1. marraskuu 2011 07:58 kategoriassa Tuoteuutiset

Vianor Industrial -konsepti laajenee edelleenAinutlaatuinen Vianor Industrial konsepti vastaa raskaita työkoneita hyödyntävien asiakkaiden palveluvaatimusten kasvamiseen ja teknistymiseen. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Ukrainassa Vianor Industrial -konseptin piirissä toimii jo yli 30 myyntipistettä.

Erityisesti Ruotsissa Vianor Industrial konsepti on kasvanut nopeasti. Toiminnassa on jo 12 erikoistunutta Vianor Industrial toimipaikkaa ja vuoden 2012 alussa avataan vielä neljä toimipaikkaa lisää.
- Näissä neljässä toimipaikassa henkilökunnan tekninen koulutus on jo pääosin suoritettu. Rengaskorjauksissa ja asennuksissa tarvittavien laitteiden kartoitus ja investoinnit ovat myös parhaillaan menossa, kertoo Vianor AB:n raskaiden renkaiden tuotepäällikkö Leif Karlsson.

Vianor Industrial konseptin kasvu jatkuu myös muualla, sillä Ukrainassa neuvotellaan parhaillaan uusista myyntipisteistä. Lisäksi konseptia ollaan laajentamassa tulevaisuudessa ainakin Kazakstaniin ja Venäjälle.

Rengasketju Vianorin ja Nokian Raskaiden Renkaiden yhteistyönä kehitetty Vianor Industrial -konsepti takaa ammattimaisen palvelun raskaalla puolella. Konseptin avulla pystytään koneyrittäjille ja urakoitsijoille tarjoamaan ammattitaitoisia ratkaisuja alan viimeisimpiä innovaatioita ja toimintamalleja hyödyntäen.

- Konseptin vahvuuksia ovat Vianorin parantunut kyky olla lähellä asiakasta ymmärtäen ja ennakoiden erilaiset rengastarpeet sekä kehittää uusia ratkaisuja ongelmiin niin tuote- kuin palvelupuolella. Yhteistyö Nokian Raskaiden Renkaiden kanssa mahdollistaa tiedon kulun ja kehitystyön katkeamattoman ketjun tuotteiden valmistajan, jälleenmyyjän ja loppukäyttäjälle välillä, Vianorin työkonerenkaiden markkinointipäällikkö Juha Lehtinen kertoo.

Erikoiskoulutettujen myyjien ammattitaito on asiakkaiden käytössä myös muissa Vianorin myyntipisteissä, joita tarvittaessa konsultoidaan parhaiden ratkaisujen saavuttamiseksi. Tulevaisuudessa Vianor Industrial-konseptissa mukana olevien myyntipisteiden määrä tulee edelleen jatkamaan kasvuaan.

Tällä hetkellä Suomessa Vianor Industrial -konseptin alla toimivat myyntipisteet sijaitsevat Hyvinkäällä, Tampereella ja Ylivieskassa.

Kaikki Vianor Industrial myyntipisteet (tilanne 30.9.2011):Suomi
- Hyvinkää
- Tampere
- Ylivieska

Ruotsi
- Kristianstad
- Norrköping
- Umeå
- Halmstad (uusi)
- Haninge (uusi)
- Trollhättan (uusi)
- Sävsjö (uusi)
- Västerås (uusi)
- Gävle (uusi)
- Jönköping (uusi)
- Karlstad (uusi)
- Skellefteå (uusi)

Tulossa Ruotsiin 2012
- Smålandsstenar
- Falköping
- Partille
- Trelleborg

Norja
- Bergen Loddefjord
- Elverum
- Gol
- Grimstad
- Hamar
- Haugesund
- Hönefoss Hensmoen
- Kristiansand
- Moss
- Notodden
- Oslo Okern
- Stordal
- Trondheim Tiller
- Tromsö
- Verdal
- Öyern

Ukraina
- Dnepropetrorovs (uusi)
- Donetsk (uusi)
- Odessa (uusi)

Lisätiedot:

Vianor Oy
Markkinointipäällikkö
Maatalous- ja työkonerenkaat
Juha Lehtinen
puh. 010 401 2280
juha.lehtinen(at)vianor.com

Nokian Raskaat Renkaat Oy
Myynti- ja markkinointipäällikkö
Vesa Sampakoski
puh. 010 401 7605
vesa.sampakoski(at)nokiantyres.com

Vianor Oy on autoiluun ja rengaspalveluihin keskittynyt kasvava ketju, johon kuuluu maailmanlaajuisesti yli 800 myyntipistettä. Laajan myyntiverkoston ansiosta Vianor on rengas- ja autohuoltoliike, jota ei tarvitse kaukaa hakea. Ketjussa työskentelee yli tuhat rengasalan osaajaa, joilla on vankka ja monipuolinen ammattitaito sekä vuosien kokemus alalta. www.vianor.fi

Nokian Raskaat Renkaat Oy on osa Nokian Renkaat Oyj -konsernia sekä yksi maailman tunnetuimpia ja menestyvimpiä erikoisrenkaiden valmistajia. Metsäkonerenkaiden valmistajana yhtiö on markkinajohtaja maailmassa. Tuotevalikoimaan kuuluu myös erilaisia erikoisrenkaita maatalouteen, teollisuuteen, satamiin ja kaivoksiin. Yhteistä kaikille tuotteille on oman, asiakkaiden kanssa tiiviissä yhteistyössä tehdyn tutkimus- ja kehitystyön tuottamat innovatiiviset ratkaisut, laatu ja kestävyys. Nokian Raskaat Renkaat tunnetaan ammattitaitoisesta ja joustavasta, alansa parhaasta palvelusta. www.nokianraskaatrenkaat.fi