18. kesäkuu 2012 02:23 kategoriassa Yhtiöuutiset

Uusin Heavy-lehti vaativissa oloissa

Juuri ilmestynyt Nokian Raskaiden Renkaiden Heavy-lehti suuntaa huomionsa täsmälleen sinne, missä asiakkaiden vaatimukset ovat kovimmat. Moni työmaa koostuu erikoisolosuhteista, missä ammattilaiset tekevät työtään mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti.

Nokian Raskaiden Renkaiden asiakkailleen antamat tuotelupaukset ovat kovimmissa testeissään Alppien jyrkkien rinteiden metsissä ja kaupungeissa, routaisessa suomalaisessa maassa, viiltävän kovissa kaivoksissa, vilkkaissa terminaaleissa, Brasilian sokeriruokopelloilla ja nyt jopa raiteilla.
 
Tuotekehityksen suuri haaste on olla nöyrä ja sitkeä sekä äärimmäisen luova hyvin erilaisten vaatimusten edessä. Oikea asenne ja kova ammattitaito johtavat lopulta tehokkaisiin tuloksiin, Beyond All-Steel -teknologian leviämiseen, uusiin tuotteisiin ja tietysti yksilölliseen palveluun.
 
Kaiken tämän ohella kerromme uusimmassa Heavyn numerossa myös siitä, mitä rengas kaikkine ominaisuuksineen voikaan olla, kun nykytaidetta luodaan maailman huipulla. Heavy-lehti julkaistaan englanniksi, saksaksi, venäjäksi ja suomeksi.
 
Heavy 1/2012, pdf