Hakkapeliitta Village – ”hakkapeliittojen” oma asuinalue

Venäjän-toimipaikan työntekijöille rakennuttamamme korkeatasoiset Hakkapeliitta Villagen asunnot ovat vain 15 minuutin matkan päästä tehtaistamme. Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuden erinomaisiin eurooppalaisiin työ- ja elinoloihin sekä haluamme näin sitouttaa tärkeintä voimavaraamme pitkiin työsuhteisiin ja hyödyntämään kehittymismahdollisuuksia yhtiössämme. Hakkapeliitta Village on sosiaalinen hanke, jonka tyyppisiä ei Venäjällä ole aikaisemmin juurikaan toteutettu.

Hakkapeliitta Village – ”hakkapeliittojen” oma asuinalue


Kaikki Hakkapeliitta Villagen -asunnot myydään vain Nokian Renkaiden Venäjän-toimipaikan henkilöstölle ja asunto-ohjelmaan voi hakea kuka tahansa työtehtävään katsomatta. Asunto-ohjelmaan osallistuva saa asunnon haltuunsa määräajan jälkeen ja hänen sijoituksensa palautetaan, mikäli hän lopettaa työsuhteensa ennen tätä.

Turvallinen ympäristö kasvaa ja kehittyä

Noin kymmenen kilometrin päässä Vsevolozhskin keskustasta sijaitsevaan Hakkapeliitta Villageen on muodostunut tiivis yhteisö, jonka asukkaat ovat tyytyväisiä korkeatasoisiin elinoloihin, liikunta- ja päivähoitomahdollisuuksiin sekä turvalliseen ja vehreään ympäristöön.

Hakkapeliitta Villagen yhteyteen rakennuttamamme päiväkodit on luovutettu kunnalle, ja niissä löytyy tilaa nukkua, leikkiä, liikkua ja temmeltää. Nykyaikaiset makuu- ja leikkihuoneet, laadukkaat urheiluvälineet ja hoito sekä lapsien hyvät mahdollisuudet kehittyä ovat saaneet paljon kiitosta niin Hakkapeliitta Villagessa asuvilta vanhemmilta kuin lapsiltakin.