7. maaliskuu 2006 11:30 kategoriassa Pörssitiedotteet
Nokian Renkaat Oyj Lehdistötiedote 7.3.2006

TEHTÄVÄMUUTOKSIA JA NIMITYKSIÄ NOKIAN RENKAIDEN JOHDOSSA


Osto- ja logistiikkajohtaja Kari-Pekka Laaksonen (DI) on 1.2.2006 alkaen nimitetty Nokian Renkaiden myynti- ja logistiikkajohtajaksi.

Nokian Henkilö- ja jakeluautonrenkaat -tulosyksikön johtaja Antero Juopperi (FM) on 1.3.2006 alkaen nimitetty Nokian Renkaat Oyj:n strategiajohtajaksi tehtävänään Venäjän liiketoiminnan, Nokian Renkaiden tuotekehityksen ja yrityskehityksen johtaminen.

Talousjohtaja Rami Helminen (KTM) on 1.3.2006 alkaen nimitetty Nokian Henkilö- ja jakeluautonrenkaat -tulosyksikön, johtajaksi.

Treasurer Anne Leskelä (KTM) on 1.3.2006 alkaen nimitetty Nokian Renkaat Oyj:n
vt. talousjohtajaksi.

Laaksonen, Juopperi, Helminen ja Leskelä raportoivat Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Kim Granille.

Nokian Kuorma-autonrenkaat -yksikön johtaja Alexej von Bagh (DI) on 1.3.2006 alkaen nimitetty Vianor Holding Oy:n varatoimitusjohtajaksi ja Vianor Oy:n toimitusjohtajaksi. Hänen vastuulleen kuuluu jatkossa sekä Vianorin että Nokian Kuorma-autonrenkaat -yksikön operatiivinen johtaminen. Von Bagh raportoi Vianor Holding Oy:n toimitusjohtaja Seppo Kupille.

Nokian Renkaiden Ruotsin maajohtaja Jari Lepistö (KTM) on 1.2.2006 alkaen nimitetty Ruotsin Vianorin toimitusjohtajaksi. Hän raportoi Vianor Holding Oy:n varatoimitusjohtaja Alexej von Baghille. Lepistö jatkaa myös tehtävässään Ruotsin maajohtajana.

Nimityskuvat ovat noudettavissa: http://nokian.materials.fi/appointments

Lisätiedot: toimitusjohtaja Kim Gran, puh. (03) 340 7336.