13. marraskuu 2017 07:23 kategorioissa Tuoteuutiset, Yhtiöuutiset

Traktoreita hyödyntävä maatalous ja urakointi nopean muutoksen edessä:

Nokian Concept Tyre -konseptirengas vie uudelle aikakaudelle

Traktoreita hyödyntävä maatalous ja urakointi on muutoksessa ja kaipaa edelläkävijöitä. Uusi, edistyksellinen Nokian Raskaiden Renkaiden konseptirengas Nokian Concept Tyre vie traktoreilla työskentelyn uudelle aikakaudelle. Se tarjoaa pienviljelijöille uusia liiketoimintamahdollisuuksia yhdistämällä hyvän pidon pehmeällä maaperällä kestävyyteen tien päällä.

Nokian Concept Tyre -konseptirengas

Koko maatalousala on uuden aikakauden kynnyksellä. Pientilojen kustannukset nousevat samalla, kun tuet pienenevät tai ovat epävarmoja. Maatalousyrittäjille syntyy tarve monipuolistaa toimintaansa aloittamalla pienimuotoisia urakointipalveluita.

Kehityssuunta on erikoistumisesta kohti yleistämistä ja monipuolistamista. Tämä on muuttanut ja tulee muuttamaan uudentyyppisten varusteiden kysyntää, mukaan lukien kysyntää kestäville, monikäyttöisille renkaille, jotka mahdollistavat traktoreiden yhä monipuolisemman ja kustannustehokkaamman käytön.

Tähän kysyntään Nokian Raskaat Renkaat vastaa esittelemällä maatalouden ja urakoinnin tulevaisuuden tämänvuotisilla Agritechnica-messuilla. Uusi Nokian Concept Tyre -konseptirengas on erityisesti suunniteltu mahdollistamaan monipuolinen ja kustannustehokas työskentely. Rengas tarjoaa luotettavuutta ja pitkää käyttöikää, ja sen edistyksellinen pintakuviointi parantaa liikkuvuutta ja mahdollistaa raskaammat kuormat.

Tervetuloa tutustumaan Nokian Raskaiden Renkaiden uuteen konseptirenkaaseen ja koko Nokian Raskaiden Renkaiden luotettujen tuotteiden kattavaan valikoimaan, jonka ansiosta maanviljelijät ympäri maailman voivat olla varmoja työnsä onnistumisesta epätasaisilla pelloilla ja kivikkoisessa maastossa.

Tapahtuma: Agritechnica – maailman suurin maatalouskoneiden ja -laitteiden messutapahtuma

Paikka: Hannover/Saksa, osasto #20B03

Ajankohta: 12.–18. marraskuuta 2017

Lisätietoja:

Nokian Raskaat Renkaat Oy

Jiri Kozich, Product Manager TRI & Agricultural Tyres Puh. +420 773 673 348, [email protected]

Toni Silfverberg, Head of Sales & Marketing Puh. +358 10 401 7854, [email protected]

Materiaaleja:
www.nokiantyres.com/nhtconcepttyre_materials
www.nokianraskaatrenkaat.fi

Facebookwww.facebook.com/nokianrenkaatsuomi
Twitterhttps://twitter.com/NokianTyresCom  YouTubehttps://www.youtube.com/user/NokianTyresCom  LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/nokian-tyres-plc/