Mukana Turvassa Tiellä -kampanjassa

Turvassa tiellä -kampanja tarjoaa Nokian Renkaille oivan mahdollisuuden vaikuttaa erityisesti nuoriin kuljettajiin kasvattamalla ja edistämällä sitä ymmärrystä, tietoa ja taitoa, joka tiivistyy ratin ja penkin välissä. Autoilu pohjoisessa vaatii vankkaa yhteispeliä, jotta me kaikki voimme liikkua turvallisesti ja sujuvasti paikasta toiseen.

Mukana Turvassa Tiellä -kampanjassa


Autourheilun kansallisen lajiliiton, AKK-Motorsportin, sekä sen markkinointiyhtiön, AKK Sportsin, luotsaama Turvassa tiellä -kampanja on osa maailmanlaajuista FIA Action for Road Safety -kampanjaa. Sanomaa tieliikenneturvallisuudesta viedään Suomessa yläkouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin tieturvallisuusluentojen ja ajoneuvohallintakoulutuksen keinoin. Turvassa tiellä näkyy myös erilaisissa nuoriso- ja liikennetapahtumissa, sekä autourheilun kansainvälisten ja kansallisten kilpailujen yhteydessä.

Vuonna 2013 käynnistynyt kampanja on tavoittanut kouluissa ja koululaistapahtumissa jo useita tuhansia nuoria ja kymmentuhatpäisiä yleisöjä mm. Neste Oil Rallin ja Meidän Viikonloppu -messujen yhteydessä. Vuonna 2015 Turvassa Tiellä -kampanjakouluttajia toimii 17 eri paikkakunnalla ympäri Suomea. Kampanjan kummikuljettajina nähdään suomalaiset autourheilutähdet Valtteri Bottas, Toomas Heikkinen, Esapekka Lappi ja Laura Suvanto.

Nokian Renkaat tarjoaa mm. rengastuotteitaan ja harjoitteluratansa kampanjan käyttöön sekä on vahvasti mukana ja näkyy Turvassa tiellä -kampanjan tapahtumissa ja teemoissa ympäri Suomen.

www.turvassatiella.fi