22. kesäkuu 2021 10:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Tehokkuutta ja turvaa rakennetun ympäristön ylläpitoon – Nokian Hakkapeliitta TRI -rengasvalikoima laajenee hyötytraktoreiden suosittuihin 65-sarjan kokoihin

Nokian Hakkapeliitta TRI -rengas tarjoaa parhaan yhdistelmän ympärivuotista tehokkuutta, voittamatonta pitoa kaikenlaisissa talviolosuhteissa sekä erinomaista ohjattavuutta tiellä kuin tiellä. Renkaan monikäyttöisyys ja kattava kokovalikoima ovat taanneet sen suosion kompakteista traktoreista aina raskaimpiin työkoneisiin asti. Uusien 540/65R28- ja 650/65R38-rengaskokojen myötä kokovaihtoja on nyt 29.

Kausiluonteinen huoltotyö rakennetussa ympäristössä on usein intensiivistä, nopeatempoista ja tiukan aikataulun ohjaamaa. Nokian Renkaat on luonut Nokian Hakkapeliitta TRI -traktorinrengasvalikoiman juuri näihin olosuhteisiin. Paremman tehokkuuden, turvallisuuden ja ergonomian ansiosta rengas tehostaa traktorilla suoritettavia ylläpitotöitä jyrkästi vaihtelevissa olosuhteissa.

“Kun yhä useampi hyötytraktori on varustettu leveäprofiilisilla 65-renkailla, halusimme tuoda Nokian Hakkapeliitta TRI -renkaan erinomaiset ominaisuudet saataville kaikille urakoitsijoille”, kertoo Tero Saari, Nokian Renkaiden tuotepäällikkö. ”Siksi olemme laajentaneet renkaiden kokovalikoimaa 65-sarjan 28”- ja 38”-kokoihin.

 

Turvallisuutta, tehokkuutta ja hallittavuutta kaikissa olosuhteissa

Ketterät ja tehokkaat keskikokoiset hyötytraktorit ovat varma valinta rakennetun ympäristön vaihteleviin huoltotöihin. Ja kun lumi peittää maan ja tiet jäätyvät, vaaditaan renkailta ykkösluokan ominaisuuksia.

Nokian Hakkapeliitta TRI -rengasprofiilin erityisominaisuudet saavat sen erottumaan joukosta. Renkaan ainutlaatuinen tapa pureutua ajopintaan tarjoaa monenlaista hyötyä rakennetun ympäristön huoltotöissä. Parempi voiman välittyminen, ohjattavuus, suuntavakaus, jarrutustehokkuus ja korkea kantavuus tekevät työnteosta huolettomampaa vuoden ympäri. Lisäksi koneen hallinta on ennakoitavaa ja ajaminen mukavaa, tasaista ja turvallista. Renkaan pitkä käyttöikä ja alhainen vierintävastus puolestaan auttavat säästämään kuluissa.

 

Kaksi uutta 65-sarjan rengaskokoa

Kolmen ennestään tuotannossa olevan 65-sarjan renkaan lisäksi uudet 540/65R28- ja 650/65R38-rengaskoot on räätälöity nimenomaan hyötytraktoreihin sopiviksi.

“Voimakas hyötytraktori muuntautuu monenlaiseen käyttöön. Kun yhtälöön lisätään ensiluokkaiset renkaat, traktorin työtehokkuus vain kasvaa entisestään”, Saari sanoo. ”Nykyään yhä useammat urakoitsijat huomaavat, miten työpäivät traktorin ohjaamossa muuttuvat paljon sujuvammiksi oikealla rengasvalinnalla.”

 

 

Lisätietoja:

Tero Saari, Tuotepäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat
[email protected], puh. 010 401 7226

Markkinointi, Nokian Raskaat Renkaat
[email protected]

 

Lisäinformaatiota ja kuvia:

Kuvat ja pressimateriaali: www.nokiantyres.com/hakkapeliittatriPR

Tuotesivu: www.nokiantyres.com/hakkapeliittaTRI

Yrityssivu: www.nokiantyres.com/heavy