15. marraskuu 2011 08:39 kategoriassa Tuoteuutiset

Palakuvioisen Nokian TRI 2 -erikoisrenkaan kasvanut
kokovalikoima tuo tehokkuutta kiinteistönhuoltoon ja tienhoitoonPalakuvioinen Nokian TRI 2 toimii varmalla ja herkällä otteella maatalouden, teollisuuden sekä tien- ja ympäristönhoidon monipuolisissa urakointitehtävissä. Uudet koot 270/75R15, 250/75R16 ja 250/80R16 soveltuvat erityisesti pieniin traktoreihin. Pistonkestävät ja pidoltaan oivalliset erikoistuotteet toimivat ketterästi kiinteistönhuollossa ja nurmikenttien hoidossa. Uusi tulokas Nokian TRI 2 620/80R42 on puolestaan suunnattu raskaampaan urakointikäyttöön.

Nuolimainen pintamalli ja vahva, luja rakenne takaavat erinomaisen pidon pehmeässäkin maastossa tai märissä olosuhteissa. Korkea kantavuus sekä miellyttävä ja vakaa, henkilöautomainen ajotuntuma helpottavat urakoitsijan arkea ympäri vuoden.

- Nokian TRI 2:n rakenteet, pintakuvio ja kumisekoitus on räätälöity vaativiin työkohteisiin, joissa kaivataan parasta mahdollista tehokkuutta. Huippuunsa säädetyt ominaisuudet mahdollistavat enemmän käyttötunteja haastavissa tehtävissä, joissa arvostetaan työn sujuvuutta, turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Palakuvio, suuri kosketusala ja tasainen pintapaine mahdollistavat renkaan käytön myös herkkien viheralueiden hoitamisessa, Nokian Raskaiden Renkaiden tuotekehityspäällikkö Martti Päivinen kertoo.

Koneurakoitsijan luotettava kumppani on tunnettu ympäristöystävällisyydestään. Se kohtelee hellästi alustaa ja puhdistuu erinomaisesti, joten maa-ainesta ei kulkeudu työkoneen mukana tielle. Monipuolisen erikoisrenkaan ympäristöystävällisyyttä täydentävät hiljainen ajoääni sekä matala vierintävastus, joka vähentää polttoaineenkulutusta.

Nokian TRI 2 on parhaimmillaan, kun koneella ajetaan ja työskennellään yhtä aikaa. Helposti puhdistuva rengas toimii luotettavasti ja vauhdikkaasti myös siirtoajossa. Sen nopeusluokka on D=65 km/h.

Nokian ELS Radial säästää polttoainetta jopa 3 200 litraa enemmänNokian ELS Radial -maatalousrengas menestyi oivallisesti flotation-renkaille tehdyssä polttoaineen kulutustestissä. Testissä oli mukana Nokian ELS Radial -renkaista kaksi mallia (750/60R30.5 ja 750/55R34), lisäksi testattiin kolme kilpailevaa rengasta. Nokian ELS Radial -renkaiden suhteellinen polttoaineenkulutus oli 100 prosenttia, kun kilpailijat kuluttivat 101, 103 ja 109 prosenttia.

Jos vuosittainen työskentelyaika on 2 000 tuntia, kilpailevat renkaat kuluttavat 400, 1 200 ja 3 200 litraa enemmän polttoainetta kuin Nokian ELS Radial -renkaat. Vuosikustannuksissa kilpailevat renkaat aiheuttavat 600, 1 800 ja 4 800 euroa suuremmat kustannukset. Puolueettoman vertailutestin toteutti suomalainen Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus. Pyöreäolkainen Nokian ELS Radial -vyörengas on suunniteltu peltokäyttöön ja on paras valinta erityisesti silloin, kun ajetaan selvästi enemmän pellolla kuin maantiellä.

Nokian TRI 2 - Varmaa jälkeä ympäri vuoden

  • Monipuolinen ympäristöystävällinen erikoisrengas nykyaikaisen maatalouden ja koneurakoinnin tarpeisiin.
  • Kiitettävä pito, korkea kantavuus ja mukava ajotuntuma.
  • Vakaa ja vauhdikas myös tieajossa.

Nokian ELS Radial - Kevyesti ympäristöä kunnioittaen

  • Ympäristöystävällinen flotation-rengas suuriin maatalouskoneisiin ja -perävaunuihin.
  • Suuren kosketusalan ansiosta alhainen pintapaine ja maan tiivistyminen.
  • Tukeva vyörengas kestää hyvin nopeutta.


Lisätietoa: www.nokianraskaatrenkaat.fi

Martti Päivinen
tuotekehityspäällikkö
Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7544
martti.paivinen(at)nokiantyres.com

Vesa Sampakoski
myynti- ja markkinointipäällikkö
Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7605
vesa.sampakoski(at)nokiantyres.com