Tuoteturvallisuuden ja tuotekehityksen johtaminen

Tehtävänämme on kehittää ja valmistaa maailman turvallisimpia, laadukkaimpia ja ympäristöystävällisimpiä renkaita. Kehitystyötämme ohjaa kestävän turvallisuuden periaate: renkaan turvallisten ominaisuuksien täytyy säilyä lähes muuttumattomina tuotteen käyttöiän ajan. Uudistamme säännöllisesti eri markkinoille räätälöityä kattavaa tuotevalikoimaamme ja testaamme tuotteitamme autenttisissa olosuhteissa, jotta ne toimivat turvallisen luotettavasti vaihtelevissa ja vaativissa olosuhteissa.

Tuotekehityksen johtaminen

Tuoteturvallisuus ja laatu

Tuotekehityksemme vankka kokemus ja ennakkoluuloton asenne ovat jo yli 80 vuoden ajan tuottaneet turvallisuutta ja ajomukavuutta edistäviä patentoituja ratkaisuja pohjoisen vaativiin oloihin.

Asiantuntijana vaikuttaminen

Oletko tullut ajatelleeksi, että autolla ajaessa kosketuspintasi tiehen on tasan neljä kämmenenkokoista aluetta. Renkaasi. Turvallinen laadukas rengas on monen eri asiantuntijan yhteistyön tulos. Alan johtavien innovaatioiden kehittäjänä ja turvallisuuden edelläkävijänä katsomme niin oikeudeksemme kuin velvollisuudeksemmekin edistää liikenneturvallisuutta yhteiskunnassa toimimalla asiantuntijan roolissa.

Tämän sivun sisältö kuuluu KPMG:n tekemän varmennustoimeksiannon laajuuteen. Varmennusraportin löydät täältä.