FacebookInstagramLinkedInPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu
Menu

Air Claw -teknologia


Air Claw Technology tarkoittaa tukevan teräsnastan ja kuviopalojen etureunoihin lisättyjen pisaranmuotoisten ilmavaimentimen yhdistelmää. Yhdistelmä antaa renkaaseen tehokkaat pito-ominaisuudet ja jämäkän nastakeston sekä samalla hiljaisemman renkaan äänitason ja vähemmän tietä kuluttavan rullauksen.

Renkaan joustavaan ja sulavasti etenevään ajokäytökseen merkittävimmin vaikuttava ilmavaimennintekniikka vähentää tienkulumaa, hiljentää renkaan ääntä ja parantaa nastojen kestoa. Ilmanvaimennintekniikka muistuttaa hyvien juoksutossujen kantavaimennusta: renkaan ilmareiät pehmentävät ja vaimentavat nastan iskua tiehen ja samalla vähentävät nastan värähtelyä tiekosketuksessa.

Leveä, monisärmäinen ja jämäkkä ankkurinasta tehostaa renkaan pitkittäispitoa kiihdytettäessä ja jarrutettaessa. Leveä nastan pohjalaippa tukee nastaa tehokkaammin myös sivuttaissuunnassa, joka parantaa renkaan sivuttaispitoa.

Joustavaan ja turvalliseen ajonautintoon tuo oman osansa myös takuuinnovaatio Eco Stud System, joka on erityinen nastatyyny. Se tehostaa nastan toimintaa ja samalla vaimentaa nastan iskeytymistä tiehen.

Palaa edelliselle sivulle