31. elokuu 2022 07:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Täydellistä yhteispeliä – Nokian Renkaiden pyöräpaketit täydentävät raskaiden renkaiden tarjontaa

Kun renkaat ovat huippuluokkaa ja koneet tehokkaita, ei myöskään vanne voi jäädä suorituskyvyltään jälkeen. Nokian Renkaiden pyöräpaketit tarjoavat laajan valikoiman metsä-, maatalous-, rakennus- ja maansiirtotöihin suunniteltuja ykkösluokan vanteita, jotka on tehty toimimaan täydellisessä yhteispelissä valmistamiemme renkaiden kanssa toisiaan täydentäen.

Teknologian marssiessa eteenpäin traktorit, kaivurit ja metsäkoneet kehittyvät koko ajan vahvemmiksi, tehokkaammiksi ja hienostuneemmiksi, kuten voi huomata vertaamalla uusinta traktoria muutaman vuosikymmenen takaiseen. Myös renkaiden pitää kehittyä jatkuvasti – joko vastaamaan koneiden parantuneita kykyjä tai kehittääkseen niitä edelleen. Sama pätee myös vanteisiin – niiden tuella niin renkaat kuin konekin pystyvät parhaisiin suorituksiinsa. 

“Meidän nähdäksemme renkaan ja vanteen yhdistelmää tulee tarkastella kokonaisuutena – ei kahtena erillisenä osana, vaan pyöräpakettina, jonka ominaisuudet on sovitettu täydellisesti yhteen”, kertoo Nokian Renkaiden tuotepäällikkö Matias Salonen. ”Vain siten voimme varmistaa, että rengas ja vanne täydentävät täydellisesti toisiaan, mikä vähentää esimerkiksi renkaan vanteella lipsumisen riskiä.” 

Teknistä etua 

Nokian Renkaiden pyöräpaketit ovat pitkän, jokaiseen vanteen valmistamisen osa-alueeseen perehtymisen tulosta. 

“Nokian Renkaat teki vuosikaudet läheistä yhteistyötä yli kuusi vuosikymmentä metalliteollisuudessa toimineen vannevalmistaja Levypyörä Oy:n kanssa”, kertoo Matias Salonen. ”Vuonna 2019 Levypyörästä tuli osa Nokian Renkaita, jolloin synergiasta tuli entistä luontevampaa.” 

Paitsi yhteensopiviksi renkaiden kanssa, Nokian Renkaiden vanteet valmistetaan ilman kompromisseja – tarkkuusleikattua pohjoismaista terästä, laadukasta hitsaustyötä sekä iskuja ja korroosiota kestävä kaksoispinnoite. 

“Vanteissamme on joukko ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten erilaiset vahvikkeet – esimerkkinä putkireunavahvistus, joka on saumaton osa pyörän rakennetta, ja se kasvattaa pyörän lujuutta sekä käyttöikää”, Matias Salonen kertoo. ”Mutta mikä tärkeintä, kun Nokian Renkaat toimittaa koko rengaspaketin, ovat renkaat sekä kaikki niihin liittyvä tuki selkeämpi, yhden katon alta toimitettava kokonaisuus.” 

Useat Nokian Renkaiden vanteet ovat saatavilla myös erityisinä Xtreme-vaihtoehtoina, jotka kuuluvat vankimpiin vanteisiin mitä markkinoilla on. 

Jämerää luotettavuutta metsätraktori-, juontokone-, harvesteri- ja kuormakonekäyttöön 

Metsä terävine kivineen, kantoineen ja notkoineen pitää renkaat lujilla. Kun ensiluokkaisia renkaita täydentävät saumattomasti yhteen pelaavat huippuluokan vanteet, vähenee niin renkaan vanteella pyörähtämisen kuin iskuvaurioidenkin riski. Samalla hyödyt korkeammasta kantavuudesta.  

”Asennusvalmiilla Nokian Renkaiden pyöräpaketeilla juonto- sekä CTL-koneisiin teet metsätöistä varmempia”, kertoo Matias Salonen. ”Ne täydentävät Nokian Renkaiden metsärenkaita helpon asennuksen, kestävän kaksikerroksisen pulverimaalauksen, purevan pyällyksen sekä pyörän lujuutta lisäävien vahvikeratkaisujen avulla.” 

Voimaa ja monikäyttöisyyttä traktoreille, perävaunuille ja kompakteille kuormaajille 

Tehokkaita traktoreita, raskaita perävaunuja ja suuria nopeuksia – maatalous-, kunnallis- ja rakennustyöt vaativat raskaan sarjan renkaita ja vanteita.  

”Nokian Renkaiden pyöräpaketit tarjoavat täydellisesti sovitetun vanteen ja renkaan, jotka selviävät raskaimpien lastien ja järeimpien traktoreiden alla kehittyneiden vahvistuksiensa avulla”, Matias Salonen lisää. ”Kun puutarhatyöt tai kunnallisurakointi vaativat vakautta ja ketteryyttä, on kompakteille kuormaajillekin tarjolla yhtä laadukkaita pyöräpaketteja.” 

Vakautta kaivinkoneille ja kaivurikuormaajille 

Kaivuu- ja lastaustyössä ovat vakaus ja iskunkestävyys arvossaan – niin renkaan kuin vanteenkin.  

”Nokian Renkaiden pyöräpaketeilla saat parhaan suorituskyvyn irti niin pyöräalustaisesta kaivinkoneesta kuin kaivurikuormaajastakin”, kertoo Matias Salonen. ”Kestävä pinnoite, valinnainen venttiilinsuojus sekä useat vahvikevaihtoehdot tarjoavat koko pyörälle pitkän käyttöiän, hyvän kantavuuden ja vakaat käyttöominaisuudet.” 

Pyöräpaketteja esillä FinnMETKO -tapahtumassa  

Pitkän tauon jälkeen messujen aika on jälleen koittanut. Suomen suurin konealan tapahtuma on FinnMETKO, ja luonnollisesti Nokian Raskaat Renkaat on paikalla esittelemässä niin pyöräpakettejaan kuin muutakin mielenkiintoista. Tavataan Jämsässä osastolla #38 1.–3. syyskuuta 2022! 

 

Lisätietoja: 

Matias Salonen, Tuotepäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oyj 
[email protected]   puh. +358 44 48 11 327 

Markkinointi, Nokian Raskaat Renkaat      

[email protected]       

 

Lisätietoja: 

Nokian Renkaiden pyöräpaketit: www.nokiantyres.com/wheels 

Nokian Renkaiden pyöräpaketit metsätöihin: www.nokiantyres.com/forestrywheels  

Nokian Renkaiden pyöräpaketit maatalouskäyttöön: www.nokiantyres.com/agriculturalwheels  

Nokian Renkaiden pyöräpaketit maansiirtotöihin: www.nokiantyres.com/earthmovingwheels