14. kesäkuu 2017 09:30 kategorioissa Tuoteuutiset, Yhtiöuutiset

Vakaa ohjaus ja pitkä käyttöikä - esittelyssä uusi Nokian Hakka Truck Steer

Monikäyttöisen, ympärivuotisen Nokian Hakka Truck Driven esittelyn jälkeen meiltä on vähän väliä kysytty milloin esittelemme Nokian Hakka Truck Steerin. Nyt kysymykseen vastataan: Nokian Hakka Truck -mallisto täydentyy uudella korkealuokkaisella Nokian Hakka Truck Steer -all season -renkaalla.

Vakaa ohjaus ja pitkä käyttöikä - esittelyssä uusi Nokian Hakka Truck Steer

Nokian Renkaat on pyrkinyt luomaan Nokian Hakka Truck Steeriin pitkän ja keskipitkän matkan all season -eturenkaalle optimaaliset ominaisuudet. Tuloksena on uudenlainen rengas, jolla on erinomainen kulutuskestävyys, pieni vierintävastus sekä hyvä pito niin märällä kuin lumisellakin tiellä – ja lisäksi rengas on miellyttävän hiljainen. Uutuustuote soveltuu hyvin sekä rahti- että bussiliikenteeseen.

Pitoa kaikilla teillä

“Nokian Hakka Truck Steer on täynnä innovaatioita”, kertoo Teppo Siltanen, Nokian Raskaiden Renkaiden tuotepäällikkö. ”Yksi niistä on kokonaan uudentyyppinen lamellinherättäjä, josta käytämme nimitystä ’oka’ sen muodon vuoksi.”

Tehokas lamelli on yksi niistä tekijöistä, jotka antavat Nokian Hakka Truck Steerille sen pidon. ”Se on uuden sukupolven jokasään pintakuvio, jolla on 3PMSF-hyväksyntä”, Siltanen selittää. ”Sen ansioista voit todella luottaa renkaaseesi ympäri vuoden.”

Luotettava käyttöikä

Toinen tärkeä ominaisuus on luonnollisesti käyttöikä. Nokian Hakka Truck Steer on suunniteltu kestämään. ”Ensinnäkin leveämpi kulutuspinta ja tasainen kuluminen tuovat lisää ajokilometrejä”, sanoo Siltanen. ”Pohdimme myös keinoja estää kivien kiinnittyminen renkaisiin. Kehitimme urien seinämiin uudenlaiset porrastetut kivivastukset, jotka vähentävät terävien kivien uppoamista renkaan runkoon.”

Taloudellinen valinta

Siltasen mukaan laadukkaiden all season -renkaiden kysyntä on kasvanut viime vuosina. Nokian Hakka Truck Steer vastaa tähän kysyntään. ”Se on erittäin polttoainetaloudellinen ja sillä voi ajaa huolettomasti pitkät pätkät sekä Euroopan että Pohjoismaiden teillä”, hän toteaa. ”Nokian Hakka Truck Steerissä on erittäin tasapainoiset ominaisuudet, joten se antaa hyvän vastineen rahalle.”

Keskeiset ominaisuudet:

  • all season -ohjausakselirengas pitkille ja keskipitkille ajomatkoille
  • 3PMSF-merkintä
  • entistä parempi pito “oka”-lamellinherättäjillä
  • enemmän ajokilometrejä leveän kulutuspinnan ja tasaisen kulumiskuvion ansiosta
  • vähemmän kivien kiinnittymistä uuden porrastetun kivivastuksen ansiosta

Saatavuus

315/80R22.5 - vuoden 2017 syksyllä
315/70R22.5 - vuoden 2017 syksyllä
295/80R22.5 - vuoden 2017 lopussa
385/65R22.5 - vuoden 2018 alussa

Lisätietoja: www.nokiantyres.com/nokianhakkatrucksteer_photos

Toni Silfverberg, Head of Sales & Marketing, Nokian Raskaat Renkaat Oy [email protected], puh. +358 10 401 7854

Teppo Siltanen, Product Manager, Nokian Raskaat Renkaat Oy [email protected], puh. +358 10 401 7709