Your browser seems to have JavaScript disabled. Please enable JavaScript to improve your experience.

The Snowrace

Kukaan ei auraa lunta Marcus Grönholmin maailmanmestaruusvauhdilla. Mutta entä jos kuski jätetään kokonaan pois? Maailman nopein lumenauraus miehittämättömällä traktorilla:

73,171 km/h

Miehittämätön traktori?

Vain muutama vuosi sitten ajatus itseajavasta traktorista olisi tuntunut mahdottomalta, mutta nykyään Valtra tutkii vakavissaan autonomisten traktorien käyttöä lumenauraukseen ja muihin tehtäviin. Näissä kokeiluissa ei kuitenkaan tehdä nopeusennätyksiä. Ennätyskoetta varten järjestimme erityisolosuhteet ja peukaloimme laiteohjelmistoa melko lailla. Tuloksena 73,171 km/h traktorilla, joka ei aivan kaatunut mutkissa.

Älä yritä tätä kotona.

Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI

Yksi rengas – kaksi maailmanennätystä

Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI ei ole ainoastaan saavuttanut kahta maailmanennätystä, vaan se on osoittanut arvonsa myös jokapäiväisessä työssä kerta toisensa jälkeen. Parkkipaikoilta jäisille valtateille, Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI tekee talviurakoinnista turvallisempaa ja tehokkaampaa – nastojen kanssa tai ilman.

Lue lisää Nokian Hakkapeliitta TRI:stä

1

Guinness World Record, Maailman nopein traktori 130,165 km/h (2015)

2

Maailman nopein lumenluonti miehittämättömällä traktorilla 73,171 km/h (2018)

Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI

Valtra T-Sarja

Vuoden traktori

T-sarjassa kiteytyy koko Valtran 60 toimintavuoden aikana kertynyt kokemus traktorien valmistamisesta. Se on suunniteltu vastaamaan eri käyttäjien vaihteleviin tarpeisiin kaikkein vaativimmissakin ääriolosuhteissa. Yhdessä Valtra SmartTouch -käsinojan kanssa T-sarjan käytännöllinen, useita palkintoja kahminut suunnittelu takaa varman pidon vaikeassakin maastossa ajettaessa. SmartTouch-käyttöliittymän johdonmukaisesti sijoitellut ja helposti löydettävät toiminnot puolestaan varmistavat, että kuljettajan huomio pysyy siellä missä pitääkin.

Lue lisää
Design award 2018
Machine of the year 2018
Tractor of the year 2018

Grönholmit

Isä ja poika

Ei tarvitse olla kummoinenkaan rallifani tunteakseen Marcus Grönholmin, jolla on plakkarissaan kaksi WRC-maailmanmestaruutta ja 30 rallivoittoa. Mutta myös hänen poikansa Niclas, joka toimii videolla kartturina, on tuore kuljettaja FIA:n rallicrossin MM-sarjassa. Niclas ajaa GRX-tiimissä, jota johtaa hänen isänsä. Niin, ja myös isoisä Ulf oli rallikuski. Tällä perheellä on vauhti geeneissä!

Oletko jo katsonut nämä?