödyllinen?

          Loistavaa tuntuma

          ★★★★★ 5/5
          JPL407
          16 kuukautta sitten
          Kävin rengasliikkeessä kyselemässä ja katsomassa tuoretta uutukaista.

          Oliko tämä arvio hyödyllinen?

           HYVÄN TUNTUINEN KESÄRENGAS

           ★★★★★ 5/5
           MARKKU66
           16 kuukautta sitten
           OSTIN HARRASTEAUTOONI KESÄRENKAAT HYVIEN OMINAISUUKSIEN VUOKSI, JOISTA SAIN LEHDISTÄ LUKEA, AJOKILOMETREJÄ KERTYY VARMAAN KESÄN AIKANA JONKIN VERRAN.

           Oliko tämä arvio hyödyllinen?

            Asiallisen rauhallinen ja vakaa rengas

            ★★★★☆ 4/5
            Rane77
            15 kuukautta sitten
            Kuukauden käyttökokemuksen jälkeen totean tehneeni hyvän valinnan Suomen teille.

            Oliko tämä arvio hyödyllinen?

             Jakaa mielipiteen

             ★★★★☆ 4/5
             VolvoV70TDI
             13 kuukautta sitten
             Nokia hakka Green 2 AA. 205/55 R16 autona volvo v70 tdi. Reitteinä useasti kesässä inari- Helsinki. Ja muutenkin pääsääntöisesti matkaa. Nyt 10000km takana ja ajet tavuus ollut taattua Nokiaa. Kulumisesta ollu ihmettelyä. Renkaat vaihdettu 3000 ja 7000 kohdalla päittäin. Edessä pisara kuva alkaa oleen hävinny ja takana 5mm merkin juuri näkee. Edelliset hakka bluet oli ajettavuudeltaan huomattavasti paremmat, mutta 25000km ja oli vaihtokuntoiset. Nähtäväksi jää miten greenillä päässään tuo 25000km vai jatkuuko renkaat ja kesä. Toivoisin renkaita joilla ajaisi vaikkapa 40000km ennen kuin vaihto tulee eteen. Vaihdan renkaat kun 3mm merkkiä ei enään meinaa nähdä.

             Oliko tämä arvio hyödyllinen?

              Kelpo rengas

              ★★★★☆ 4/5
              anly
              16 kuukautta sitten
              Hyvä perusrengas, ei ole tullut vielä tankillista ajettua jotta näkisi luvatun taloudellisuuden.

              Oliko tämä arvio hyödyllinen?

               Erittäin hyvä rengas

               ★★★★★ 5/5
               Jouni236
               15 kuukautta sitten
               Edelliset kesärenkaat olivat Hakka Greenit, joihin olin erittäin tyytyväinen ja kuukausi sitten tuli ostettua kakkosversiot alle. Jos mahdollista niin nämä ovat vieläkin hiljaisemmat ja mukavammat. Auton kulku näillä renkailla erittäin vakaata ja tarkkaa. Vaikutuksesta bensankulutukseen en vielä osaa sanoa mitään varmaa.

               Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                Paras kesärengas tähän asti ostamistani

                ★★★★★ 5/5
                77kjr
                15 kuukautta sitten
                Olen tyytyväinen noin kuukausi sitten ostamiini kesärenkaisiin. On edellisiin renkaisiin nähden ajossa paljon hiljaisemmat. Muu selviää ajan myötä.

                Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                 Hiljaiset toimijat

                 ★★★★☆ 4/5
                 Myky
                 15 kuukautta sitten
                 Hiljaisuus ei ole pelkkää myyntipuhetta, vaan näissä renkaissa se todellakin pitää paikkansa. Kestävyydestä on hankala sanoa, kun vasta ostin, mutta rengastakuu tuli positiivisena yllätyksenä. Eikä renkaiden hintakaan ole kohtuuton.

                 Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                  Kesärengas

                  ★★★★☆ 4/5
                  Papparainen
                  15 kuukautta sitten
                  Ostin kuukausi sitteten kesärenkaat enkä ole tyytyväinen polttoainekulutukseen. Näillä renkailla on kulutus 0,5l/100km suurenpi kuin aikaisemmilla renkailla myö talvirenkaat mukaan lukien. Ajonopeuden suureneminen ei ole tähän syy, ajan samanlaisilla nopeuksilla. Ajotuntuma on hyvä. Melutaso mielestäni korkea.

                  Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                   hyvin pyörii Nokian renkaat

                   ★★★★★ 5/5
                   sulijulikka77
                   14 kuukautta sitten
                   Pari kuukautta olleet alla ja tyytyväinen kaikkiin ominaisuuksiin. Parasta oli rengasliikkeen hyvä palvelu.

                   Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                    Odotukset ylittyneet tähän mennessä

                    ★★★★★ 5/5
                    Pritre
                    15 kuukautta sitten
                    Kuukausi sitten ostamani renkaat ovat ensimmäiset nokialaiset. Ensituntuma on kiitettävä. Erityisesti vierintävastus on alhainen ja kulutuksessa on selvä muutaman desin vähennys per 100 km. Lisäksi renkaat ovat tosi hiljaiset ja eivät vetele urissa. Kulutuskestävyyden näkee sitten kesän jälkeen...

                    Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                     Nämä renkaat yllättivät!

                     ★★★★★ 5/5
                     Paija
                     14 kuukautta sitten
                     Ostin noin kuukausi sitten nämä renkaat ja ne yllättivät hiljaisuudellaan. Pito on myös erittäin hyvä säällä kuin säällä ja erilaisilla pohjilla. Voin lämpimästi suositella.

                     Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                      Erittäin hiljainen rengas

                      ★★★★★ 5/5
                      HannuMarkku
                      14 kuukautta sitten
                      Pikkaisen mietin ostaa kalliihkot renkaat, mutta kuukauden ajon jälkeen olen enemmän kuin tyytyväinen. Renkaat ovat erittäin hiljaiset, ja auto kulkee vakaasti.

                      Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                       Hyvät ja hiljaiset

                       ★★★★★ 5/5
                       MasiSallinen
                       8 kuukautta sitten
                       Mallina Hakka, Merkiltään Green, Eipä valita akka, Minne vain meen!

                       Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                        Pitävät

                        ★★★★☆ 4/5
                        ML68
                        13 kuukautta sitten
                        Olen kuukauden käyttänyt ja ajanut noin 3000km. Renkaat tuntuvat napakoilta, pitäviltä ja hiljaisilta.

                        Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                         Hyvät renkaat

                         ★★★★☆ 4/5
                         Susa
                         14 kuukautta sitten
                         Melko hiljaiset ja hyvin tuntuu muutenkin toimivan.

                         Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                          hyvät kesärenkaat

                          ★★★★☆ 4/5
                          sipuli62
                          14 kuukautta sitten
                          alkukesän ajeltu ja tyytyväunen olen ollut, vakaat ajettavat.

                          Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                           Testivoittaja käyttötestissä

                           ★★★★☆ 4/5
                           Moskari
                           13 kuukautta sitten
                           Laitettiin Nokian Hakka Green 2 alle huhtikuussa ja nyt on kokemusta reilun parin kuukauden ajalta. Renkaat ovat todella hiljaiset ja erityisen hyvät ajaa ainakin uutena. Kilometrejä on tullut n. 2200 km. Parhaat ajamani renkaat tähän mennessä ajo-ominaisuuksiltaan. Kestävyys hieman askarruttaa, tytölläni ole autossaan kesärenkaina aiempi malli Hakka Green ja nämä sulivat yhdessä kesässä vaihtokuntoon tosin hän ajaa päivittäin työnsä takia. Jos näillä Green kakkosilla renkaan kuluminen on kohtuullista niin silloin voi olla tosi tyytyväinen mutta katsotaanpa miten rengas kestää.

                           Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                            Erittäin hyvät talvirenkaat!

                            ★★★★★ 5/5
                            Rappe
                            16 kuukautta sitten
                            Olen nyt ajanut pari talvea Hakkapeliitoilla ja nastat ja pito ovat pysyneet hyvin. Ostin myös opiskelevan poikani autoon uudet hakkikset.

                            Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                             Ei valittamista!

                             ★★★★☆ 4/5
                             Touko2016
                             15 kuukautta sitten
                             Mukava ajella upouusilla renkailla, meno on pehmeää, pienet töyssyt ei tunnu missään. Luotettava, turvallinen rengasmerkki.

                             Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                              Paras ajamani kesärengas

                              ★★★★★ 5/5
                              R0ndemus
                              15 kuukautta sitten
                              Vankan tuntuinen ja hiljainen sekä turvallisen oloinen Lyhyesti: erinomainen

                              Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                               Kesärengas

                               ★★★★☆ 4/5
                               Quutamosonaatti
                               15 kuukautta sitten
                               Pito on tosi hyvä, miellyttävä ajotuntuma, mutta aika kovaääniset.

                               Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                Hakka Green 2 yllätti positiivisesti

                                ★★★★★ 5/5
                                Seniori36
                                9 kuukautta sitten
                                Ostin 19.10-16 Nokian Green 2 kesärenkaat. Oletin että V nopeusluokan rengas olisi kova mutta tuntuu olevan H luokan tasoa, eli melko äänetön. Ajokokemus näillä kesärenkailla on vähäinen koska vaihdoin pyhäinpäivänä alle Nokian useamman talven ajetut talvirenkaat.

                                Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                 Ensituntuma oli jo hyvä,

                                 ★★★★☆ 4/5
                                 Farkkupassat
                                 13 kuukautta sitten
                                 Muutaman viikon kokemus ollut tosi hyvä, pientä ura herkkyyttä on ,melu taso siedettävä karkealla asfaltilla. Ajotuntuma oikein hyvä.

                                 Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                  Renkaat toimivat huomaamattoman hyvin

                                  ★★★★☆ 4/5
                                  Tyytikki
                                  15 kuukautta sitten
                                  Vanhat renkaat olivat tulleet matkansa päähän; nämä uudet pitävät suunnan kosteallakin kelillä

                                  Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                   Paras kokeilemani kesärengas

                                   ★★★★★ 5/5
                                   ibal
                                   13 kuukautta sitten
                                   Auton ajo-ominaisudet muuttuivat hämmästyttävän paljon - juuri oikeaan suuntaan (eli parempaan). Ei autoa tarvitsekkkaan vielä vaihtaa uudempaan :-) Renkaiden vaihto riitti!

                                   Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                    Turvallinen valinta

                                    ★★★★★ 5/5
                                    kulkuri60
                                    14 kuukautta sitten
                                    Noin 3000 km ajettu uusimmilla nokialaisilla. Varmaan viidennet tai kuudennet nokialaiset on alla. Lukuisa määrä muitakin merkkejä on lähes kahden miljoonan kilometrin taipaleella alla pyörinyt, mutta... Merkitsevää on Nokian tekninen laatu, hyvä vierinvastus, ajettavuus erityisesti märällä ja ohjattavuus eri tilanteissa. Ja ei ole haittaa näiden uusien nokialaisten varsin alhaisesta rengasäänestäkään... Rengas on merkittävä osa autoilijan "henkivakuutusta". Tältäkin kannalta ajateltuna nokialainen täyttää paikkansa erinomaisesti. Hyvä, turvallinen ostos taas kerran! Suosittelen.

                                    Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                     Hyvä rengas!

                                     ★★★★☆ 4/5
                                     Reindeerman
                                     15 kuukautta sitten
                                     Ostin renkaan noin kuukausi sitten. Odotin laadukasta rengasta ja rengas vastaa odotuksiani. Minulla on ovat aina olleet laadukkaat merkkirenkaat, mutta pitkästä aikaa jälleen Goodyearin ja Continentalin laadukkaimpien tuotteiden jälkeen nokialaiset. Rengas vaikuttaa kaikin puolin toimivalta. Tuntumani on, etteivät poikittaisurat haittaa juurikaan, ja pienet kuopatkin asfaltilla ylittyvät pehmeämmin. Odotin myös muiden laadukkaiden ominaisuuksien lisäksi matalaa vierinvastusta, ja se ominaisuus näyttää renkaissa myös olevan. Luen aina kaikki suomenkieliset rengastestit, ja ne osin ohjaavat ostokäyttäytymistäni. Ainoa harmi, joka johtuu suomalaisesta tienpintamateriaalista pohjoisen ankarissa oloissa, on rengasmelu, joka ei ole suurempi kuin muillakaan laatumerkeillä, mutta se saisi olla alhaisempi muiden ominaisuuksien kärsimättä. Autoni kuuluu ns. Premium merkkeihin, mutta auton valmistajat saisivat kiinnittää tähän puoleen enemmän huomiota. Aivan uudella tienpinnalla renkaat ovat toki lähes äänettömät.

                                     Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                      Erittäin hiljainen rengas

                                      ★★★★★ 5/5
                                      Matti63
                                      3 kuukautta sitten
                                      Ollut kuukauden käytössä ja vierivastus pieni ja se näkyi polttoaineen kulutuksessa. Tyytyväinen olen.

                                      Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                       Onpas hiljaiset

                                       ★★★★★ 5/5
                                       Oho2000
                                       15 kuukautta sitten
                                       Ajettu satoja kilometrejä ja hiljaisuus hämmästyttää ajettaessa. Iso ero muihin renkaisiin verrattuna.

                                       Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                        Hyvät ja hiljaat renkaat

                                        ★★★★☆ 4/5
                                        holgerpojken
                                        14 kuukautta sitten
                                        Ostin nämä kuukausi sitten ja olen erittäin tyytyväinen

                                        Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                         Löytyy parempia kesärenkaita samaan hintaan

                                         ★★☆☆☆ 2/5
                                         MF0100
                                         8 kuukautta sitten
                                         Vaihdoin loppuunajetuista continentaleista nokian hakka green 2 koossa 205/55 r16. Ajotuntuma tuli paljon huonommaksi nokian renkailla. Rengas on jotenkin liian pehmeä joka johtaa siihen että ajotuntuma ei ole sitä parasta. Melu ja mukavuuskaan ei ole yhtään sen parempi kun vanhoissa renkaissa joten mitään en oikeastaan voittanut. Toivottavasti ikä ja kilometrit tekee renkaista edes hieman kovemmat/jäykemmät, muuten saa jo harkita vaihtoa uusiin toisen merkkisiin.

                                         Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                          Hiljainen kesärengas!

                                          ★★★★★ 5/5
                                          Ninnu73
                                          13 kuukautta sitten
                                          AJAN PALJON AUTOA. OSTIN KESÄRENKAAT N KK SITTEN. RENGAAT OVAT HILJAISET, PITÄVÄT MÄRÄLLÄ TIELLÄ JA MINULLE ON TÄRKEÄÄ ETTÄ RENKAAT KESTÄVÄT KOVAAKIN AJOA. LUOTAN NÄIHIN RENKAISIIN

                                          Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                           Parhaat käyttämäni kesärenkaat

                                           ★★★★★ 5/5
                                           prita51
                                           13 kuukautta sitten
                                           Saadessani nämä alle kuukausi sitten, huomasin heti eron. Vaikka edellisetkin olivat hyvät, niin nämä rullaavat asfaltilla vielä paremmin. Nyt on myös märällä tiellä turvallinen olo.

                                           Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                            Tosi hyvin toimivat kesärenkaat

                                            ★★★★★ 5/5
                                            NokkaGre2
                                            14 kuukautta sitten
                                            Pari kuukautta käyttöä takana ja toimivat hyvin. Hakka Green turva toimii. Rengas meni ajossa rikki ja sain veloituksetta uuden tilalle. Kaikki meni sen osaltakin hyvin juuri niin kuin oli luvattu.

                                            Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                             Loistava hiljainen hakkaturvalllinen rengas

                                             ★★★★★ 5/5
                                             MStr
                                             14 kuukautta sitten
                                             Vaihdoin kesärenkaat hiljaisiin ja kotimaisiin Hakka Green 2 renkaisiin. Nyt ei rangasmelu enää häiritse ajamista ja rengas rullaa erinomaisesti. Yhden ruuvin aiheuttaman rengasrikon olen jo kokenut, mutta siitä Hakkaturva ja mukava rengaskauppias tekivät oikein mukavan kokemuksen. Ei tarvitse surra uuden renkaan tuhoa vaan taas rullaa hiljainen Hakke Green 2.

                                             Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                              Hiljainen ja vakaa kesärengas

                                              ★★★★★ 5/5
                                              Fredi
                                              3 kuukautta sitten
                                              Hankin uudet renkaat kevään alussa. Tämän jälkeen maassa on ollut ajoittain lunta ja loskaa, mutta rengas on hyvin pitänyt myös näissä olosuhteissa. Ajettaessa rengas on mukavan hiljainen.

                                              Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                               Hiljaisempi kuin ensiasennusrengas kilpailijalta

                                               ★★★★☆ 4/5
                                               Lehta2511
                                               14 kuukautta sitten
                                               Kokemusta on vasta parituhatta kilometriä. Tuntuu hiljaisemmalta, tosin urautuneilla teillä paras kaino on ajella hieman pois urista. Autollakin on vaikutusta ( halvempi merkki ). Kulutuskestävyys on vielä arvoitus.

                                               Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                Hyväksi todetut kesärenkaat.

                                                ★★★★★ 5/5
                                                Lettu64
                                                3 kuukautta sitten
                                                4.4.2017 renkaat käyttöön, kevyt ajettavuus, olen tyytyväinen valintaani , hinta/laatusuhde kohdallaan!

                                                Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                 Erinomainen kesärengas

                                                 ★★★★★ 5/5
                                                 Hakkalasse
                                                 14 kuukautta sitten
                                                 Olen ajanut noin kuukauden uusilla Nokia Hakka Green renkailla. Erinomainen pito, miellyttävän hiljainen maantieajossa.

                                                 Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                  Hyvä kesärengas

                                                  ★★★★★ 5/5
                                                  freg18
                                                  3 kuukautta sitten
                                                  Hinta-laatusuhde on kohdallaan. Rengas on ajossa jämäkän tuntuinen jamyös vesikelillä pito on erittäin hyvä. Eikä se ole liian äänekäs. Voin todella suositella tätä rengasta.

                                                  Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                   Ei moitittavaa.

                                                   ★★★★★ 5/5
                                                   Perusjanne
                                                   3 kuukautta sitten
                                                   Pitkällisen autolehtimaratonin/rengastestivertailujen jälkeen päädyin Hakka Greeneihin. Autossani R15 rengaskoko, joten hintakaan ei ollut erityisen paha. Hyvin rullaavat ja entisten halpisrenkaiden tempoilu ja epävarmuus kaarteissa loistavat nyt poissaolollaan.

                                                   Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                    Pienoinen pettymys testimenestyksiin nähden

                                                    ★★★☆☆ 3/5
                                                    ippe97
                                                    13 kuukautta sitten
                                                    Renkaat olleet käytössä reilun kuukauden ajan. Rengasäänet ovat olleet yllättävän kovat suuremmilla nopeuksilla (yli 80 km/h) VW Caddy Maxissa. Muuten tuntuvat jämäköiltä renkailta.

                                                    Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                     Turvallisesti tiellä

                                                     ★★★★★ 5/5
                                                     Sarppa68
                                                     12 kuukautta sitten
                                                     Hakka Green 2 -kesärenkaat ovat hiljaiset ja pehmeästi rullaavat niin kaupunkiajossa kuin maantiellä. Luotettavaa ajoa, kuin rengas imeytyisi asvaltiin.

                                                     Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                      Erittäin hyvä ajettava, hiljainen ja taloudellinen.

                                                      ★★★★★ 5/5
                                                      jja1955
                                                      13 kuukautta sitten
                                                      Vaihdoin kesän alussa alle ja olen ajanut nyt n. 4000 km. Tähän mennessä ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Olen aina käyttänyt "merkki"-renkaita, nämä tuntuvat parhaimmilta autooni.

                                                      Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                       Ajomukavat kesärenkaat

                                                       ★★★★★ 5/5
                                                       jorre2018
                                                       12 kuukautta sitten
                                                       Ostin nämä kesärenkaat kesäkuussa ja olen niillä ajellut noin 1000 km. Renkaat ovat äänettömät ja pehmeät ajossa, ero entisiin on huomattava. Myös pito sateella ja kuivalla kelillä vaikuttaa hyvältä. Kestävyyskin tuli kokeiltua, kun vieraalla mökkitiellä ajoin maakiveen tien reunassa. Paukaus oli raju, mutta renkaaseen ei tullut vaurioita.

                                                       Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                        Mukavan hiljainen

                                                        ★★★★☆ 4/5
                                                        VelluK
                                                        13 kuukautta sitten
                                                        Hiljaiset kumit ja eikä mitkään urahakuiset. Hieman ehkä pehmeät mikäli tekee jyrkkiä kaarroksia - tuntuu kuin yliohjaisi hieman. Tämä siis vain hieman vai liekö auton ominaisuus? Tietysti renkaat on kalliit 500 € sarja alle laitetuttana. Mutta niistä löytyy teksti Made in Finland. Mikäli kestää koko tämän kesän ajaa niin seuraavakin alle laitettava merkki on valittu! Hienoa työtä Suomessa. KIITOS!

                                                        Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                         Pyöreät ja hiljaiset

                                                         ★★★★★ 5/5
                                                         Lastpassat
                                                         13 kuukautta sitten
                                                         Kulkee suoraan ja hiljaiset, siis tärkeimmät hakemani ominaisuudet.

                                                         Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                          Hyvä hinta/laatusuhde

                                                          ★★★★★ 5/5
                                                          yaris72
                                                          13 kuukautta sitten
                                                          Olen ostanut usean sarjan Nokian renkaita, kesä, kitka ym. EI MOITITTAVAA!

                                                          Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                           Hieman kaksijakoinen tunnelma

                                                           ★★★★☆ 4/5
                                                           JukeTheRabbit
                                                           14 kuukautta sitten
                                                           Valitsin nämä sähköautooni toiveena alhainen vierintävastus ja melutaso. Mielestäni nämä ovat kyllä hieman äänekkäämmät kuin vanhat renkaani. Vierinnän keveyttä en ole saanut todennettua. Hyvin pitävät ja ohjautuvat nämä kyllä ovat. Miten ylipäätään voisi olla sekä pitävät ja kestävät että hiljaiset ja kepeästi kulkevat? Testikikkailua?

                                                           Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                            Erinomainen rengas suomalaiseen kesään

                                                            ★★★★★ 5/5
                                                            Golffaristi
                                                            13 kuukautta sitten
                                                            Uusilla Green 2:lla ajeltu nyt kuukauden päivät. Ajotuntuma on vakaa ja myös sadekelillä rengas toimii kuten pitääkin, myös kovemmassa vauhdissa. Ainoa miinus on kovahko rengasmelu verrattuna edellisiin renkaisiin, mutta itse arvostan enemmän turvallisuutta kuin äänettömyyttä. Kaikkiaan hyvä balanssi. En ole lukenut rengastestejä, mutta veikkaisin, että tämä rengas on kärkisijoilla testissä kuin testissä.

                                                            Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                             Erinomainen pito

                                                             ★★★★★ 5/5
                                                             Mari55
                                                             13 kuukautta sitten
                                                             Ostin uudet kesärenkaat kuukausi sitten. Sadekelillä ajaminen on nautinto koska rengastuntuma on erinomainen. Hiekkatiellä ja asfaltilla ajo on myös vaivatonta.

                                                             Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                              Erinomainen rengas

                                                              ★★★★★ 5/5
                                                              OssinAvensis
                                                              15 kuukautta sitten
                                                              Miellyttävä ajaa.Erityisesti arvostan hiljaista melutasoa.

                                                              Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                               hyvä talvirengas

                                                               ★★★★★ 5/5
                                                               lokomokuski
                                                               16 kuukautta sitten
                                                               toimiva talvirengas kaikilla keleillä ja erittäin hyvä auraamattomilla teillä

                                                               Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                Tasaisesti kulkevat kesärenkaat

                                                                ★★★★★ 5/5
                                                                Ellunkana52
                                                                15 kuukautta sitten
                                                                Keväällä ostetut renkaat ovat todella hiljaiset ja takaavat tasaisen ja pitävän ajomukavuuden. Olen tyytyväinen hankintaani.

                                                                Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                 Pakas kesärengas jonka olen ostanut! Kaikki luvatut ominaisuudet täyttyvät.

                                                                 ★★★★★ 5/5
                                                                 nopso78
                                                                 15 kuukautta sitten
                                                                 Ostin renkaat maaliskuussa 2016 ja olen todella tyytyväinen renkaisiin, joilla olen jo päässyt ajamaan useamman tuhannen kilometriä. Ajoa on ollut kaupungissa sekä maantiellä. Eron huomaa aikaisempaan Hakka Green malliin.

                                                                 Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                  Hyvä laatuvalinta

                                                                  ★★★★☆ 4/5
                                                                  KooEm
                                                                  3 kuukautta sitten
                                                                  Ostin 225/45R17 kesärenkaat 1kk sitten, tyytyväinen melutasoon. Ei hiljaisin matalaprofiilina mutta muuten jämäkkä ja toimiva, sadekelillä hyvä ja jopa kevään lumi/loskasateissa pitoa löytyi huhtikuussa :)

                                                                  Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                   Meluisa rengas

                                                                   ★★★☆☆ 3/5
                                                                   kelokap3
                                                                   15 kuukautta sitten
                                                                   Muuten olen tyytyväinen. Mutta rengas meluaa kovasti

                                                                   Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                    Hyvät renkaat

                                                                    ★★★★★ 5/5
                                                                    Akim
                                                                    3 kuukautta sitten
                                                                    Hyvät ja hiljaiset renkaat verrattuna edellisiin Bridgestonen kesärenkaisiin.

                                                                    Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                     Ajomukavuutta

                                                                     ★★★★★ 5/5
                                                                     Iksu
                                                                     15 kuukautta sitten
                                                                     Moottoritietä ajaessa mukavan pehmeä ajotuntuma sekä ohittaessa pidon tuntua.

                                                                     Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                      Muutos

                                                                      ★★★★★ 5/5
                                                                      jooseppi
                                                                      15 kuukautta sitten
                                                                      Siltakivien jäläkeen muutos etenkin ohojaustuntoon oli järisyttävä. Aikasemmat alakuperäset vaeltelivat mutta Green2 toi junamaista tuntoa ajonautintoon.

                                                                      Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                       Hyvät renkaat, joita voin suositella muillekin!

                                                                       ★★★★★ 5/5
                                                                       Timbe56
                                                                       15 kuukautta sitten
                                                                       ostin renkaat huhtikuussa 2016 ja olen ollut niihin erittäin tyytyväinen. hyvä ostos!

                                                                       Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                        Hyvät renkaat, kulutuskestävyydestä ei kokemusta vielä

                                                                        ★★★★☆ 4/5
                                                                        lkkt
                                                                        13 kuukautta sitten
                                                                        Noin parin kuukauden käyttökokemuksella voisi sanoa että nämä ovat oikein hyvät renkaat. Melutaso ei kuitenkaan mielestäni ole aivan niin hiljainen kuin olisin toivonut ja olettanut. Muuten vaikuttavat tähän mennessä hyviltä. Kulumisesta en osaa vielä sanoa mitään. Rengaskoko 195/65 R15 ja autona Saab. Pitääpä palata asiaan kun näkee, miten nopeasti nämä kuluvat.

                                                                        Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                         hakka7

                                                                         ★★★★★ 5/5
                                                                         jouleo52
                                                                         13 kuukautta sitten
                                                                         Tähän mennessä olen ollut tyytyväinen suhteellisen hiljainen verrattuna edelliseen contit mutta olen ajanut näillä vielä vähäisen määrän n.1000 km. pito on hyvä mutta satella ajosta en tiedä koska en ole ajanut vielä kunnon sateella

                                                                         Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                          Hiljaiset ja pitoa löytyy

                                                                          ★★★★★ 5/5
                                                                          hyperventilaatio
                                                                          10 kuukautta sitten
                                                                          Hakkaa tullut käytettyä jo vuosia, eikä vieläkään pahaa sanottavaa

                                                                          Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                           Kotimaiset ehdottomasti

                                                                           ★★★★☆ 4/5
                                                                           heha49
                                                                           12 kuukautta sitten
                                                                           Ostin renkaani kuukausi sitten ja alkuun tuntui hieman että rengas on levoton ja hekee hieman sekä pientä nypytystä. Nyt kun ole ajanuy n 2000 km on ko oireet poistuneet , olisiko niin että terävät kulmat renkaassa ovat pois ja auto kulkee suoraan Ovat myös kohtuullisen hiljaiset.

                                                                           Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                            positiivinen yllättäjä

                                                                            ★★★★★ 5/5
                                                                            FFLLK
                                                                            12 kuukautta sitten
                                                                            Yhden kuukauden ja n. 3000km:n kokemuksella pidän rengasta miellyttävän hiljaisena ajaa. Muutama rankkasadekin sattui matkalle, eipä tarvinnut suuremmin hidastella peläten renkaan nousua vesipatjan päälle. Perstuntuma kertoo sen ja lisäksi vesiliirtovaara havaittavissa helposti kun autoni vilkuttaa silloin ajovakauden merkkivaloa, nyt ajetuilla sadeosuuksilla "valo loisti poissaolollaan".

                                                                            Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                             Ensimmäiset Nokia Green 2 renkaat

                                                                             ★★★★★ 5/5
                                                                             Ukki58
                                                                             10 kuukautta sitten
                                                                             Selvästi hiljaisemmat kuin edelliset misukat. Jopa vaimo huomasi saman asian. Ei hakeudu uriin ja muutenkin tuntuma on hyvä. Lisäksi pitkäaikainen sekalaisen ajon keskikulutus näytti 0,3-0,5L pienemmältä kuin aiemmin. Seuranta on vielä kesken.

                                                                             Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                              yllättävän hyvät

                                                                              ★★★★★ 5/5
                                                                              ajoa52
                                                                              12 kuukautta sitten
                                                                              jouduin ostamaan uudet kesärenkaat aivan yllättäen, enkä kerinnyt vertailla hintoja enkä renkaiden ominaisuuksia. Rengasmyyjä suositteli näitä renkaita ja hyvä, että uskoin hänen asiantuntemustaan. Nyt parintuhannen ajokilometrin jälkeen voin sanoa, että ajotuntuma on hyvä kelistä riippumatta niin asfaltilla kuin soralla. Eikä melutaso häiritse. Hinta ei ollut halvimmasta päästä, mutta olen renkaisiin tyytyväinen.

                                                                              Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                               Erinomaiset sadekelirenkaat

                                                                               ★★★★★ 5/5
                                                                               Pena64
                                                                               12 kuukautta sitten
                                                                               Noin kuukausi sitten ostin ja heti asennuksen jälkeen pääsin testaamaan kaatosateeseen...oli ihan toista maata kuin vanhat kumit. Palasin juuri pitkältä lomareissulta...kilometrejä tuli 2000 ja auto kulki todella mallikkkaasti

                                                                               Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                ok

                                                                                ★★★★☆ 4/5
                                                                                colnagoc50
                                                                                12 kuukautta sitten
                                                                                ostin nämä kuukausi sitten ja olen todella tyytyväinen

                                                                                Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                 Heikko esitys

                                                                                 ★☆☆☆☆ 1/5
                                                                                 Ajelija68
                                                                                 4 kuukautta sitten
                                                                                 Ostin renkaat huhtikuussa ja ajoin niillä lokakuuhun. Mukavan hiljaiset ne olivat. Renkaanvaihdon yhteydessä kuitenkin huomattiin, että molemmat eturenkaat olivat todella kuluneet sisäreunastaan. Renkailla oli ajettu alle 10 000 km. Auto käytettiin nelipyöräsuuntauksessa eikä mitään poikkeavaa havaittu (auton ikä tuolloin hieman yli 3 v.). Aiemmat kesä- ja talvirenkaat olivat kuluneet hyvin tasaisesti. Kysyttyäni kulumisesta Nokialta, vastattiin sieltä, että ainoa tapa maksimoida renkaiden ajotulos on kierrättää renkaita eri käyttöpaikoilla. Eli minun olisi siis pitänyt vaihtaa renkaiden paikkaa pitkin kesää, jotta ajotulos tulisi maksimoiduksi? Ei onnistu, vaihdan mieluummin merkkiä.

                                                                                 Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                  Hiljaisimmat renkaat ikinä!

                                                                                  ★★★★★ 5/5
                                                                                  Ralla
                                                                                  13 kuukautta sitten
                                                                                  Vaihdoimme uudet renkaat ennen pitkää kesälomareissua Suomen Lappiin ja Ruotsiin. Ilahduimme suuresti, että rengasmelu oli huomattavasti hiljaisempi kuin entisissä. Muutenkaan ei mitään moitittavaa ole löytynyt.

                                                                                  Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                   Pehmeästi rullaavat

                                                                                   ★★★★☆ 4/5
                                                                                   Muru
                                                                                   15 kuukautta sitten
                                                                                   Olen ollut tyytyväinen. Toimivat sekä kuivakelillä että sadekelillä.

                                                                                   Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                    Erinomainen kesärengas

                                                                                    ★★★★★ 5/5
                                                                                    acheteur
                                                                                    13 kuukautta sitten
                                                                                    Hyvin rullaava, hiljainen ja ryhdikäs ajettava. Suuntavakavuus erinomainen. Suosittelen!

                                                                                    Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                     Laadukas ja turvallinen

                                                                                     ★★★★★ 5/5
                                                                                     Tarraase
                                                                                     15 kuukautta sitten
                                                                                     Vanhoissa kesärenkaissa olisi vielä ollut kulutuspintaa, mutta ominaisuudet olivat surkeat. Uudet Nokian Hakka Greenit tekevät ajosta miellyttävän pehmeää ja turvallista. Näillä pärjää - kaikissa olosuhteissa.

                                                                                     Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                      Sain mitä hain

                                                                                      ★★★★☆ 4/5
                                                                                      PTA97
                                                                                      14 kuukautta sitten
                                                                                      Paljon hiljaisempi rengas kuin edelliset Continentalit. Toistaiseksi olen ollut tyytyväinen. Toivottavasti kestävät myös pidempään.

                                                                                      Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                       Parempi kuin hyvä.

                                                                                       ★★★★★ 5/5
                                                                                       Gregori
                                                                                       14 kuukautta sitten
                                                                                       Hiljaisimmat renkaat mitä minulla on milloinkaan ollut. Ajoa helpottavat ja konstailemattomat kesärenkaat. Sateella hyvä pito.

                                                                                       Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                        Suomi nousuun rengas kerrallaan

                                                                                        ★★★★★ 5/5
                                                                                        heikki9
                                                                                        12 kuukautta sitten
                                                                                        Alla on kolme kuukautta ajoa ja vakuuttavat ovat olleet. Hiljaiset renkaat ja pito tuntuu olevan kohdallaan eikä lipsu vesisateessakaan. Reikaiden hinta on kilpailijoita kalliimpi mutta sen maksaa mielellään, kun tietää rahan menevän suomalaisten hyväksi.

                                                                                        Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                         paras ajamani kesärengas

                                                                                         ★★★★★ 5/5
                                                                                         teroko74
                                                                                         15 kuukautta sitten
                                                                                         Ajotuntuma erinomainen ja hiljainen rengas. Ostin samaan aikaan uudempaan autoon toisenmerkkiset laaturenkaat myös, mutta vanhassa autossa ajo tuntuu tasaisemmalta. Osa tasaisuudesta saattaa olla hyvin onnistunutta tasapainoitusta (kiitos tästä Askosaarelle), mutta lopputulos on että nyt harmittaa etten valinnut myös Hakka treenejä uudempaankin autoon.

                                                                                         Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                          Paras rengas

                                                                                          ★★★★★ 5/5
                                                                                          Stonde
                                                                                          15 kuukautta sitten
                                                                                          Hiljainen käyntiääni ja todellakin vierintävastus alhainen. Erittäin vakaa ajotuntuma.

                                                                                          Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                           Yllättävän äänekkäät

                                                                                           ★★★★☆ 4/5
                                                                                           NokianHakkaGreen2
                                                                                           15 kuukautta sitten
                                                                                           Renkaat hyvät ajaa, ei muuta moitittavaa kuin se että karkeassa urassa ovat kovin äänekkäät.

                                                                                           Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                            Vakaata ja hiljaista menoa

                                                                                            ★★★★★ 5/5
                                                                                            AM57
                                                                                            15 kuukautta sitten
                                                                                            Edelliset oli Greenit ja nyt Green 2:t, mainiot kesäkumit.

                                                                                            Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                             Hyvä pito ja hiljainen

                                                                                             ★★★★★ 5/5
                                                                                             MikkoG4
                                                                                             15 kuukautta sitten
                                                                                             Hiljainen ajettava jopa karkeilla kevätasfalteilla. Kuivalla pitoa riittää, märällä en ole ehtinyt testaamaan. Rengas on mukava ajettava, käytös on ennakoitavaa.

                                                                                             Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                              Paras kesärengas

                                                                                              ★★★★★ 5/5
                                                                                              Nippeli
                                                                                              10 kuukautta sitten
                                                                                              Ostin tämän rengassarjan kuukausi sitten.todella hiljainen ja vie vähän polttoainetta..

                                                                                              Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                               Hiljaiset kesärenkaat.

                                                                                               ★★★★★ 5/5
                                                                                               Tcvd2014
                                                                                               15 kuukautta sitten
                                                                                               Noin kuukausi ajettu uusilla renkailla. Hiljaiset ja sopii erin omaisesti tila-autoon.

                                                                                               Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                Mukava ajettava

                                                                                                ★★★★☆ 4/5
                                                                                                lonelyrider
                                                                                                10 kuukautta sitten
                                                                                                Muutama tuhat km alla. Ajaminen rauhoittui, ei vetele terävästi urissa ja muutenkin mukava ajettava. Ajotietokoneen mukaan polttoaineen kulutus nousi n. 5%? Sama havainto kyllä toisen valmistajankin kesärenkailla kun kuluneet renkaat on vaihdettu uuteen. Onko kuluneella matalan kulutuspinnan renkaalla pienempi vierintävastus?

                                                                                                Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                 Tosi hyvät kesärenkaat

                                                                                                 ★★★★★ 5/5
                                                                                                 Sarivik
                                                                                                 15 kuukautta sitten
                                                                                                 Todella hiljaiset ja hyvän tuntuiset myös märällä kelillä, ajotuntuma on varma. Tykkään aivan valtavasti, ekat Nokialaiset ja vielä kevään uutuus.

                                                                                                 Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                  Uudet kesärenkaat

                                                                                                  ★★★★☆ 4/5
                                                                                                  Teemu1983
                                                                                                  14 kuukautta sitten
                                                                                                  Continetaalista meni runko rikki ja vaihdoin nokialaisiin. Vähän äänekkäämmät mitä contit oli, mutta muuten kelpo renkaat.

                                                                                                  Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                   Takuu toimii

                                                                                                   ★★★★☆ 4/5
                                                                                                   Tomaattitohtori
                                                                                                   14 kuukautta sitten
                                                                                                   Ajotiellä ollut nasta puhkaisi kuukauden ikäisen renkaani. Onneksi takuu pelasi ja sain uuden renkaan tilalle. KIITOS !!!

                                                                                                   Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                    Ostin nokian renkaat

                                                                                                    ★★★★☆ 4/5
                                                                                                    Kontaktori120
                                                                                                    15 kuukautta sitten
                                                                                                    Renkaat on olleet alla pari viikkoa joten kokemusta ei ole kovin paljon , melko äänekkäät renkaat (voi johtua auton äänieristyksestä) muuten ajo-ominaisuudet jokseenkin hyvät.

                                                                                                    Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                     Kohtuuhiljaiset kumit

                                                                                                     ★★★★★ 5/5
                                                                                                     skeida1234
                                                                                                     15 kuukautta sitten
                                                                                                     Alkuperäisrenkaiden (continental sportcontact) jälkeen hiljaisen kuuloiset. Ajotuntumalta jämäkkä.

                                                                                                     Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                      Hyvät kesäkumit

                                                                                                      ★★★★★ 5/5
                                                                                                      Tartsuli
                                                                                                      11 kuukautta sitten
                                                                                                      Nämä renkaat palauttivat ajamisen nautinnon. Rengas meteli on suhteellisen pieni. Bensan kulutus laski huomattavasti. Ajan noin 1200km/vko ja en ole ollut pettynyt näihin renkaisiin. Pito on ollut hyvä sadekelillä. Suosittelen :)

                                                                                                      Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                       Pehmeästi kulkee

                                                                                                       ★★★★☆ 4/5
                                                                                                       Aninkainen
                                                                                                       3 kuukautta sitten
                                                                                                       Muutaman viikon ja joidenkin satojen kilometrien kokemuksella olen tosi tyytyväinen. Ranskattareni kulkee mukavan hiljaisesti.

                                                                                                       Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                        Hyvä kesärengas

                                                                                                        ★★★★★ 5/5
                                                                                                        Jammu73
                                                                                                        3 kuukautta sitten
                                                                                                        Kuukauden ajon jälkeen kokemukset positiiviset. Hiljaiset renkaat ja ajettavuus hyvä.

                                                                                                        Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                         Hyvin pyörii

                                                                                                         ★★★★★ 5/5
                                                                                                         Molli
                                                                                                         3 kuukautta sitten
                                                                                                         Melko hiljainen ja hyvä ajotuntuma. Kokemusta on vähän, mutta olen ajanut 50 vuotta autoa ja ajoltaan parhaita.

                                                                                                         Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                          Mainoksen mukainen rengas

                                                                                                          ★★★★★ 5/5
                                                                                                          ss70
                                                                                                          22 päivää sitten
                                                                                                          Hain rengasta, joka on hiljainen ja toimii hyvin märällä ja uraisella tiellä. Tähän asti on toiminut erittäin hyvin ja rullaa hiljaisesti myös kuivalla tiellä.

                                                                                                          Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                           hyvät on

                                                                                                           ★★★★☆ 4/5
                                                                                                           raikuli
                                                                                                           9 kuukautta sitten
                                                                                                           ostin elokuun lopulla, ajoa kertyi parisen kuukautta, mukavat on ajaa ja polttoaineen kuluiuskin yllätten pieneni

                                                                                                           Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                            Hyvä kesärengas

                                                                                                            ★★★★☆ 4/5
                                                                                                            P2016
                                                                                                            12 kuukautta sitten
                                                                                                            Ostin muutama viikko sitten. Hyvä soratiellä ja märällä kelillä. Kuivalla asfaltilla ohjaus tuntuu hieman akkinäiseltä ja rauhattomalta edellisiin renkaisiin verrattuna. Voi tietysti olla hieman liikaa ilmanpainettakin.

                                                                                                            Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                             Paras kesärengas jolla olen ajanut.

                                                                                                             ★★★★★ 5/5
                                                                                                             NaapurinErkki
                                                                                                             22 päivää sitten
                                                                                                             Todella ovat lunastaneet mitä ovat luvanneet,jopa polttoaineen olen huomannut riittävän pitempään,mitä lupausta epäilin kun renkaat ostin.

                                                                                                             Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                              Hyvä ostos

                                                                                                              ★★★★☆ 4/5
                                                                                                              Jussi1963
                                                                                                              9 kuukautta sitten
                                                                                                              Tuntuvat pehmeiltä ja mukavilta vanhoihin verrattuna (Nokia hakkapeliitta 5), vielä ei ole lunta tullut niin että pääsisi pitoa arvioimaan, mutta asfaltilla tosi miellyttävän tuntuiset.

                                                                                                              Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                               Paras renkaani vesikelillä tähän asti

                                                                                                               ★★★★★ 5/5
                                                                                                               JukkaMaurinpoika
                                                                                                               12 kuukautta sitten
                                                                                                               Hakka Green 2 renkaat ovat olleet alla kesäkuusta asti. Hyvä oli Greenilläkin ajella, mutta kakkonen perässä on tuonut lisää hyvää :) Tänä kesänä vesiuria (ja syviä) on riittänyt. Hyvä ja turvallista on ollut ajaa lätäköiden läpi jopa rauhallista moottoritienopeuttakin. Rengas pystyy syrjäyttämään rankankin vesimäärän ja pito tiehen ei vaan heikkene! Hieno asia - jopa niin vakuuttavaa, että kahteen poikiemme autoon ostettiin heinäkuussa Hakka Green 2 rengassarjat. Äänitaso on myös uuden sukupolven Greeneissä hiljaisempi. Meikäläisen vanhassa Volvossa voi nykyään jopa keskustella takapenkkiläistenkin kanssa ja äänen kuulee. Ensimmäisen Green rengassarjan kulutin kahdessa kesässä, tämä rengas kestänee minun ajomäärälläni jo kolme kesää (kunhan kierrätän renkaita edestä taakse). Vahva suositus kaikille renkaita harkitseville muutaman miljoonaa kilometriä ajaneelta.

                                                                                                               Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                Hiljainen ja mukava kesärengas

                                                                                                                ★★★★★ 5/5
                                                                                                                jarimaa
                                                                                                                9 kuukautta sitten
                                                                                                                Ostin kesärenkaat kesällä ja olen ollut todella tyytyväinen hankintaani. Renkaat ovat hiljaiset ja suuntavakaat.

                                                                                                                Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                 hyvät renkaat

                                                                                                                 ★★★☆☆ 3/5
                                                                                                                 minleht
                                                                                                                 8 kuukautta sitten
                                                                                                                 ostin renkaat lokakuussa, yksi rengas hajosi heti ja renkaat pitää kovaa ääntä

                                                                                                                 Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                  Jämäkät renkaat

                                                                                                                  ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                  youhoney
                                                                                                                  3 kuukautta sitten
                                                                                                                  Ostin renkaat kuukausi sitten ja olen ollut tyytyväinen. Renkaat pitävät hyvin ja vaikka takatalvi yllätti niin vesi ja räntä väistyvät hyvin renkaan tieltä.

                                                                                                                  Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                   kesärengas

                                                                                                                   ★★★☆☆ 3/5
                                                                                                                   Sorasahi
                                                                                                                   3 kuukautta sitten
                                                                                                                   Mielestäni ylihintainen perusrengas.Polttoainetalous ei halvempia kilpailijoita parempi kuten ei melutasokaan.

                                                                                                                   Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                    Hyvä kesärengas

                                                                                                                    ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                    Pessissi
                                                                                                                    12 kuukautta sitten
                                                                                                                    Muutaman tuhannen kilometrin ajon jälkeen olen tyytyväinen renkaaseen. Pettymys oli, ettei tämäkään malli ole enää suomalainen. Myös pitkittäisuran kumin ohuus yllätti, kun lasinsiru rikkoi renkaan.

                                                                                                                    Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                     Todella hyvä rengas

                                                                                                                     ★★★★★ 5/5
                                                                                                                     Zande
                                                                                                                     12 kuukautta sitten
                                                                                                                     Erittäin hiljainen ja turvallinen rengas. Rengasmelu tippui heti, kun nämä asennettiin autoon. Parhaat kesärenkaat, jotka autossani on koskaan olleet!

                                                                                                                     Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                      Mukava hiljaiset renkaat

                                                                                                                      ★★★★★ 5/5
                                                                                                                      Ritsu
                                                                                                                      12 kuukautta sitten
                                                                                                                      Olen tyytyväinen hankkimiini renkaisiin, hinta-laatusuhdekin on kohdallaan. Pito on hyvä, samoin ajettavuus ja mikä mukavinta rengasmelu on pienempi kuin edellisissä renkaissa. Suosittelen, kun on vielä periaatteessa kotimaisetkin, vaikkakin nämä oli nyt tehty Venäjällä...

                                                                                                                      Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                       hiljainen hyvä kesärengas

                                                                                                                       ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                       coyote88
                                                                                                                       12 kuukautta sitten
                                                                                                                       Ostin kuukausi sitten kesäpyörät ja ovat hiljaiset ja toimivat myös sadekelissä.

                                                                                                                       Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                        Eron huomaa

                                                                                                                        ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                        Mikis
                                                                                                                        12 kuukautta sitten
                                                                                                                        Ajokäytös ja äänettömyys paranivat kertaheitolla. Renkaan urissa oleva golfpallokuviointi taitaa todella toimia.

                                                                                                                        Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                         Hiljaiset ja mukavat

                                                                                                                         ★★★★★ 5/5
                                                                                                                         jaanapertti
                                                                                                                         12 kuukautta sitten
                                                                                                                         Ovat hiljaiset ja sopivat hyvin Suomen suveen tuli eteen sitten asfalttia, soratietä tai vesilammikoita.

                                                                                                                         Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                          Parempi kuin ensiasennus renkaat

                                                                                                                          ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                          hamotiutala
                                                                                                                          2 kuukautta sitten
                                                                                                                          Hiljaisemmat mutta ei niin hiljaiset kuin odotin , muuten todella mukavat tällä kokemuksella

                                                                                                                          Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                           Laatu renkaat

                                                                                                                           ★★★★★ 5/5
                                                                                                                           Esukki
                                                                                                                           12 kuukautta sitten
                                                                                                                           Auto menee todella eleettömästi ja tasaisesti eteenpäin ei vetele urissa. Vesisateella rengas syrjäyttää vettä todella tehokkaasti. Mukavan hiljainen myös.

                                                                                                                           Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                            Nokian kesärenkaaat

                                                                                                                            ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                            Ani61
                                                                                                                            12 kuukautta sitten
                                                                                                                            Ostin n. kuukausi sitten ja olen tyytyväinen. Ajaminen on "pehmeämpää."

                                                                                                                            Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                             Ajomukavuus kohdillaan!

                                                                                                                             ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                             tassutin
                                                                                                                             2 kuukautta sitten
                                                                                                                             Hyvä pito ja hiljainen, ohjattavuus yleistä tasoa. Ajomukavuus kokonaisuutena aivan eri luokkaa kuin edellisissä auton Bridgestonen ensiasennusrenkaissa. Auto Seat Ibiza ST.

                                                                                                                             Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                              Miellyttävän hiljaiset kesärenkaat

                                                                                                                              ★★★★★ 5/5
                                                                                                                              Hantta45
                                                                                                                              12 kuukautta sitten
                                                                                                                              Ostin renkaat neljä kuukautta sitten ja olen ajanut tähän mennessä yli 7000 km. Olen ajanut kaupungissa ja maantiellä, moottoritiellä sekä kuoppaisilla sorateillä ja hyvin on renkaat toimineet. Kovallakaan sateella en ole joutunut vesiliirtoon.

                                                                                                                              Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                               Hinta, Melutaso, vierinvastus ja turvallisuus oikeassa suhteessa

                                                                                                                               ★★★★★ 5/5
                                                                                                                               Matti120kmh
                                                                                                                               2 kuukautta sitten
                                                                                                                               Perinteisessä rengaskoossa AA-luokiteltunakin hinta ihan maltillinen. Hiukan meluisa auto ei muuttunut näillä hiljaiseksi, mutta havaittava parannus verrattuna alta vaihdettujen renkaiden äänimaailmaan verrattuna. Ääriominaisuuksia ei toivottavasti tarvitse ikinä koetella, mutta asialliset testitulokset lämmittävät mieltä. Näin tekee myös alhaiseksi testattu vierinvastus.

                                                                                                                               Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                OK rengas

                                                                                                                                ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                koshinage
                                                                                                                                15 kuukautta sitten
                                                                                                                                Ostin renkaat kuukausi sitten. Hieman enemmän pitävät melua, kuin otaksuin, mutta näihin tottuu. Muuten vierintävastus tuntuu olevan pieni. Suosittelen.

                                                                                                                                Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                 Pitoa vähin äänin

                                                                                                                                 ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                 TiPo
                                                                                                                                 12 kuukautta sitten
                                                                                                                                 Tuo esiin auton hyvät ajo-ominaisuudet ja tekee matkustamisesta äänettömän mukavaa.

                                                                                                                                 Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                  Karvas pettymys

                                                                                                                                  ★★☆☆☆ 2/5
                                                                                                                                  HaZa
                                                                                                                                  2 kuukautta sitten
                                                                                                                                  Nämä renkaat olivat karvas pettymys. Halusin ostaa Suomalaista ja tukea suomalaisuutta, mutta virheen taisin tehdä. En juuri renkaista tiedä, joten paha mennä kulumiskestävyyttä ja taloudellisuutta arvoimaan, sillä olen aika nuori autonomistaja. Mutta se, mikä näissä renkaissa kaikista eniten kalskahtaa päähän on kova melu. Autona Citroen C5 ja kun laitoin talvirenkaiden jälkeen nämä kumit alle, niin rengasmelu kasvoi! Suurilla nopeuksilla 80km/h ja sitä korkeammilla meteli muuttuu hieman siedettävämmäksi, mutta pienemmillä nopeuksilla melu, sen väri ja taajuus ovat todella ikävät!

                                                                                                                                  Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                   Paremmat kuin edelliset kesärenkaat!

                                                                                                                                   ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                   iivari35
                                                                                                                                   11 kuukautta sitten
                                                                                                                                   Ostin uudet kesärenkaat noin kuukausi sitten ja onpa ajo ollut sen jälkeen hiljaista ja pehmoista!

                                                                                                                                   Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                    Erittäin hiljaiset kesärenkaat

                                                                                                                                    ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                    sihvoh
                                                                                                                                    11 kuukautta sitten
                                                                                                                                    Entisten renkaiden jotka myös olivat ns. testivoittajia mentyä vaihtokuntoon ostin ensimmäiset Nokian kesärenkaat. Talvirenkaita minulla on ollut aiemminkin, mutta täytyy sanoa että yllätys oli kuinka paljon hiljaisemmat nuo ovat ja myös ajokäytös on ihan erinomainen.

                                                                                                                                    Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                     ok

                                                                                                                                     ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                     mokateko
                                                                                                                                     2 kuukautta sitten
                                                                                                                                     Turhan kallis tavalliseksi kesärenkaaksi. Vierintävastus saisi olla pienempi.

                                                                                                                                     Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                      Kesärenkaat kesärenkaat

                                                                                                                                      ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                      kaide70
                                                                                                                                      15 kuukautta sitten
                                                                                                                                      Alkuun ainakin vaikuttaa ihan hyvältä, vanhat renkaat olikin jo melkein 10 vuotiaat. Rekisteröin hakkaturvan, toivottavasti en ikinä tarvitse.

                                                                                                                                      Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                       Luotettavaa Nokia Laatua

                                                                                                                                       ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                       Peko64
                                                                                                                                       3 kuukautta sitten
                                                                                                                                       Ostin kesärenkaat ja myyjä kysyi, halpa, edullinen vai hyvä? Kun valitsin tuon hyvän, myivät minulle nokialaiset. Oli myyjän sanoilla katetta, erinomainen valinta. Hyvät sdekelin ominaisuudet ja hiljainen rengas.

                                                                                                                                       Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                        Kuminaa, kuminaa

                                                                                                                                        ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                        Lisko55
                                                                                                                                        15 kuukautta sitten
                                                                                                                                        Laitoin renkaat itse alle ja ensiajossa oli kovaa kuminaa. Ajoin sitten ilmanpaineita tarkistamaan ja huomasin joka renkaissa paineen olevan tasan kolme. Laskin paineet 2,2:een ja kumina loppui siiheen. Mielestäni rengas vierii kevyesti, on mukava ja kohtuullisen hiljainen. Yleisarvio: hyvä käyttörengas.

                                                                                                                                        Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                         Testimenestyjä?

                                                                                                                                         ★★★☆☆ 3/5
                                                                                                                                         Ullat
                                                                                                                                         3 kuukautta sitten
                                                                                                                                         Ostin testien perusteella,koska halusin mukavat ja HILJAISET renkaat, mutta petyin pahasti! Yhtä meluisat kuin alla olleet 50.000 km ajetut Pirellit!

                                                                                                                                         Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                          kehuttu rengas, joka meluaa liikaa

                                                                                                                                          ★★★☆☆ 3/5
                                                                                                                                          Rubberman
                                                                                                                                          15 kuukautta sitten
                                                                                                                                          ostin noin kuukausi sitten, ja olen todennut ne meluaviksi renkaiksi - melu on aistihavainnon mukaan samaa luokkaa nastarenkaiden kanssa kuivalla asfaltilla, ei hyvä. Ajo-ominaisuudet kuivalla ja märällä asfaltilla, sekä sateella ovat hyvät.

                                                                                                                                          Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                           Mukavan hiljainen

                                                                                                                                           ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                           MaeRimRimTai
                                                                                                                                           3 kuukautta sitten
                                                                                                                                           Ostin muutama viikko sitten, ensikokemuksena kuulostavat hiljaisemmilta kuin aikaisemmat toismerkkiset, jotka kovempina kyllä kestivät varsin pitkään. Sellaiseen kilometrimäärään ei näillä päästäne.

                                                                                                                                           Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                            Ompas meluisa rengas.

                                                                                                                                            ★★☆☆☆ 2/5
                                                                                                                                            Loto
                                                                                                                                            3 kuukautta sitten
                                                                                                                                            Ostin vajaa kuukausi sitten. Rengasmelu on aivan järkyttävä. Ajettavuus on ok.

                                                                                                                                            Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                             Hiljaisin rengas.

                                                                                                                                             ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                             Antsia
                                                                                                                                             9 kuukautta sitten
                                                                                                                                             Mainos ei pitänyt paikkaa että pyörii kepeästi, kuluttaa liikaa penssaa.

                                                                                                                                             Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                              Hyvä pito mutta aluksi hieman äänekäs

                                                                                                                                              ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                              Scummy75
                                                                                                                                              15 kuukautta sitten
                                                                                                                                              Renkaat on pari kuukautta vanhat. Piti hienosti räntä/vesisadekelissä. Hieman äänekkäät mutta tien pinnan karheus näyttäis olevan "osasyyllinen".

                                                                                                                                              Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                               Hakka Green

                                                                                                                                               ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                               JupeJ
                                                                                                                                               10 kuukautta sitten
                                                                                                                                               Hyvät ja hiljaiset renkaat sekä kestävät kumet, ajelen vaihtelevissa olosuhteissa mm. Kaivoksilla.

                                                                                                                                               Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                Erittäin hyvä kesärengas käyttöominaisuudeltaan. kulumiskestävyys on vielä mielenkiintoista seurattavaa

                                                                                                                                                ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                ode12
                                                                                                                                                2 kuukautta sitten
                                                                                                                                                yhden kuukauden käyttö kokemuksella hakka Green 2 -rekkaista voin sanoa, että olen ostokseeni hyvin tyytyväinenn, erikoisesti renkaiden hiljainen käyttöääni on tosi miellyttävä kokemus

                                                                                                                                                Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                 Rengas vaikuttaa hyvältä.

                                                                                                                                                 ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                 ToyotaTytteli
                                                                                                                                                 9 kuukautta sitten
                                                                                                                                                 Käyttökokemus jäi lyhyeksi, mutta sen mukaan toimiva rengas. Ei tarvinnut pelätä vesiliirtoa.

                                                                                                                                                 Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                  Ei niin pehmeää ajoa

                                                                                                                                                  ★★★☆☆ 3/5
                                                                                                                                                  asdfghjk
                                                                                                                                                  10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                  Renkailla ajettu nyt n. 3000 km. Tien pinnasta välittyy paljon tärinää rattiin ja istuimeenkin asti. Tuntuu kuin koko ajan ajaisi pienien kuoppien yli. Korostuu etenkin uudella asfaltilla. Tuntuu niin hitailla kuin kovillakin nopeuksilla. Edelliset renkaat olivat Hakka Green ja niillä oli pehmeän tasaista ajaa. Tärinä tiputtaa kyllä arvosanaa rankasti, etenkin kun odotukset renkaan suhteen oli hyvin korkealla. Muutoin pitäisin hyvänä renkaana, vaikka en ole joutunutkaan jarruttelemaan kovasti eikä ole sattunut kovia vesisateita, että olisi päässyt ajamaan kovin märällä kelillä. Green 2 on kyllä mielestäni hieman hiljaisempi kuin Green. Ja lopuksi vielä erittäin ärsyttävää, kun nimimerkkikenttään ei voi laittaa ääkkösiä..

                                                                                                                                                  Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                   Sain mitä tilasin

                                                                                                                                                   ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                   Reto
                                                                                                                                                   10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                   Aurauskulmia ja puhjennutta takapyörää lähdin korjauttamaan.. Heti alkuun todettiin, että etupyörät ovat vaihtokunnossa. Puhjennut takapyörä oli antanut periksi vanhasta korjauspaikasta, joten meni nämäkin vaihtoon, vaikka kulutuspintaa olisi ollutkin. Uusien kumien valinta oli edessä. Pyysin keskihintaisia ja sieltä hiljaisimmasta päästä. Myyjä ehdotti Hakka Green 2:sta. Siitäpä sitten kierros kumeja alle. Kokemuksista voin sanoa, että kovassa vauhdissa ajotuntuma on vakaampi ja toivomani sisämelu hieman maltillisempi. Taajamassa auto tuntuu rullaavan kevyemmin ja kulku tasaisempaa. Reilu kuukausi vasta ajoa, mutta tyytyväinen olen ollut tähän mennessä. Suosittelen!

                                                                                                                                                   Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                    Hyvä ja mukava kesärengas.

                                                                                                                                                    ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                    Visa
                                                                                                                                                    9 kuukautta sitten
                                                                                                                                                    Ostin "Testivoittajan" noin kuukausi sitten (TM). Muuten olen oikein tyytyväinen, mutta rengas on hiukan meluisampi kuin testitulosten perusteella odotin. Toinen asia on se, että renkaan runko on paljon pehmeämpi odotin, joten ei mikään #räppääjän" rengas vaan mukava perheauton rengas.

                                                                                                                                                    Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                     Ihan ok kesärengas

                                                                                                                                                     ★★★☆☆ 3/5
                                                                                                                                                     Santtunen
                                                                                                                                                     10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                     Ostin renkaat kuukausi sitten ja olen kohtalaisen tyytyväinen. Rengasmelun tosin toivoin olevan hiljaisempi, joten tästä syystä tähtiä ei tule enempää. Pito on hyvä.

                                                                                                                                                     Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                      Ihan eri luokkaa kuin edelliset ItaloBrassit

                                                                                                                                                      ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                      Heiha
                                                                                                                                                      10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                      Ostin nämä renkaat vain noin kuukausi sitten. Olen tyytyväinen renkaiden hiljaisuuteen ja ajomukavuuteen. Parhaat kesärenkaat tähän mennessä.

                                                                                                                                                      Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                       Rengasmelu

                                                                                                                                                       ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                       greenipk
                                                                                                                                                       4 kuukautta sitten
                                                                                                                                                       Halusin mahdollisimman hiljaiset rengasliike ehdotti Green 2 jotka otin.Nyt olen ajanut 3 viikkoa edelleen turhan äänekäs kaupunkiajossa maantiellä kaikin puolin hyvä.Mutta miksi mentiin leveisiin uliseviin rankaisiin ?

                                                                                                                                                       Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                        Todella loistavat kesärenkaat

                                                                                                                                                        ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                                        Tuula56
                                                                                                                                                        10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                        Ostin elokuulla Nokian Hakka Green 2 - olen todella tyytyväinen valintaani. Eivät suotta testin 1 sijalla. Äänettömät ja hyvät ajossa. Voin luottaa renkaisiin myös vesisateella. Voin suositella renkaita!

                                                                                                                                                        Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                         Varma suoritus

                                                                                                                                                         ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                         TheIslander
                                                                                                                                                         9 kuukautta sitten
                                                                                                                                                         Ostin syksykeleihin uudet kesärenkaat. Kuukauden ollut raanskalaisen alla ja tässä ensi tunnelmat. Ohjaustuntuma on tarkka, muttei hermostunut. Ohjautuu rauhallisesti ja pitoa on hyvin kuivalla, että märällä. Tänä aamuna ensi liukkaillakin oli varman tunuista menoa. Uutena ainakin melko hiljaiset, mutta mukavuudessa häviävät Michelin energy savereille. Saa nähdä mikä on kulutuskestävyysä. Plussaa kulumismittarista sekä rengaspaikan merkintä kuvasta.

                                                                                                                                                         Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                          Hyvät perusrenkaat

                                                                                                                                                          ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                          h00p33
                                                                                                                                                          9 kuukautta sitten
                                                                                                                                                          Ostin pari viikkoa takaperin kyseiset kesärenkaat ja meno on sen jälkeen ollut suhteellisen tasaista. Renkaat pitävät normaalin verran melua moottoritieajossa ja kuiva- sekä märkäpito on normaalia luokkaa. Huokea hinta ja laatu kohtaavat näissä renkaissa.

                                                                                                                                                          Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                           Hyvä kitkarengas

                                                                                                                                                           ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                                           koivuhalko
                                                                                                                                                           5 kuukautta sitten
                                                                                                                                                           Hiljainen ja hyvä pito. En keksi miksi pitäisi ajaa nastoilla. Tämä pitää siinä kuin nastatkin, eikä syövytä asfalttia.

                                                                                                                                                           Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                            HYvä kesärengas

                                                                                                                                                            ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                            689Jonna
                                                                                                                                                            3 kuukautta sitten
                                                                                                                                                            Olen tyytyväinen Nokian Hakka Green 2 kesärenkaisiin

                                                                                                                                                            Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                             Kesärenkaat

                                                                                                                                                             ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                                             Rullaa
                                                                                                                                                             3 kuukautta sitten
                                                                                                                                                             Hyvin ovat toimineet, ei valittamista. Ovat aika hiljaiset.

                                                                                                                                                             Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                              paras rengas

                                                                                                                                                              ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                                              japia
                                                                                                                                                              11 kuukautta sitten
                                                                                                                                                              todella hyvät renkaat vaimea ääni parhaat renkaat mitä minulla on ollu

                                                                                                                                                              Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                               Hyvä kesärengas

                                                                                                                                                               ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                               Teuski
                                                                                                                                                               10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                               Ostin nämä kesärenkaat noin kuukausi sitten. Tuntuu siltä kuin olisin vaihtanut myös auton. Meno on ollut erittäin tasaista ja äänetöntä edellisiin renkaisiin verrattuna. Toivottavasti meno jatkuu samanlaisena kun kilometrejä kertyy lisää. Suosittelen näitä renkaita kaikille.

                                                                                                                                                               Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                Nokialaisilla pelittää

                                                                                                                                                                ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                                Suopursu
                                                                                                                                                                2 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                Hyvä pito, kevyt ohjautuvuus ja siedettävä ääni tekevät ajamisesta miellyttävää.

                                                                                                                                                                Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                 Ihan hyvä

                                                                                                                                                                 ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                                 Jkar
                                                                                                                                                                 10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                 Ostin loppukesästä ja olen ollut ihan tyytyväinen. En ole huomannut renkaissa mitään poikkeuksellisen hyvää, mutten vikaakaan.

                                                                                                                                                                 Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                  Hiljainen ja pehmeä

                                                                                                                                                                  ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                                  pirpanaus
                                                                                                                                                                  15 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                  Kuukauden verran ajoa takana, ja ei paljoa negatiivista ole kertynyt. Hiljainen ja pehmeä ajaa. Pientä uraherkkyyttä on ainakin talvirenkaisiin verrattuna. Vesikelin käyttäytyminen on esimerkillistä. Kulumisesta en osaa vielä sanoa, kun ajoa on kertynyt niin vähän. Aika näyttää osoittautuuko pehmeys myös kulumaherkäksi. Toistaiseksi olen erittäin tyytyväinen.

                                                                                                                                                                  Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                   Tyytyväinen käyttäjä

                                                                                                                                                                   ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                                   EeroKalevi
                                                                                                                                                                   12 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                   Ostin renkaat n. kuukausi sitten. Parituhatta kilometriä on jo tullut ajettua. Renkaiden pito ja suuntavakaus ovat olleet erinomaiset myös veden täyttämissä urissa. Rengasmelu näin uusilla renkailla on tosin melkoinen, kun ajetaan uraista, karkeaa asfalttia, mutta ei toki enempää kuin entisissäkään "huippurenkaissa". Hyvältä ja onnistuneelta kaupalta tuntuu, mutta annan tässä vaiheessa vasta arvosanan "hyvä", kun tuo kulumiskesto on vielä näkemättä!

                                                                                                                                                                   Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                    Loistava kesärengas

                                                                                                                                                                    ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                                                    PeMe
                                                                                                                                                                    11 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                    Ihanan hiljaääninen. Mukava rengas rullaa auton alla pehmeästi.

                                                                                                                                                                    Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                     Erinomainen rengas

                                                                                                                                                                     ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                                     Nokiaukko
                                                                                                                                                                     2 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                     Olen nyt kuukauden ajanut Green kakkosilla ja ne tuntuvat oikein hyviltä. Hankin nyt 60-korkuiset renkaat edellisten 55-korkuisten jälkeen ja olen tyytyväinen siihen, että kuoppaisilla teillä ajotuntuma on miellyttävämpi.

                                                                                                                                                                     Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                      Parhaat kesärenkaat tähän mennessä

                                                                                                                                                                      ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                                      Horsti
                                                                                                                                                                      15 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                      Hiljaiset, jämäkät ja pitävät kelillä kuin kelillä.

                                                                                                                                                                      Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                       Hyvä kesärengas

                                                                                                                                                                       ★★★☆☆ 3/5
                                                                                                                                                                       TOIVO
                                                                                                                                                                       10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                       Ainoat miinukset renkaissa on hinta ja kulumisnopeus.. Ei mene ku 1000 kilometriä kun ensimmäiset numerot renkaan pinnasta kadonneet. Hiljaiset ovat kyllä, mutta kai muilta merkeiltä saa hiljaisia kestäviä myös. Edelliset nokia nordit kesti paljon paremmin ajoa mutta olivat mölyisät.

                                                                                                                                                                       Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                        Hiljaiset ja kulutusta kestävät

                                                                                                                                                                        ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                                                        grrenookuski
                                                                                                                                                                        52 päivää sitten
                                                                                                                                                                        Ostin 175/65R14 86T XL renkaat 1,5 kk sitten, ja olen ajanut niillä jo n. 5000 km. Edellisiin renkaisiini verrattuna ovat hiljaisemmat. Kulutuksessa menossa vasta ensimmäinen milli eli se pintauran ylin kynnys renkaan keskiosan jälkeen sivulle päin näkyy yhä. Luonnollisesti, uudella asfaltilla ääni on huomattavasti hiljaisempi kuin kuluneemmalla. Toistaiseksi vaikuttaa siltä että näillä renkailla ajelee vielä useamman kesän sillä loppuvuotena ei enää tarvitse matkustaa alkukesän lailla :)

                                                                                                                                                                        Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                         Hyvät ja turvaliset renkaat

                                                                                                                                                                         ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                                         Pallomasi
                                                                                                                                                                         10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                         Green 2:set ovat olleet hetken aikaa käytössä ja pitkällä ajomatkalla tosi hyvät. Hiljaiset, turvallisen vakaat ajaa.

                                                                                                                                                                         Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                          Todella mukavat

                                                                                                                                                                          ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                                                          toxmex
                                                                                                                                                                          10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                          Ostin nämä 1 kk sitten henkilöautoon peruskäyttöön ja niissä on edellisiin (tunnettu merkki mutten viitsi sanoa) selkeästi mukavampi ajotuntuma kaikilla tiepinnoilla. Ovat myös suhteellisen äänettömät. Todella suosittelen.

                                                                                                                                                                          Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                           Hiljainen mukavantuntuinen rengas ajaa

                                                                                                                                                                           ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                                           Jyka13
                                                                                                                                                                           10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                           Olen ajanut vastaa muutama sata kilometriä mutta alkuvaikutelma on hyvä. Auto kulkee suoraan, renkaat on hiljaiset ja pitävät.

                                                                                                                                                                           Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                            Todella mukava rengas

                                                                                                                                                                            ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                                                            Ernesti
                                                                                                                                                                            10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                            Hakka Green 2 sarja ollut Mondeossa alla kuukauden, todella hyvät sekä hiljaiset renkaat.

                                                                                                                                                                            Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                             Jämäkkä ote

                                                                                                                                                                             ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                                                             Jepujee
                                                                                                                                                                             11 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                             Hyvä ote tiehen ja mielyttävän hiljainen ohjaamo melu eli pehmeästi rullaa.

                                                                                                                                                                             Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                              Hiljaiset ja kevyet renkaat

                                                                                                                                                                              ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                                                              SvengaavaHirvi
                                                                                                                                                                              10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                              Ostin renkaat reilu kuukausi sitten. Ajomatkaa niillä on kertynyt vähän toista tonnia. Polttoaineen kulutus on autossa vähentynyt ja hytissäkin radio kuuluu paremmin kuin ennen. Märällä asfaltilla kaarteissa pito ei tunnu ihan täydelliseltä, mutta tämä tulee esille vasta kun ajaa ramppia esim. 80 km tunnissa. Suosittelen kyllä muillekin!

                                                                                                                                                                              Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                               suvikumit

                                                                                                                                                                               ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                                               rahu
                                                                                                                                                                               10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                               Ostin renkaat elokuun lopulla, varsin hyvät ajaa, hiljaiset, jopa polttoaineen kulutus aleni !

                                                                                                                                                                               Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                                Hakka Bluen veroinen

                                                                                                                                                                                ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                                                kariaho
                                                                                                                                                                                15 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                                Minulla oli aiemmin Hakka Blue, joka oli hyvä rengas. Minusta Hakka Green 2 on pitkälti samanoloinen rengas.

                                                                                                                                                                                Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                                 Turvallisuus & vihreys + kotimaisuus

                                                                                                                                                                                 ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                                                                 Onsku
                                                                                                                                                                                 11 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                                 Otsikosta näkyy valintaperusteet ja valinta osui kohdalleen.

                                                                                                                                                                                 Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                                  Aivan hyvät alkutuntumat

                                                                                                                                                                                  ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                                                  Kola
                                                                                                                                                                                  15 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                                  Ostin renkaat 11.4.16. Ensivaiheessa renkaat tuntuivat kohtalaisen äänekkäiltä. Tämä saattaa kyllä johtua siitäkin, että asfalttiteissä näyttää nykyisin olevan aika paljon karkeasepelisiä pntoja. Sadekelikokemusta ei ole vielä keretynyt.

                                                                                                                                                                                  Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                                   Hyvä rengas - vierintävastus jää odotuksesta

                                                                                                                                                                                   ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                                                   Nrit765
                                                                                                                                                                                   10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                                   Hyvät ominaisuudet, vierintävastus ei ole ihan niin matala kuin A-luokka antaa ymmärtää, joten noin 100 e lisähinta setistä ei ihan maksa itseään takaisin.

                                                                                                                                                                                   Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                                    Kesärenkaat perheautoon

                                                                                                                                                                                    ★★★★★ 5/5
                                                                                                                                                                                    Liukastelija2
                                                                                                                                                                                    10 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                                    Arvoin Nokialaisten ja Continentalin välillä ja hankin lopulta Nokian HakkaGreen 2 renkaat. Hyvä oli valinta. Hiljaiset ja vakaasti rullaavat renkaat.

                                                                                                                                                                                    Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                                     Hyvä merkki!

                                                                                                                                                                                     ★★★★☆ 4/5
                                                                                                                                                                                     Nabard
                                                                                                                                                                                     11 kuukautta sitten
                                                                                                                                                                                     Ostin kuukausi sitten renkaat, ku vanhat oli kuluneet niin paljon ja yks rengas tyhjeni itse! Kävin vianorilla ja sain hyvää palvelua! Jopa töiden jälkeen vaihtoivat renkaat autooni! Ku itsellä ei ollut muulloin aikaa työaikojen takia.

                                                                                                                                                                                     Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                                      Kyllä, suosittelen tätä tuotetta
                                                                                                                                                                                      Ei, en suosittele tätä tuotetta

                                                                                                                                                                                      Oliko tämä arvio hyödyllinen?

                                                                                                                                                                                      1. Nokian Renkaat
                                                                                                                                                                                      2. Haetaan lisää käyttäjäarviota